Gość: Lipton IP: 62.233.163.* 15.01.02, 09:46 Zna ktoś może taki rockowy zespół jak Cactus? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szp. Re: Cactus etc. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 22:19 tak... stare dobre czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipton Re: Cactus etc. IP: *.devs.futuro.pl 17.01.02, 12:38 A masz może jakieś ich CD (wszystko oprócz Cactology), albo winyle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Cactus etc. IP: 172.16.3.* 17.01.02, 12:52 Gość portalu: Lipton napisał(a): > A masz może jakieś ich CD (wszystko oprócz Cactology), albo winyle? W stereo.pl jest Hot'n'Sweaty i Cactus. No i oczywiście Cactology (ale to Cię chyba nie interesuje). Jestem w szoku, że w Polsce ktoś to zna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipton Re: Cactus etc. IP: *.elektro.agh.edu.pl 06.02.02, 17:36 Jestem w takim samym szoku,Pat. A swoja droga, to mam Restrictions, no i Cactology. To ostatnie- z braku innej mozliwosci. Nigdzie w Krakowie nie moge znalezc zadnej innej plyty. Ale dzieki za pomoc. Znasz moze jeszcze cos z podobnych klimatow? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś