Gość: Wróg Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.as.kn.pl 17.07.08, 12:03 Tu się Polska zaczyna i kończy. Niestety rozum też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janiakos Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: 217.243.196.* 17.07.08, 12:13 dżizas korw... ja pie.... co to jest ?? hymn na cześc rydzyka??? kapela znad baryczy jest zdaje się z Odalanowa, współczuję mieszkańcom takiej reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: 195.205.240.* 17.07.08, 12:22 poprzednio towarzysz Adolf H. stosował pieśni o pięknym Heimacie i nienawiści do nieistniejącego wroga = złego wroga(!!!!!!) To juz jest koniec odniesienia do Koscioła porządku Rzymskiego. poza tym: BÓG NIE MA RODZICÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.autocom.pl 17.07.08, 12:24 Smutne , 3/4 społeczeństwa to są ich "wrogowie" i jeszcze sobie wycierają gęby Janem Pawłem II , żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: 212.160.91.* 17.07.08, 12:27 żenada dawno takiego gówna i wazeliny nie słyszałem a Rydzyk tylko kasę liczy i się śmieje z idiotów co w niego wierzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tintin Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.08, 12:28 gosciu polaku, nie przyganiaj garnkom Powinieneś w książce do gramatyki polskiej sprawdzić ponownie kilka rzeczy: czy przed/po przecinku ma być spacja, czy po kropce ma być spacja, ".." - co to za znak przestankowy i czy po nim ma być spacja, czy przed i po średniku ma być spacja, czy zdanie kończymy kropką. Poza tym następnym razem zwróć większą uwagę na spójność wypowiedzi. Pozdrawiam, nauczyciel (choć akurat anglista) Odpowiedz Link Zgłoś
jimmy_w Re: Piosenka dla Radia Maryja 17.07.08, 12:46 To jest po prostu straszne. Jak długo jeszcze będzie Kościół tolerował tą sektę z Torunia. Żeby w XXI wieku, w środku Europy coś takiego istniało dla ludzi pozbawionych mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RONIN Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 13:12 CHORZY LUDZIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmatan Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.leed.cable.ntl.com 17.07.08, 13:22 radio maryja poki my zyjemy to piepszona durnowata stacja... z ojcem rydzykiem pala sie stukniemy i z naszej polski bedzie horwacja Odpowiedz Link Zgłoś
lemo-51 Re: Piosenka dla Radia Maryja 17.07.08, 13:29 Troche juz zyje na tym swiecie ale zeby taki podzial w kosciele,przez jednego obludnika-na UE razem z Kaczorami jedzie,doplaty na swoja szkolke od UE chce,nic juz mu z akcji NFI dla ratowania stoczni nie zostalo,najbardziej jest mi wstyd za tych ktory dla swoich interesow wystepuja u niego w mediach,ale inaczej uwazaja-obludnicy u obludnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.net.fone.pl 17.07.08, 13:30 Moja jednyna mojsza jest NAJMOJSZEJSZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.08, 13:34 chawty łowickie można przy tym puszczać. NIenawiść do wszystkiego co nie "rydzykowe" wstyd mi że takie cuś (kapela znad baryczy) pochodzi spod mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 13:35 hehe, nikt nie broni tej piosenki, dziwne? Dla mnie wclae bo tylko zakute paly, ktore nie widza co to internet, wierza temu xxxxxxxxx. To juz dawno przestalo byc smieszne, ciemnogrod pieprzony! ale po kase z uni to wiedza gdzie sie ustawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.zone3.bethere.co.uk 17.07.08, 13:37 NIE OGLADAJCIE TEGO!! TAM JEST PRZEKAZ PODPROGOWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skończyła mi się c Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 13:45 Koniec!!! Mam dosyć tego rydzykolandu, wyjeżdżam z tego pipieprzonego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.gprs.plus.pl 17.07.08, 13:46 "poki my zyjemy" dobrze ze te psychole maja zazwyczaj ponad 60 lat to juz za dlugo nie pozyja i skonczy sie w koncu ta parodia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidaruch Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:02 Czy tylko żydom nakazano przez wybiórczą wypowiadać się na tym forum i sr.. tu jadem na polaków a jeżeli chodzi o kasę to gdzie są moje pieniądze Solidarności które zachszanił Michnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:09 Jakie radio taki hymn. Żal, litości i żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: *.axxel.com.pl 17.07.08, 14:15 jak można tego pajaca z pepieżem równać paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
czlow-iek Re: Piosenka dla Radia Maryja 17.07.08, 14:22 najbardziej wkurza mnie porównanie JPII i o.rydzyka. Ten drugi nigdy nie zyskał i pewnie nie zyska takiego szacunku u ludzi jaki miał i ma Jan Paweł II - jego nawet tzw. wrogowie szanowali. Nie wiem co za "biznes wiary" uprawia o.r. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Re: Piosenka dla Radia Maryja 17.07.08, 14:23 Zwarzywszy, że treści są aktualne dla wiekszości miejszości mogą sobie lamentować a piosenka będzie odtwarzana nawet przez nie przepadających za ojcem dyrektorem informatyków, którzy na siłe chcą być trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panHrn Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: 195.80.169.* 17.07.08, 14:24 Świetne,na wiejskie wesela w sam raz.. .Czekam na remixy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc MTO1101 Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: 77.99.9.* 17.07.08, 14:43 O.Rydzyk rozwiazaniem na polskie problemy ??? Niech ten pajac odda wszystko to co ma , i zyje tak jak reszta narodu - w niedostatku . Wtedy z nim bede spiewal ten zalosny hymn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc MTO1101 Re: Piosenka dla Radia Maryja IP: 77.99.9.* 17.07.08, 14:43 O.Rydzyk rozwiazaniem na polskie problemy ??? Niech ten pajac odda wszystko to co ma , i zyje tak jak reszta narodu - w niedostatku . Wtedy z nim bede spiewal ten zalosny hymn Odpowiedz Link Zgłoś