Dodaj do ulubionych

Typy na mecz!

11.10.03, 15:07
Z Wągrami, oczywiście.

Ja stawiam 1-0 lub ostre strzelanie: 3-2. Tak mi się zdaje coś, że jednym
golem właśnie po ciężkim meczu.

Przypominam też, że wieczorem, o 19:00 Turcja podejmuje Anglię. To też warto
obejrzeć. I kibicować Anglikom of course - powiedzmy 2-1 dla nich z golem
Ilhana Mansiza dla Turków, to by było w sam raz smile
Obserwuj wątek
    • mallina Re: Typy na mecz! 11.10.03, 15:34
      a ja juz w okolicach 16 wychodze na mecze, bo w pubie napiety bedzie plan! musz
      zajac wczesnie odpowiednie miejsce..niestety meczu Polski nie puszczaja(a moze
      i lepiej??)
      o 17 w pubie beda:Iceland vs.Germany
      Scotland vs. Lithuania
      • mallina cd bo za szybko poszlo 11.10.03, 15:35
        Szwajcaria - Irlandia o 17.30
        i o 19 wiadomo jaki meczsmile)))))))))
        • agentcooper Re: cd bo za szybko poszlo 11.10.03, 21:21
          mallina napisała:

> Szwajcaria - Irlandia o 17.30
          > i o 19 wiadomo jaki meczsmile)))))))))

no wlasnie. Szkoda ze Turcja nie wygrala. Ale ja tych Anglikow nie lubie...
          >
          • mallina Re: cd bo za szybko poszlo 11.10.03, 21:25
            ha, to jakis joke?
            • agentcooper Re: cd bo za szybko poszlo 11.10.03, 21:36
              mallina napisała:

> ha, to jakis joke?

nie znosze Angoli i angielskiej pilki. Paru innych angielskich rzeczy tez.
          • ilhan Re: cd bo za szybko poszlo 11.10.03, 21:27
            agentcooper napisał:

> Szkoda ze Turcja nie wygrala. Ale ja tych Anglikow nie lubie...

Bardzo dobrze że Turcja nie wygrała. Ale ja tych Anglików lubię...
            • agentcooper Re: cd bo za szybko poszlo 11.10.03, 21:38
              ilhan napisał:

> Bardzo dobrze że Turcja nie wygrała. Ale ja tych Anglików lubię...

powinienes sobie zmienic nicka np. na Paul Scholes albo Sol Campbell hehe. No
              ale i tak Angole nie wyjda z grupy na mistrzostwach.
              • mallina Re: cd bo za szybko poszlo 11.10.03, 21:41
                agentcooper napisał:

> powinienes sobie zmienic nicka np. na Paul Scholes albo Sol Campbell hehe. No
                > ale i tak Angole nie wyjda z grupy na mistrzostwach.

oj lepiej nie!!!Ilhan Mansiz to bardzo przystojny mezczyzna wiec Ilus wie co
                robiwink zamiana na Scholes'a heheeeee niezbyt fortunna by byla..

a Anglia na ME napewno sobie swietnie poradzi!!!!!!!!!!
                • agentcooper Re: cd bo za szybko poszlo 11.10.03, 21:48
                  mallina napisała:

> agentcooper napisał:

> oj lepiej nie!!!Ilhan Mansiz to bardzo przystojny mezczyzna wiec Ilus wie co
                  > robiwink zamiana na Scholes'a heheeeee niezbyt fortunna by byla..

wlasnie dlatego to nazwisko wybralem hehe, Zreszta wszyscy Angole a zwlaszcza
                  Angielki to brzydale jakich malo.
                  >
                  > a Anglia na ME napewno sobie swietnie poradzi!!!!!!!!!!

mam nadzieje ze nie i ze wlasnie Turcja, ktora lubie im dokopie...
                  >
                  >
                  • ilhan Agent cicho siedź 11.10.03, 21:51
                    Anglia jest najlepsza i nie masz racji.
                    • madee1 Re: Agent cicho siedź 11.10.03, 22:04
                      ilhan napisał:

> Anglia jest najlepsza i nie masz racji.

To prawda. Ale z tymi Angielkami to też trochę racji Agent ma...
                      • ilhan Re: Agent cicho siedź 11.10.03, 22:07
                        madee1 napisała:

> ilhan napisał:
                        >
                        > > Anglia jest najlepsza i nie masz racji.
                        >
                        > To prawda. Ale z tymi Angielkami to też trochę racji Agent ma...

To wątek o piłce. Co do Angielek - można założyć ranking najbrzydszych nacji i
                        tam będzie na to miejsce wink)))
                      • mallina Re: Agent cicho siedź 11.10.03, 22:08
                        taa, malo ktory ladny jest to fakt, ale trafiaja sie tacy jak np Chris Waddle
                        (jak juz o pilkarzach gadamy)..za to w pilce sa najlepsismile))))))))))))))
                        • mallina Re: Agent cicho siedź 11.10.03, 22:09
                          heheheh doczytalam "z Anglikami" a Madee napisala " z Angielkami" - i tu sie
                          zgodzewink))
                          • madee1 Re: Agent cicho siedź 11.10.03, 22:16
                            mallina napisała:

> heheheh doczytalam "z Anglikami" a Madee napisala " z Angielkami" - i tu sie
                            > zgodzewink))

No, Anglicy to niczego sobie, tyle że geje smile
                            • mallina Re: Agent cicho siedź 11.10.03, 22:20
                              madee1 napisała:

> No, Anglicy to niczego sobie, tyle że geje smile
                              >
                              to zupelnie jak tutajwink
                    • agentcooper Re: Agent cicho siedź 12.10.03, 16:37
                      nie lubie Angoli i juz...Zadna nacja europejska nie zachowuje sie jak bydlo do
                      takiego stopnia jak Angole...Gdzie sie nie pojedzie w Europie na wakacje to
                      najbardziej pijani, chamscy itd itp. sa Anglicy....Jest to uogolnienie lecz
                      jako grupa tak sie wlasnie zachowuja...
                      A co do pilki - niezaleznie z kim UK gra, zawsze kibicuje
                      przeciwnikom...Angielska pilka praktycznie od 1966 roku nic nie dokonala w
                      Europie (o mistrzostwach swiata nie wspominajac) a maja wyobrazenie jakby caly
                      czas nalezeli do czolowki swiatowej. A tak po prostu nie jest. I prawde mowiac
                      nie bardzo widze mozliwosc zeby w najblizszych latach COKOLWIEK zwojowali.
                      Jest to bardzo przecietna druzyna na miejsca 5-10 w Europie. Co nie zmienia
                      faktu ze zyczylbym naszej reprezentacji aby sie kiedys tak liczyla.
                      • agentcooper no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 15:42
                        Fani Anglii i Angielek ! Co tak cicho siedzicie ?
                        • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 15:47
                          fanka Angielek to ja az tak nie jestem..Kate Bush i Dido ok..reszta jakos nie
                          jest w kregu mojego zainteresowaniasmile

a pilkarska druzyna Anglii?
                          wiadomo ze jest najlepsza i to nie podlega przeciez dyskusji?
                          wink
                          • agentcooper Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 17:08
                            Wreszcie. No to polemizujemy:
                            Druzyna Anglii najlepsza ??? W czym ? Chyab ci Mallinka musi chodizc o kobieca
                            pille albo futsal smile A tak na powaznie to tak jak napisalem: od 66r. Anglia nie
                            osiagnela NIC w ME lub MS (a i zloto w 66 roku bylo bardzo problematyczne -
                            bramka w meczu finalowym....). Jedno co ratuje honor angielskiej pilki noznej
                            to Man Utd., aczkolwiek oni tez nic specjlanego nie pokazali.
                            • ilhan Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 17:15
                              A po co polemizować? Ani ja Ciebie nie przekonam, ani Ty mniesmile

Anglicy są najlepsi choćby dlatego że mają najlepsze piłkarskie piosenki, o! wink

www.lyricsdepot.com/new-order/world-in-motion.html
                              www.lyricsfind.com/lyrics/3210/31530.php
                              Poza tym: mają najlepszego napastnika Michaela Owena, dwójkę najlepszych
                              pomocników Beckhama i Stevena Gerrarda i zajebistego obrońcę Sola Campbella
                              (wymieniłem tylko tych których umiesciłbym w dream teamie ilhanawink)
                              • gregkor Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 17:25
                                ilhan napisał:

> A po co polemizować? Ani ja Ciebie nie przekonam, ani Ty mniesmile
                                >
                                > Anglicy są najlepsi choćby dlatego że mają najlepsze piłkarskie piosenki,
                                o! wink
                                >
                                > www.lyricsdepot.com/new-order/world-in-motion.html
                                > www.lyricsfind.com/lyrics/3210/31530.php
                                > Poza tym: mają najlepszego napastnika Michaela Owena, dwójkę najlepszych
                                > pomocników Beckhama i Stevena Gerrarda i zajebistego obrońcę Sola Campbella
                                > (wymieniłem tylko tych których umiesciłbym w dream teamie ilhanawink)
                                >
                                Ja może Angli specjalnie nie kibicuje (wolę Argentynę, Irlandię i Chorwację)
                                ale uważam, ża mają obok hiszpańskiej najciekawszą ligę...tam grają przez 90
                                minut nie odkładają nóg...nie udają, nie polemizują z sędziami tylko po prostu
                                grają..i to jest godne uwagi...a reprezentacje mają dobrą...ponieważ
                                teoretycznie są w stanie wygrać z każdym na świecie....

pozdr
                                • agentcooper Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 17:35
                                  gregkor napisał:

> Ja może Angli specjalnie nie kibicuje (wolę Argentynę, Irlandię i Chorwację)

tos mi Gregkor bratnia dusza, bo tez od zawsze kibicuje Argentynie. a zarazil
                                  mnie do tego Tomasz Wolek ktory zna sie na poludniowoamerykanskim futbolu
                                  jak.......hmmmmm, jak guru. To jest wlasciwe slowo.
                                  A irlandzkie to piwo lubie.
                                • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 17:46
                                  wlasnie, Gregkor dobrze to ujal -tam mecze ligowe sa widowiskiem sportowym do
                                  samego konca!!!

heheeh Argentyna..jak gral Claudio Caniggia to byly czasywink
                                  • agentcooper Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 18:05
                                    hehe, tutaj to rozumiem ze jeszcze walory wizualne wchodzily w gre wink
                                    • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 18:11
                                      no tak, trzeba sie do tego przyznac..choc pozniej druzyna ta miala jeszcze
                                      jednego calkiem fajnego pilkarza, ktory tez byl w Europie
                                      • agentcooper Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 18:22
                                        mallina napisała:

> no tak, trzeba sie do tego przyznac..choc pozniej druzyna ta miala jeszcze
                                        > jednego calkiem fajnego pilkarza, ktory tez byl w Europie

no w ogole ludzie z tamtych stron (aczkolwiek ja mysle raczej o kobietach
                                        hehe) wyrozniaja sie uroda. Tacy potomkowie hiszpanskich osadnikow po 400
                                        latach mieszania sie z krwia indianska...
                                        ps. co roku jak jade na wakacje to chce sobie kupic rezerwowa koszulke
                                        reprezentacji Argentyny i akurat nigdy nie ma. Tylko podstawowe a te mi sie
                                        tak bardzo nie podobaja...
                                        • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 19:35
                                          hehhe niektore sie wyrozniaja a niektore niestety niewink)))
                                          tak samo jak mezczyzni z tamtych stron...nie wszyscy piekni..coz zrobicwink

ja to bym chciala pare roznych koszulek -wszystkie bylyby europejskie
                                          jednak:MU, Liverpool, reprezentacyjna Anglii..
                                          • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 19:36
                                            i moze jeszcze pewna szwajcarskawink))
                                            • agentcooper Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 20:41
                                              co prawda nie pilkarską, ale przywiozlem sobie miesiac temu (bo akurat byłem w
                                              Genewie) ładną czerwoną koszulkę z białym krzyżem. Bardzo jest gustowna smile
                                              A poza rezerwową Argentyny chciałbym też rezerwową Realu. Taka ciemnofioletowa.
                                              • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 21:32
                                                szwajcarska mam czarna z krowami ulozonymi w ich flagewinktaka tam pamiatka z
                                                ich kraju
                                                a pilkarska chcialabym miec z numerem pilkarza z mojego linku, ewent.z jego
                                                klubu czyli Baselsmile
                                                • agentcooper Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 21:37
                                                  mallina napisała:

> szwajcarska mam czarna z krowami ulozonymi w ich flagewinktaka tam pamiatka z
                                                  > ich kraju
                                                  > a pilkarska chcialabym miec z numerem pilkarza z mojego linku, ewent.z jego
                                                  > klubu czyli Baselsmile

zdaje sie ze nawet ostatnio bramke strzelil...A Szwajcaria to jeden z moich
                                                  ulubionych krajow. Przepiekne warunki na deche i narty. Szkoda tylko ze taka
                                                  zajebiscie droga sad(((
                                                  • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 21:42
                                                    tak, strzelil bramke i to niestety Irlandiisad(przykre to bylo!
                                                    a Szwajcaria ladna to fakt, ale ponoc zycie tam dosyc nudnesmile
                                                  • agentcooper Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 21:51
                                                    mallina napisała:

> tak, strzelil bramke i to niestety Irlandiisad(przykre to bylo!
                                                    > a Szwajcaria ladna to fakt, ale ponoc zycie tam dosyc nudnesmile

no tak podobno jest. ale za to te stoki...Davos, Zurs, ech...jeszcze 2 miechy
                                                    do rozpoczecia sezonu....
                                                  • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 21:56
                                                    akurat dla mnie to zadna strata, bo ani na nartach ani na desce nie jezdze
                                                    nawet sie przyznam ze w zyciu na nogach nie mialam (jak tak mozna to okreslic)
                                                  • agentcooper Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 22:22
                                                    a to wielki błąd Mall....nie ma nic piekniejszego (no, prawie) niz pedzenie na
                                                    desce w swiezosadlym puchu...Ach rozmarzylem sie. Aha, zakochalem sie w
                                                    dzwiekach nowej Anathemy (premiera za tydzien). Polecam, bo powinno ci sie
                                                    spodobac...Chyba lubisz takie dzwieki.
                                                  • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 22:29
                                                    Anathema? sciaglo mi sie " A Fine Day To Exit" -ale przyznaje ze jeszcze nie
                                                    odsluchiwalam
                                                  • agentcooper Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 22:42
                                                    mallina napisała:

> Anathema? sciaglo mi sie " A Fine Day To Exit" -ale przyznaje ze jeszcze nie
                                                    > odsluchiwalam

powiedzialbym ze "Fine Day To Exit" to najbardziej popowa plyta anatemki.
                                                    Zaczynali z kapelami typu Paradise Lost czy My Dying Bride od doom
                                                    metalu...Pozniej ich muzyka dokonala chyba najwiekszej ewolucji ze wszystkich
                                                    kapel tego typu. Polecam przede wszystkim genialna "Judgement" - przejmujaco
                                                    smutna, z pieknymi gitarami i fortepianem. IDealna na jesienne sloty. A
                                                    wyobrazenie o wczesniejszych metalowo-gotyckich dokonaniach daje np.
                                                    koncertowe dvd z Krakowa (!) "Visions Of Dying Embrace".

• mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 23:08
                                                    teraz znalazlam wiecej pozycji Anathemy, nawet te najnowsza,
                                                    plyta "Alnternative4" calkiem dobrze z tego co widze sie sciaga..
                                                  • agentcooper Re: no co nikt nie polemizuje ? 14.10.03, 08:52
                                                    Alternative 4 jest powszechnie uznana za jedna z najlepszych, aczkolwiek do
                                                    moich ulubionych raczej nie nalezy. A skad je sciagasz? Z soulseeka ?
                                                  • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 14.10.03, 14:27
                                                    nie z eMula, ja nie mam soulseeka
                              • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 17:30
                                podpisuje sie pod postem Ilhanasmile))

moze niby nic od 1966 nie osiagneli..ale czy to cos zmienia?
                                wszyscy sie licza z nimi a liga angielska najlepsza jest i kazdy pilkarz marzy
                                o tym aby tam grac..
                                klasa sama w sobie i wlasnie takie cos nie podlega dyskusji..

• agentcooper Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 17:33
                                ilhan napisał:

> A po co polemizować? Ani ja Ciebie nie przekonam, ani Ty mniesmile
                                >
                                > Anglicy są najlepsi choćby dlatego że mają najlepsze piłkarskie piosenki,
                                o! wink
                                >
                                > www.lyricsdepot.com/new-order/world-in-motion.html
                                > www.lyricsfind.com/lyrics/3210/31530.php
                                > Poza tym: mają najlepszego napastnika Michaela Owena, dwójkę najlepszych
                                > pomocników Beckhama i Stevena Gerrarda i zajebistego obrońcę Sola Campbella
                                > (wymieniłem tylko tych których umiesciłbym w dream teamie ilhanawink)
                                >
                                co do piosenek to moge sie ew. zgodzic...Co do pilkarzy:
                                1. napastnicy - mysle ze w samej Hiszpanii czy Wloszech znajdzie sie kilku
                                lepszych (Inzaghi, Raul, Vieri)
                                2. pomocnicy - Beckham jest pewno jednym z lepszych prawych pomocnikow
                                (aczkolwiek go osobiscie nie znosze), ale osobiscie cenie na tej pozycji
                                bardzij Figo czy Rui Coste (dosrodkowuja podobnie, wolne strzelaja podobnie a o
                                ich technice Beckham moze pomarzyc). Gerard jest oki ale takich pomocnikow jest
                                co najmniej kilku
                                3. Campbell - i znow to samo - jest dobry, co zmienia faktu ze jest kilku
                                grajacych nieco lepiej (przede wszystkim Nesta, a takze Staam czy Iuliano).

I na koniec najwazniejsze - ci teoretycznie dobrzy pilkarze nic nie osiagneli
                                jako druzyna. Pilka to nie konurs indywidualnych umiejetnosci tylko wynik
                                dostarczony przez zespol. A tego u Angoli nie ma.

a co do poczatku sporu, to bardziej mi chodzi o fakt iz nie lubie Anglikow jako
                                nacji bo pilka jest mi prawde mowiac obojetna.
                                • mallina Re: no co nikt nie polemizuje ? 13.10.03, 17:42
                                  agentcooper napisał:

> I na koniec najwazniejsze - ci teoretycznie dobrzy pilkarze nic nie osiagneli
                                  > jako druzyna.

to ze nie osiagneli ME czy tez MS nic nie oznacza, chodzi o to ze potrafia
                                  utrzymac przez wiele lat wyrownany poziom
                                  zawsze maja druzyne rowna i spojna, nigdy nie cierpia na braki kadrowe..

> a co do poczatku sporu, to bardziej mi chodzi o fakt iz nie lubie Anglikow
                                  jako
                                  > nacji bo pilka jest mi prawde mowiac obojetna.

jak to przeciez my tu o pilce!!!!!!!!!
                                • ilhan Polemika o piłkarzach (angielskich) 14.10.03, 09:07
                                  agentcooper napisał:

> Co do pilkarzy:
                                  > 1. napastnicy - mysle ze w samej Hiszpanii czy Wloszech znajdzie sie kilku
                                  > lepszych (Inzaghi, Raul, Vieri)

Z Inzaghim to żeś przywalił... Jak dla mnie to typowy ochłapiarz, popatrz jakie
                                  on bramki strzela, dopycha piłkę z metra do pustej bramki albo przystawia nogę -
                                  ja wiem że taka jest w zasadzie rola napastnika, ale on raz, że umie robić
                                  tylko to, a dwa, że nie potrafię zachwycać się zawodnikiem grającym w ten
                                  sposób. Poza tym symulant i awanturnik boiskowy.

Raul ok, zgadzam się, wybitny piłkarz. Vieri - piekielnie skuteczny, podziwiam
                                  go za to, ale też mnie w 100% nie przekonał nigdy do tego, że można go zaliczyć
                                  do elity.

Dla mnie ścisła czołówka to Owen, Raul, Henry. Uwielbiam Henrika Larssona. Van
                                  Nistelrooy też jest kapitalny.

Natomiast najlepszym napastnikiem świata byłby, jeśli wróciłby do formy, jaką
                                  prezentował w Dynamie Kijów, albo w pierwszym sezonie w Milanie - Andrij
                                  Szewczenko.

> 2. pomocnicy - Beckham jest pewno jednym z lepszych prawych pomocnikow
                                  > (aczkolwiek go osobiscie nie znosze), ale osobiscie cenie na tej pozycji
                                  > bardzij Figo czy Rui Coste (dosrodkowuja podobnie, wolne strzelaja podobnie a
                                  > o ich technice Beckham moze pomarzyc).

Hehehe, możesz nie znosić ale jest świetny. Figo w życiu nie rzuciłby takiego
                                  passa jakie daje Beckham. Poza tym Figo, jak dla mnie, najgenialniejszy był pod
                                  koniec gry w Barcelonie i na Euro 2000. Po przejściu do Realu - zjazd w dół
                                  trochę. Stracił przebojowość, szybkość, przebłyski geniuszu coraz rzadsze
                                  niestety... Rui Costa to środkowy pomocnik, nie wiem dlaczego ustawiasz go z
                                  prawej. Aczkolwiek wielki zawodnik.
                                  Beckham jest z nich najlepszy - technikę użytkową ma na pewno nie gorszą,
                                  często zagrywa z pierwszej, podczas gdy południowcy zaczynają dryblować w
                                  miejscu, kompletnie nieużyteczne, O WIELE LEPIEJ podaje (im dalej, tym lepiej).
                                  Wolne? Przypomnij mi ostatnie bramki Figo albo Rui Costy z wolnych?

> Gerard jest oki ale takich pomocnikow jest co najmniej kilku

Jest niestety bardzo niedoceniany. Jego podanie jest najbardziej
                                  charakterystycznym passem świata. Gerrard może nie jest brylantowym technikiem
                                  pokroju Ronaldinho, ale zachwyca prostotą gry, jej efektywnością, a przy tym
                                  efektownością. Prosta, długa piłka do napastnika, znajdowanie najprostszej
                                  drogi do bramki, o to chodzi. No i to podanie, jak mówię, fantastyczne.

> 3. Campbell - i znow to samo - jest dobry, co zmienia faktu ze jest kilku
                                  > grajacych nieco lepiej (przede wszystkim Nesta, a takze Staam czy Iuliano).

Utarło się że włoscy obrońcy są najlepsi i nikt im nie dorównuje. No i w sumie
                                  jest to bliskie racji. Ale akurat Sol Campbell jest wyjątkiem - dla mnie to
                                  najściślejsza czołówka stoperów.

> I na koniec najwazniejsze - ci teoretycznie dobrzy pilkarze nic nie osiagneli
                                  > jako druzyna. Pilka to nie konurs indywidualnych umiejetnosci tylko wynik
                                  > dostarczony przez zespol. A tego u Angoli nie ma.

Hehehe, no to zobaczymy na Euro 2004 smile

Wbrew pozorom, wcale nie są aż tak dołującą drużyną - jeżdżą na wszystkie
                                  turnieje (poza MŚ 1994) - byli na podium Euro'96, byli w ćwierćfinale Mś 2002.

