mallina 30.09.03, 00:58 ja znam utwor " All I Need " bardzo ladny i nastrojowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: czy znacie zespol Air? 30.09.03, 01:01 Skoro Ci sie podoba to sięgnij po płyte "Moon Safari" która jest zajefajna. No i kultowa juz prawie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: czy znacie zespol Air? 30.09.03, 01:23 dzieki juz pierwszy krok uczynilam w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: czy znacie zespol Air? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 01:33 miecio4 napisał: > Skoro Ci sie podoba to sięgnij po płyte "Moon Safari" która jest zajefajna. No > i kultowa juz prawie Tak ale ja jakos bardziej wole 10000 Hz Legend. Siegnij po ten album! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: czy znacie zespol Air? IP: *.opa-carbo.com.pl 30.09.03, 14:12 miecio4 napisał: > Skoro Ci sie podoba to sięgnij po płyte "Moon Safari" która jest zajefajna. No > i kultowa juz prawie Mieciu z ust mi to wyjąłeś z tą poprawką że nie "prawie" tylko "dosłownie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: czy znacie zespol Air? IP: *.chello.pl 30.09.03, 01:45 chlopaki wydali: "moon safari" [mam bardzo polecam] "premier symptonise" [mam bardzo polecam] " virgin suicide" [mam bardzo polecam] "10.000 hertz legend" [mam jest spoko] "everybody hertz" [remixy] [nie mam, nie znam] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: czy znacie zespol Air? 30.09.03, 01:57 ja w zasadzie znam "everybody hertz", srednio mi sie podobalo dlatego tez spytalam co inni by polecili Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: czy znacie zespol Air? 30.09.03, 05:33 czesc Mallina , juz jestem)) a Air bardzo mi odpowiada generalnie wszystko ale bez tej ostatniej z poezja wloskiego poety Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: czy znacie zespol Air? 30.09.03, 23:02 marxx napisał: > czesc Mallina , juz jestem)) > a Air bardzo mi odpowiada generalnie wszystko ale bez tej ostatniej z poezja > wloskiego poety oj to naprawde dlugo Cie nie bylo ja juz bedzie z tydzien prawie jak powrocilam -milo Cie widziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: czy znacie zespol Air? IP: *.wp-sa.pl 30.09.03, 16:37 W ramach uzupełnienia dodam, że pojawiło się jeszcze wydawnictwo "City Reading: Tre Storie Western" - wspólny projekt z włoskim pisarzem Alessandro Baricco, a w styczniu ma pojawić się nowy album "Talkie Walkie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forumowy pajac Re: czy znacie zespol Air? IP: *.chomiczowka.net.pl 30.09.03, 05:49 A mi się z utworów Air najbardziej podobają: kiczowate "Kelly Watch The Stars" i nastrojowe, spokojne "How Does It Make You Feel" (po obejrzeniu teledysku byłem lekko zszokowany, hehe). Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: czy znacie zespol Air? 30.09.03, 06:18 wcale nie takie kiczowate, tylko tego tel. niestety nie widzialem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forumowy pajac Re: czy znacie zespol Air? IP: *.chomiczowka.net.pl 30.09.03, 06:54 Do czego nie widziałeś? Bo ja pisałem że "Kelly..." kiczowate, a teledysk super do "How Does It...". A do "Kelly" teledysk też śmieszny - panny grają w jakiegoś dziwnego ping ponga a w przebitkach taka prymitywna gra komputerowa jak na Atari, z grą w ping ponga właśnie (piłeczka latająca z góry na dół ekranu). Teledysku do "How Does It Make You Feel" nie opisuję, bo nie chcę Ci psuć zabawy, jeśli kiedyś zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: czy znacie zespol Air? 30.09.03, 09:15 W pierwszej kolejności Moon Safari, potem Virgin Suicide. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: czy znacie zespol Air? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 09:32 Ja Ci z całego serca polecam "Moon safari", był czas, że się od tej płyty oderwać nie mogłam, nawet przekonałam do niej pół biura, hehe. A "Virgin..." z kolei tak sobie, a innych po zrażeniu się do Virgin... już nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: czy znacie zespol Air? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.03, 12:56 Też mam "Moon Safari" i też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ouhhh uhhh Re: czy znacie zespol Air? IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 30.09.03, 14:19 dobra, ale co to wogóle za gatunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar Re: czy znacie zespol Air? IP: *.wyspowa.waw.pl 30.09.03, 15:38 > dobra, ale co to wogóle za gatunek? Gatunek? Homo sapiens oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: czy znacie zespol Air? 30.09.03, 16:29 Gość portalu: ouhhh uhhh napisał(a): > dobra, ale co to wogóle za gatunek? wg Allmusic jest to Ambient Pop/Elektronika/Trip Hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: czy znacie zespol Air? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 16:40 > Gość portalu: ouhhh uhhh napisał(a): > > > dobra, ale co to wogóle za gatunek? Easy Listening sie o tym mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Chyba nie o tym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 16:53 Izi, izi, no co Ty, dalczego nie izi ? Kubasa sporo racji ma. Choć ja nie lubię klasyfikować muzyki, podczepiać pod gatunki, nadawać etykietki... eee coś mi się chyba składnia nie udała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar Re: czy znacie zespol Air? IP: *.wyspowa.waw.pl 30.09.03, 20:24 To co gra Air zwykło się nazywać "french touch". IMO "podpada" to pod avant pop (fanom Air powinny spodobać się m. in. Stereolab i Laika). BTW, pytanie jest "o gatunek", więc pozwoliłem sobie udzielić wczaśniej odpowiedzi w innej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: czy znacie zespol Air? IP: 2.5.STABLE* / *.crowley.pl 30.09.03, 17:16 Po raz pierwszzy usłyszałem zespół Air chyba 99 i pomyślałem sobie, że ta muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Nadrabiaj, Mallina... 30.09.03, 22:24 bo juz w styczniu nowa płyta... www.nme.com/news/106301.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nadrabiaj, Mallina... 30.09.03, 23:05 staram sie Madee, staram -wierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: czy znacie zespol Air? 01.10.03, 15:46 to ja tylko dodam, że teledysk do "All I Need" jest jednym z najlepszych jaki widziałem Odpowiedz Link Zgłoś