Dodaj do ulubionych

Verba - Młode wilki 6 [teledysk]

• Gość: monikpok Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.centertel.pl 15.12.08, 00:25
      PIOSENKI VERBY SĄ CUDOWNE.WSZYSTKIE CZĘŚCI WILKÓW POPROSTU BOSKIE. NIESTETY NIE WSZYSCY POTRAWIĄ SŁUCHAĆ TAKICH UTWORÓW I TYLKO KRYTYKUJĄ. VERBA TAK TRZYMAĆ.
    • Gość: koraa Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.budinet.info 15.12.08, 18:32
      Żal mi was poprostu. Jeśli wy byście napisali ją ładniej to czekam na link bo chętnie skomentuje. A od tej piosenki trzymać się z daleka. Jes $wietna
    • Gość: nieznajoma Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 16:50
      z tego wynika ze to ona go zabiła.?

crying(

tak to odbieram z tego teledyskuu ..
    • Gość: kalina Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 18:00
      ale czad ja kupiłam mojemu facetowi rok temu taką samą koszule dosłownie identyczną , różową jak ma ten koleś co z tą blondyna tańczy.
    • Gość: gość Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.8.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 25.12.08, 22:46
      ta piosenka jest super
    • Gość: Konstruktor Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.08, 12:59
      piprzycie ludzie to jest do dupy
    • Gość: Gosc Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.kwi.vectranet.pl 27.12.08, 16:47
      Verba jost super a ta piosenka poprostu jets zajeb....
    • Gość: Gośc Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.kwi.vectranet.pl 27.12.08, 16:51
      kocham ten zespól a ci ktorzy ich nie lubia niech sie utopia w Wisle a najlepiej niech wogle sie nie odzywaja
    • Gość: NIUNIA Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: 212.183.134.* 11.01.09, 02:48
      Myślę,że ten teledysk był kręcony w moim mieście...mianowicie w
      Pile.Na poczatku nie byłam pewna,ale ta specyficzna altanka w parku
      dała mi do myślenia,no i ten facet z teledysku jest mi jakoś dziwnie
      znany.Jestem ciekawa,czy on mieszka też w Pilesmilesmilesmile
    • Gość: kali Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.tktelekom.pl 13.01.09, 16:33
      Ci którzy pisza że zarówno zespół jaki i piosenki sa do dupy nic na ten temat nie widza! rorumią to tylko Ci co stracili kogoś bliskiego jeżdzacego na ścigaczu albo sam przezyli taki wypadek! piosenki są super i wyrażaja uczucia tych osób!!!!
    • Gość: pyciek Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 13:52
      fajne
    • Gość: pyciek Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 13:58
      nawet fajne
    • Gość: Lusi Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 10:54
      Super piosenka! Verba jest najlepsza!
    • Gość: gosc wiola Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:49
      cudowny kawalek piosenki bardzo mi sie podoba non stop jej slucham
    • Gość: miśa Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 00:23
      Powiem wam jedno osoby które ,twierdzą że verba jest do kitu niech sie jebn...w łep to jest poprostu piękna piosenka ale też smutnasmilesad
    • Gość: Agnieszka na faktach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 13:16
      Piosenka jest oparta na faktach, znajomy zginal na motorze w pile potracony
      przez kobiete ktora sie spieszyla...tak jak w tekscie...dla tych ktorzy go znali
      i kochali piosenka ta ma glebszy sens, nawet jesli refren jest
      beznadziejny...Dzieki Verba bo warto wspominac zycie tego czlowieka!
    • Gość: Fanka . Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 22:31
      Bartlomieja usmiecili w tym klipie ;dd <lol2> -.-
    • Gość: Ewelina :( Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 21:47
      Ta piosenka Naprawde przypomina mi o Moim Chlopaku... który miał wypadek scigaczem i niestety nie przeżyłcrying
    • Gość: monia Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 11:19
      nie sluchajcie krytyk wasze piosenki sa syper czekam na wiecej znam wszystkie wasze piosenki pozdrowienka
    • Gość: antyhejter6002 Re: Verba - Młode wilki 6 [teledysk] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 10:59
      verba są słabi to niue rap tylko melodyjny sit dla płaczków. Osobiście jestem z RYCHEM PEJĄ jego muzyka to nie rap tylko RAP całą gębą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka