gregkor 17.10.03, 11:07 Za godzinę losowanie pucharów....obstawiam. Groclin - Benfica Wisła - IF Valerenga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agentcooper Re: Losowanie UEFA Cups... 17.10.03, 11:50 a ja Wisla:Austra Salzburg, Groclin:ManCity. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Losowanie UEFA Cups... 17.10.03, 11:51 Groclin - Man. City to byłaby zajebioza..))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Losowanie UEFA Cups... 17.10.03, 12:50 No ejdżent trafiliśmy połowicznie..ale ciesze się z Man. City..)))...zarówno Wisła jak i Groclin graja pierwsze mecze na wyjazdach...w sumie nie wiem czy to dobrze?... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Losowanie UEFA Cups... 17.10.03, 14:02 proponuje co nastepuje. idziemy do kolektury lotto, polowe kuponu wypelniam ja, druga Ty. Wygrywamy banke i jedziemy na wakacje Wisla powinna spoko przejsc, Groclin ma 20% szans. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Losowanie UEFA Cups... 17.10.03, 14:08 heh, pierwszy raz mam wiec szanse zobaczyc polski zespol w pubie -do tej pory nigdy nie puscili(nawet zadnego z Wisla) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Losowanie UEFA Cups... 17.10.03, 14:13 mallina napisała: > heh, pierwszy raz mam wiec szanse zobaczyc polski zespol w pubie -do tej pory > nigdy nie puscili(nawet zadnego z Wisla) No to świetnie Mallinko..)))..myślę jednak, że Groclin ma około 40% szans..na awans...bo Man. City to nieprzewidywalna drużyna.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Losowanie UEFA Cups... 17.10.03, 14:16 nieprzewidywalna i coz -jednak trzeba to szczerze powiedziec -to calkiem inna klasa niz Groclin(nie ujmujac nic tym ostatnim -w koncu troche szumu wywolali w niemieckiej prasie ) mam nadzieje ze Groclin bedzie waleczny))) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Losowanie UEFA Cups... 17.10.03, 15:30 Ja mam pomysł. Jedźmy do Manchesteru. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Losowanie UEFA Cups... 17.10.03, 15:34 madee1 napisała: > Ja mam pomysł. Jedźmy do Manchesteru. > Jestem za, tym bardziej, że tam sporo pub'ów z rzutkami jest..))) Odpowiedz Link Zgłoś