eleni80 30.06.07, 20:14 nie mów, że praca magisterska do reszty Cię pochłonęła ;PPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maclorcan Re: Mac, co z Tobą? 01.07.07, 10:23 Ależ nie! Wręcz przeciwnie! Praca napisana już jakiś czas temu, w piątek się obroniełm, więc studia skończone. Musiałem tylko wytrzeźwieć Teraz mam wakacje. Po raz pierwszy od 3 lat. No i jestem bezrobotnym absolwentem A co u Ciebie? Odpowiedz Link
eleni80 Re: Mac, co z Tobą? 01.07.07, 10:47 O kurcze! GRATULACJE!!!!! Ale mnie wyprzedziłeś! Miałeś tylko pierwszą stronę , gdy ja już miałam cały pierwszy rozdział. Ale to przez ten mój wyjazd. Mój wybór ;P & dodatkowych egzaminów i to na dodatek po angielsku sprawiło, że nie dałam rady pisać pracy. No i teraz kończę. Obrona może pod koniec lipca. No to teraz wiem za co piłam w piątek Bo wiedziałam, że coś trzeba uczcić, tylko nie wiedziałam co ))) Odpowiedz Link
maclorcan Re: Mac, co z Tobą? 01.07.07, 10:53 Wyprzedziłem, ale w ostatnich tygodniach naprawde się sprężyłem, bo gdybym się nie obronił teraz to dopiero październik. A to nie była dobra perspektywa. Poza tym pracę miałem dość krótką, bo temat wąski. A wyjazd... na Twoim miejscu też bym pewnie pojechał, więc temu się nie dziwię. I miło mi, że opijałaś moją obronę Odpowiedz Link
eleni80 Re: Mac, co z Tobą? 01.07.07, 11:06 > I miło mi, że opijałaś moją obronę dam znać jak się obronię, to będziesz mógł się zrewanżować Odpowiedz Link