Gość: gościu Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 20:44 Wątek jakich wiele na Last.fm - jednak tu dyskusja biedniutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 21:53 Kat - Łza dla cieniów minionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.acn.waw.pl 10.07.08, 22:20 Queensryche - Breaking The Silence youtube.com/watch?v=4Yb-fAZ2uZg Fates Warning - Giants Lore (Heart of Winter) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.07.08, 22:36 pl.youtube.com/watch?v=H70hhJaFHu4 chilli ójowy mood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: error redman - whateva man IP: *.torun.mm.pl 10.07.08, 22:41 looptroop - night train bob matley - rat race cypress hill -i wanna get high & hihg times the streets - the irony of it all supreme ntm - pass pass le oinj angie stone - gree grass vapours sworn enemy - we hate and many more, w zależności od nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.07.08, 22:44 pl.youtube.com/watch?v=kIgdMbAzD2w lekki drug na sen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.07.08, 22:57 pl.youtube.com/watch?v=8LTcSIDYBz8 coś nie pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.chello.pl 10.07.08, 23:24 Kult - Komu bije dzwon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:36 "Imagine" Johna Lennona - wspaniały, ponadczasowy tekst Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 26.11.08, 09:45 litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryfta Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.szczecin.mm.pl 11.07.08, 00:47 coma - ostrość na nieskończoność Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 11.07.08, 07:59 Soyka - Cud niepamięci Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 11.07.08, 08:07 Ta z mojej sygnaturki (Oddział Zamknięty - Sama). Gdzie te czasy, kiedy pierwszy raz ją usłyszałam w telewizyjnej Muzycznej Jedynce... Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 11.07.08, 08:52 I hate myself and i want to die Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 11.07.08, 08:52 Żart sybir napisał: > I hate myself and i want to die Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.aster.pl 11.07.08, 09:06 John Lajoie - Show me your genitals www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Hasta siempre 11.07.08, 09:14 www.youtube.com/watch?v=GxtwzU0-wPM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stypek Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.pfrr.bialystok.pl 11.07.08, 10:09 Myslovitz - Nienawiść Hurt - Załoga G Odpowiedz Link Zgłoś
4-metamorphosis Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 15.07.08, 23:50 MOJA lista przebojow,to: -depeche mode "home" -schiller "i feel you" -bjork "all is full of love" -art of noise "the moment of love" -madonna "live to tell" -inxs "dissapear" -def leppard "woman" -belinda carlisle "heaven is a place on earth" -metallica "the unforgiven" -enigma "mea culpa" -guns n' roses "welcome to the jungle" -wilki "benjamin" -bajm "rzeka marzen" -alanis morisette "ironic" -liquid mind "into the silence of my being" -depeche mode "enjoy the silence" -the beatles "all you need is love" and of course....many more... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia80 Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.ghnet.pl 20.07.08, 00:55 TSA - 51 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooki-kot Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 28.09.08, 18:32 firebirds -pod osłoną nocy [seledynowy]- o.n.a. -moja odpowiedź- pih -nigdy już nie wróci- azja -skończony- kuba badach -dom bez miłości- Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 29.09.08, 22:45 Jiri Korn - Ucitelka tanca je moj sen. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooki-kot Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 14.10.08, 16:29 cinq g -tulipany- ozan akbaba -wszystko- robert janowski -niewiele mam- Odpowiedz Link Zgłoś
najnajnaj_z_najj Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 14.10.08, 22:27 Coma - System Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooki-kot Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 17.10.08, 02:52 leann rimes -star spangled banner- polucjanci -głód sensacji- fasolki -kropelka złotych marzeń- Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooki-kot Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 20.11.08, 02:00 milczenie owiec -frozen- tic tac toe -verpiss dich- shout -zabijasz mnie- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.11.08, 13:40 > tic tac toe -verpiss dich ich find dich scheisse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.08, 08:36 Tori Amos - Winter Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 20.11.08, 09:54 dzisiaj, na pewno to tubeplayer.pl/?show_playlist=42466&PHPSESSID=43dbd679c8052256f37830af0 płyta, bo ta płyta(dla mnie) to JEDEN UTWÓR a najbardziej ostatnie dwie części tego "jednego utworu" ;] słucham od kilku dni bożżżżżżż jaka ona piękna jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.11.08, 13:47 nie pamiętam jakiego zespołu ani z jakiej płyty i nie kojarzę melodii ani rytmu ale to kawałek o Wikingach co odkryli Ameryke sprawa jest powazna więc kto sie teraz bedzie śmiał ten najpierw zobaczy drakkar, potem młot (Thora) a na końcu gwiazdy Vallhali /wężykiem / Odpowiedz Link Zgłoś
ed_lost.soul Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 21.11.08, 22:44 i jeszcze... Shearwater - On The Death Of The Waters Odpowiedz Link Zgłoś
2122joan Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 23.11.08, 03:25 Leona Levis-Better in time. Josh Groban-Don't give up,you are loved. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooki-kot Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 25.11.08, 00:02 sdm -chryzantemy złociste- dżem -wiem, na pewno wiem - nie, nie kocham Cię- maryla rodowicz -listopady liści- Odpowiedz Link Zgłoś
liz_fc Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 25.11.08, 09:11 W tej chwili: TSA - To boli Stary kawałek, ale za to jaki tekst! Odpowiedz Link Zgłoś
anelka80 Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 25.11.08, 13:25 norah jones "come awaywith me" lamb "gabriel" Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooki-kot Re: Piosenka która odzwierciedla wasze Uczucia 06.12.08, 02:17 andrzej zaucha -byłaś serca biciem- mariah carey -I still believe- robert gawliński -szyba między Nami- Odpowiedz Link Zgłoś