gregkor 29.10.03, 11:31 Zapowiada się ciekawy mecz...stawiam na Legię..wygra 4:1... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: Dziś Legia - Groclin... 29.10.03, 14:40 mallina napisała: > stawiam ze Groclin wygra))) Niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dziś Legia - Groclin... 29.10.03, 14:42 czasem niemozliwe staje sie mozliwe.. no bo ten Ilusiowy wynik -propozycja tez jakis niewiadomo skad wziety Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dziś Legia - Groclin... 29.10.03, 14:43 mallina napisała: > czasem niemozliwe staje sie mozliwe.. > no bo ten Ilusiowy wynik -propozycja tez jakis niewiadomo skad wziety Jak to nie wiadomo skąd! Z ilusiowej głowy 2:0, mówię, Svitlica i Saganowski ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dziś Legia - Groclin... 29.10.03, 15:04 oj przepraszam!!!!! zle spojrzalam -to Gregkor napisal 4-1? )) heheheee to ja sobie mysle ze malenka przewaga jednej bramki wygra Groclin Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Ekhm.... 29.10.03, 20:58 ilhan napisał: > 2:0, mówię, Svitlica i Saganowski ))) Do przerwy 1:0 dla Legii, strzelcem bramki - Stanko Svitlica Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ekhm.... 29.10.03, 21:01 wlasnie sobie zerknelam..nonono...( i Odra przegrala..hmm Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ekhm.... 29.10.03, 21:54 mallina napisała: > wlasnie sobie zerknelam..nonono...( > i Odra przegrala..hmm Kurwa no, Groclin wyrównał... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ekhm.... 29.10.03, 21:57 hmm jak tu sie nie zasmiac 4-1...heheheh wybacz Gregkor))) wiec prawie ze wyszlo na moje..a powinno mi zalezec zeby legia wygrala, bo w swoim skladzie mam jednego z Legii))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ekhm.... 29.10.03, 22:10 mallina napisała: > hmm jak tu sie nie zasmiac 4-1...heheheh No no! *grożenie palcem* Niech sobie władza na zbyt wiele nie pozwala, bo wrócę do pomysłu sformowania opozycji! ) > wiec prawie ze wyszlo na moje..a powinno mi zalezec zeby legia wygrala, bo w > swoim skladzie mam jednego z Legii))) Ja mam trzech No, zobaczymy jak jutro Wisła, wszystko zalezy od Żurawia i Frankowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ekhm.... 29.10.03, 22:17 prosze nie straszyc))))) no mysle sobie ze Wisla wygra, a najlepiej jak Zurawski jakas bramke by strzelil Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Ekhm.... 30.10.03, 11:07 No i Legia dała dupy na całej linii...a Jóżwiak to chyba nigdy nie zmądrzeje........Szala do wymiany, Jóźwiak do wymiany i Magiera do wymiany... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ekhm.... 30.10.03, 11:23 gregkor napisał: > No i Legia dała dupy na całej linii...a Jóżwiak to chyba nigdy nie > zmądrzeje........Szala do wymiany, Jóźwiak do wymiany i Magiera do wymiany... Nie widziałem meczu, ale nie muszę go oglądać żeby się zgodzić z Pańskimi postulatami, Panie Gregkor. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Ekhm.... 30.10.03, 11:48 ilhan napisał: > gregkor napisał: > > > No i Legia dała dupy na całej linii...a Jóżwiak to chyba nigdy nie > > zmądrzeje........Szala do wymiany, Jóźwiak do wymiany i Magiera do wymiany > ... > > Nie widziałem meczu, ale nie muszę go oglądać żeby się zgodzić z Pańskimi > postulatami, Panie Gregkor. Sie w końcu znamy na piłce..)) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ekhm.... 30.10.03, 11:50 gregkor napisał: > Sie w końcu znamy na piłce..)) Ba... Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Ekhm.... 30.10.03, 19:51 Mowie Wam, moglismy wygrac, moglismy wygrac, ale z ta pala Szala i tak nieskutecznym Saganem nie mamy szans na nic powyzej remisu z druzyna klasy Groclinu... Wiem, bo bylem . Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dziś Legia - Groclin... 29.10.03, 16:05 gregkor napisał: > Zapowiada się ciekawy mecz...stawiam na Legię..wygra 4:1... jak zwykle masz tylko polowe racji (patrz losowanie pucharow)...Nie mylisz sie co do 4 dla Legiuni ale zrobiles blad z bramka dla Groclinu. Bedzie 4:0 atak naprawde to zgadzam sie z Ilem - 2:0 dla nas. Szkoda ze nie obejrze, bo bede w tym czasie sobie skakal w rytm skocznych rytmow Paradise Lost w Proximie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dziś Wisła - Łęczna... 30.10.03, 21:56 gregkor napisał: > Będzie 4:0 dla Wisły... Brawo Gregkor. Jestem pod wrażeniem... ...oczywiście kanału informacji, z którego zdobyłeś tę wiadomość... )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Dziś Wisła - Łęczna... 31.10.03, 08:08 ilhan napisał: > gregkor napisał: > > > Będzie 4:0 dla Wisły... > > Brawo Gregkor. Jestem pod wrażeniem... > > ...oczywiście kanału informacji, z którego zdobyłeś tę wiadomość... )))))))) No wreście udało mi się coś trafić....ale mecz był nudnawy... Odpowiedz Link Zgłoś