> a co do poczatku sporu, to bardziej mi chodzi o fakt iz nie lubie Anglikow
                                  > jako nacji bo pilka jest mi prawde mowiac obojetna.

No to po co ja tyle tego napisałem? wink))))))))
                                  • madee1 Agent, daj spokój... 14.10.03, 11:37
                                    ...bo chociaż byś się skichał to go nie przegadasz. Spróbuj powiedzieć, że
                                    Eric Cantona jest piłkarzem wszechczasów, zobaczysz, co się będzie działo smile

A w ogóle to co to za gadanie, że nie lubisz Anglików jako nacji? Głupota
                                    jakaś. Nacja jak nacja.
                                    • ilhan I Ty, Brutusie... 14.10.03, 20:14
                                      Ja tu angielskiej (!!!) piłki bronię, a tu jeszcze jakieś nieprzychylne
                                      komentarze... smile)
                                      • madee1 Re: I Ty, Brutusie... 14.10.03, 20:25
                                        Jakie nieprzychylne?? Bardzo pochlebne i w ogóle pełne uznania dla wiedzy i
                                        elokwencji i takich innych pierdół smile
                • ilhan Re: cd bo za szybko poszlo 11.10.03, 21:50
                  mallina napisała:

> zamiana na Scholes'a heheeeee niezbyt fortunna by byla..

Hehehehehhe, niech to Mesmeredia przeczyta wink))
                  • mallina Re: cd bo za szybko poszlo 11.10.03, 22:07
                    hmm no niby rzecz gustu..wink
                  • mesmeredia Mesmeredia przeczytała... 12.10.03, 08:55
                    macie fangi w nos. No przecie on słodki jest!! smile) Na pewno lepszy niż wielkie
                    wardzele Ruuda pewnego... TFU!!
                    I.
                    • mallina Re: Mesmeredia przeczytała... 12.10.03, 14:05
                      mesmeredia napisała:

Na pewno lepszy niż wielkie wardzele Ruuda pewnego... TFU!!
                      > I.

masz na mysli usta Ruud'a(wiadomo jakiego)..?
                      wcale nie sa tfu -powiedzialabym ze wrecz przeciwnie -moze niekoniecznie
                      slodkie, ale ladnie sie komponujasmile
    • janek0 Re: Typy na mecz! 11.10.03, 21:35
      ilhan napisał:

> Z Wągrami, oczywiście.
      myślę, że będzie 2:1, po dwóch golach niedzielana.
    • ilhan Re: Typy na mecz! 11.10.03, 21:43
      ilhan napisał:

> Tak mi się zdaje coś, że jednym
      > golem właśnie po ciężkim meczu.

Ekhm... wink
    • mallina Re: Typy na mecz! 11.10.03, 22:15
      to musze powiedzies slowko o meczu Szwajcaria-Irlandia..
      tragdeia po prostu..Szwajcarzy bez wiekszego problemu wygrali, Irlandia grala 4
      obroncami, ale wogole tego nie bylo widac, bo czesto wpuszczali przeciwnika na
      pole karne..
      Irlandczycy mieli kilka sytuacji po ktorych pilka musiala wpasc do bramki -a
      jednaksad((
      przegrali jak wiadomo 2-0...
      zal mi ich bardzo - wszyscy zgromadzeni w pubie byli bardzo smutni, bo byli to
      mieszkancy Irlandii -pozniej kibicowali oczywiscie Anglii i wykrzykiwali rozne
      teksty pod adresem Turkow, ktorych jednak nie bede cytowac heehe

poza tym czytam na onecie ze Bekham omal sie nie wywrocil podczas karnego -wg
      mnie to w w zasadzie wywrocil sie i w dodatku stracil buta, a Turcy do pewnego
      momentu byli dosyc zaczepliwi w stosunku do niego..ogolnie uspokoili sie po tej
      zoltej kartce dla swojego bramkarza (no ten tez niezle wyskoczyl z ta noga!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka