Dodaj do ulubionych

Metallica - Death Magnetic: posłuchaj samplera ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 10:41
Sadze ze to bedize dobra plyta - nie wibitna ale dobra. Ostatecznie rpzekonal mnie do tego "My Apocalypse" i fakt ze po osluchaniu sie z TDTNC stweirdzilem ze nie jest takie zle jak sadzilem na poczatku...
Czekam na album - kupie bo wersja z jednym CD (a na chol..e mi jakies pierdoly dodatkwe?) ma kosztowac 30 PLN big_grin
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebass Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 11:09
      kicha i tyle!zanosi sie na taki sam gniot jak nowy Judas Priest!
    • Gość: 123frytki Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.mimuw.edu.pl 01.09.08, 11:31
      Klawisze w unforgiven III? Co to ma byc w ogole? Nie brzmi w ogole jak unforgiven
    • Gość: jiM Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 11:47
      Niebrzmi jak unforgiven bo bylo powiedizane w jakims wywiadzieze UIII nie ma nic wposlnego muzycznie z poprzednimi...
      Musze jdnak przyznac sie ten kwalem tu dostepny i tak troche mnie styral big_grin
    • Gość: ktoś Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.e-wro.net.pl 01.09.08, 11:56
      Co jest z tą perkusją uncertain Jakoś płytko brzmi, może to wina jakości. Poczekam na CD, może będzie lepsza ;D
    • Gość: Gość: Nomad Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.helion.pl 01.09.08, 12:12
      Zapowiada się bardzo dobrze. Metallica cały czas eksperymentuje i ewoluuje, a to jest jedyna droga do rozwoju i stworzenia czegoś dobrego. W jednym wywiadzie z Hetfieldem słyszałem, że przy tej płycie nikt im niczego zbytnio nie narzucał, że wpływ producenta jest ograniczony do minimum i wygląda na to, że wyszło im to na dobre. Amen.
    • Gość: Gość Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.acn.waw.pl 01.09.08, 12:43
      kiepska będzie płyta. coś a'la St. Anger II. wieje nudą na kilometr.
    • Gość: madmax Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.08, 12:59
      Mysle ze nie wypadli z wprawy
    • Gość: Gość Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: 195.117.230.* 01.09.08, 13:22
      Obawiam się że chcieli stworzyć coś ala Master..., słychać te same zagrywki i konstrukcje kawałków, pewnie będzie dobra, ale nie powali.
    • Gość: gość Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 13:42
      Niektóre kawałki brzmią jak sonic mayhem z quake IIsmile
    • Gość: Lenin Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.gemini.net.pl 01.09.08, 16:21
      Sebass: Nowy Judas Pirest do wg Ciebie gniot? Człowieku, puknij się Ty w głowę, albo popatrz na muzykę trochę obiektywnie.
      A na Death Metallic czekam z uteśknieniemwink
    • Gość: marloon Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.chello.pl 01.09.08, 17:11
      Przeraziło mnie The Unforgiven III. Jeśli dalej mają zamiar rozmieniać na drobne jedną z najlepszych metalowych ballad, to ja podziękuje.
    • Gość: termos Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: 163.244.62.* 01.09.08, 17:19
      1, zauważyłem Riffy nieprzewidywalne wydają się nakombinowane a to zwiastuje że po kilkukrotnym przesłuchaniu mogą chwycić (never comes za 4 razem na mnie zadziałał)
      2 byle riffów nie spaprał pseudośpiewny głoś Hetfielda. Szczegolnie zapadające się przeciąganie fraz - nie mogę tego słuchać
      3 zobaczymy jak bedzie się to wymiatało na wiośle
    • Gość: termos Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: 163.244.62.* 01.09.08, 17:26
      broken beat to jak by z plyty and justice for all
    • Gość: termos Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: 163.244.63.* 01.09.08, 17:32
      mam ndzieje że usłyszymy gdzieś więcej niż 5 sec obecnego bassmana. Chlopak nieźle się kiwa na scenie i chyba nie jest to przerost formy nad treścią
    • grimperpl Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler 03.09.08, 13:14
      Z tego co slyszalem to straszna kicha. Zamiast produkowac taka komerch wydaliby porzadnie wyprodukowane Master of Puppets (choc wyszla ponoc reedycja na winylu).

W ankiecie powinno byc, ze Metallica sie skonczyla na ... And Justice For All. Potem sa tylko pojedyncze kawalki. St Ander ratowal troche reputacje, ale za dlugi i przez to nudny. Pismo Hot Press o najnowszym produkcie Metallici pisze' A band that refused to die' No wlasnie szkoda,z e tak sie nie stalo. Bylaby legenda, a nie mumia jak Sabrina czy Limahl...
    • Gość: Ujemny Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.gl.digi.pl 03.09.08, 13:46
      Płyta dzisiaj wyciekła do Internetu. mdm2008-320.part1 oraz mdm2008-320.part2
      Jest nieźle...
    • Gość: Gość:wasp Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: 83.18.159.* 03.09.08, 22:40
      Myślałem że Iron Maiden zeszło na psy ale po odsłuchaniu tego szajsu zmieniam zdanie.
      Metallica skończyła sie na Master Of Puppets
    • Gość: niestety były fan Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.gum.gov.pl 09.09.08, 11:08
      metallice słuchałem lat naście
      za najlepsze uważałem genialne kompozycyjnie LOAD, czarny album, And Justice, St.Anger było odkrywcze i dzikie
      ale ostatnia płyta
      nie będę używał wulgaryzmów, jest delikatnie mówiąc do kitu, nie rusza , nie da sie przy niej skakać, co z tego że panowie sie popisali że umieją grać skomplikowanie i zmieniać rytmy
      pare solówek zerżniętych z hevi/power metalu
      dla mnie wolałbym aby ta płyta sie nie wydarzyła, bo straciłem sympatie do Metallicy, za najlepsze na świecie uważam Vader, Samael, Blind Guardian, Kreator , Machine Head
      nowa Metallica to szajs do kwadratu , niestety nie daje sie tego słuchać, nie byłem w stanie wysłuchać jednego kawałka do końca, przewijałem sad
      pomyłka jedna wielka i na siłe robiona sad
    • Gość: Jesteśmy bliżej Ki Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: 85.128.7.* 09.09.08, 22:14
      Do: niestety były fan
      Jak chcesz poskakać to polecam muzykę z występów akrobatek sportowych Made in China na olimpiadzie. Może tego nie przewiniesz. Posłuchaj do końca a potem komentuj
    • star.uch Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler 10.09.08, 22:22
      @niestety były fan:
      To, że zmienił ci się gust, nie znaczy że płyta jest kiepska.
      Jest nieźle i w starym stylu.
      Oby więcej takich płyt od tej ekipy.
    • Gość: Niefan Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.computerland.pl 12.09.08, 14:38
      Płyta to zacniejsza niźli Gniew Święty, tylko czy aby nie za wolna? Bardowie wszak w przeszłości swojej jakby szybciej grali. Czy li to ja starzeć się zaczynam, czy może w piersi Metalicznej cerce już nie tak szybko uderza?
    • Gość: endzi Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: 213.92.150.* 16.09.08, 12:38
      Płytka jest rehabilitacją za poprzednią.Trafnie zrobili,że zagrali w stylu w jakim grali w latach 90.Tego w sumie oczekiwałem od zespołu.W skali 1-10 moja ocena to 9!- 10 punktów mają hiciory jakie zagrali 28.05.2008. w Chorzowie!
    • Gość: Szymek.., Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 18:02
      gowno w hoooooj.. to jest metallica ? lepiej zeby zakonczyli dzialalnosc niz maja grac taki kal..
    • Gość: gosc slawek Re: Metallica - Death Magnetic: posłuchaj sampler IP: *.toya.net.pl 16.12.08, 20:26
      plyta jest naprawde czadowa ten co pisze inaczej to sie myli nie mozna pisac takich bzdetow metallica forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka