happy_time 03.10.07, 13:45 Używałyście już? jakie są wasze opinie warto kupić? Był juz taki watek, ale tylko z jedna opinią więc pytam jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Effaclar H 03.10.07, 14:07 w takim przypadku podbija się poprzedni wątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paterycja133 Re: Effaclar H 17.10.07, 18:33 chyba Effaclar K?:) mam od roku, ale nie widzę niestety efektów, wcześniej miałam Effaclar AI i po pierwszym zastosowaniu i kilku następnych cera bardzo mi się poprawiła, ale po dłuższym stosowaniu niestety wszystko wróciło do stanu poprzedniego. Może już kupiłaś i możesz się podzielić wrażeniami?:) Odpowiedz Link Zgłoś
show_must_go_ona Re: Effaclar H 17.10.07, 18:50 niekoniecznie K, bo jest też Effaclar H (nawilżający i łagodzący dla cery tłustej), ja stosuję go na noc - co drugą noc na przemian z kwasami, na dzień filtr Avene, i wszystko ze sobą ładnie współgra :) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Effeclar H 17.10.07, 19:03 Tak effaclar H :) Kupiłam juz i jak na razie jest ok. Nawilża nie zapycha, łagodzi podrażnienia. Więcej nie moge jeszcze powiedzieć bo uzywam dopiero ok 2-3 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
paterycja133 Re: Effeclar H 17.10.07, 19:24 a to zwracam honor, nie wiedziałam, że jest Effaclar H, serio!:) jutro lecę po jakąś próbkę! Odpowiedz Link Zgłoś
paterycja133 Re: Effeclar H 17.10.07, 19:45 a może to jest ten krem matujący do cery tłustej? Tylko nie wiedziałam,że nazywa się H:)w każdym razie jutro idę się przekonać. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
show_must_go_ona Re: Effeclar H 20.10.07, 09:52 to nie jest krem matujący, wręcz odwrotnie - zostawia tłusty filmik na twarzy, ale efekt matu nie jest jego zadaniem, ma po prostu nawilżyć i złagodzić podrażnienia (np. po kwasach), ale seria Effaclar ma też krem matujący, ale nie wiem, czy dobry, bo nie używałam Odpowiedz Link Zgłoś
paterycja133 mam! 22.10.07, 12:55 mam już próbkę i testuję. Na razie jest okej:) Odpowiedz Link Zgłoś