Gość: boobie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 23:01 Gdzie w necie można je znaleźć? Wiem że czesto podawaliście takie adresy, ale chwilowo nie moge ich znaleźć. Liczę że ktoś się odezwie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Psychopata netowy Re: Teksty piosenek IP: *.chomiczowka.net.pl 25.09.03, 23:04 www.teksty.pl www.teksty.prv.pl www.lyrics.pl www.muzyczneteksty.prv.pl www.teksty.org Odpowiedz Link Zgłoś
vulture to i ja się zaloguję 25.09.03, 23:08 Nie ma sprawy, niektóre się niestety dość wolno otwierają (np. mi ten ostatni). Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: to i ja się zaloguję 25.09.03, 23:24 Mi się ten ostatni w ogóle nie otworzył Niestety ine znalazłem tego czego poszukiwałem. Mógłbym prosić o jakieś zagraaaaniczne linki? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: to i ja się zaloguję 25.09.03, 23:28 mysle ze na jakiejs oficjalnej badz nawet nieoficjalnej stronie zespolu, wykonawcy ktorego szukasz tekstow powinienes znalezc to czego szukasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devojce Re: to i ja się zaloguję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 22:36 www.letssingit.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wariat sieciowy to zagramaniczne IP: *.chomiczowka.net.pl 25.09.03, 23:43 www.thesonglyrics.com/ www.songlyrics.co.nz/ lyrics.astraweb.com/ www.songtext.net/ www.lyrics.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: to zagramaniczne 25.09.03, 23:47 Tenk ju. Własnie sam ruszyłem dupę i znalazłem ale na pewno się kiedyś przydadzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: to zagramaniczne IP: *.acn.waw.pl 25.09.03, 23:55 Albo wpisz w wyszukiwarke "Artysta tytuł albumu\piosenki lyrics" - ja zawsze znajduję tym sposobem każdy tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: to zagramaniczne IP: *.acn.waw.pl 25.09.03, 23:56 np. Eric Clapton Reptile lyrics - niezawodny sposób dla wszystkich poszukującyh Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Teksty piosenek 26.09.03, 12:24 www.pesenki.ru/ www.sing365.com/index.html www.letssingit.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Teksty piosenek 08.10.03, 22:28 Świetna strona, ta letssingit, wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś