vulture 11.10.03, 09:14 Właśnie obejrzałem teledysk - Nina rulez, jak zwykle, ale mam jakieś głupie skojarzenie, jeśli chodzi o melodię... "In The Shadows" Rasmus w zwolnionej wersji. Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xamel Re: APOCALYPTICA feat. NINA HAGEN 'Seemann' 11.10.03, 12:37 tylko nie wiesz co bylo pierwsze? ja ci nie pomoge bo nie slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: APOCALYPTICA feat. NINA HAGEN "Seemann" 11.10.03, 14:15 miszczu to nie jest the rasmus!!! To jest RAMMSTEIN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszcz Vulture Re: APOCALYPTICA feat. NINA HAGEN 'Seemann' IP: *.chomiczowka.net.pl 11.10.03, 16:36 grail napisał: > miszczu to nie jest the rasmus!!! > To jest RAMMSTEIN! Miszczu mi chodzi o melodię i akordy, a nie styl muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze ja plus IP: *.chomiczowka.net.pl 11.10.03, 16:39 Wiem, że to kower Rammstein ale nie znam oryginału, czy to znaczy że zespół Rasmus wziął akordy z Rammstein i przyspieszył? Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: plus 11.10.03, 22:03 nie sądzę... mogli się oprzeć na kilku riffach, coś zsamplować, ale nie wygląda mi to na przyśpieszonego rammsteina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flippie Eeee tam IP: *.dialup.medianet.pl 12.10.03, 19:21 Oryginał był lepszy. Rammstein rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś