Gość: Drzevo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 19:45 Warto posłuchać, naprawdę ciekawa muzyka, polecam szczególnie piosenkę "Madredeus - O Paraiso (Buscemi's Afro Mix)", jest naprawdę świetna Jak to się mówi - chill out Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Seb Re: Madredeus podbił Katowice IP: *.pool.mediaWays.net 04.11.03, 20:35 Zaiste, "fado" to muza niezla. Mieszkalem w Lizbonie i poznalem troche te klimaty. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: Madredeus podbił Katowice 05.11.03, 04:17 na koncert przyjechałem specjalnie z Wrocławia, takie wrażenie zrobili na mnie w filmie. Ale coś było nie tak, chyba sala na 1000 osób nie sprzyja takiej muzyce, wydawało się za cicho i za daleko. A moze to ja po prostu nie umiałem złapać nastroju. a jak Wam sie podobało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estragon madredeus- rozczarowanie IP: *.tsi.tychy.pl / 10.16.52.* 06.11.03, 11:57 madredeus znam i uwialbiam od kilku lat ale wtorkowy koncert to totalne rozczarownie- nawet teresa nie mogla tego uratowac muzycy grali nie dość, że słabo, to jeszcze kompletnie bez emocji... alfamy było mijuż wstyd słuchać- muzycy nie nadążali jeden za drugim, akordeon i smyczki (a nawet- o zgrozo- drumla) imitowane przez syntezator... obawiam sie, że to, co zostało z oryginalnego składu madredeus nie wystarczy, aby był to nadal madredeus... to raczej teresa salgeiro ze swoim zespołem, wyjątkowo miernym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: madredeus- rozczarowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 15:48 Mnie się akurat b.podobało. Nie za bardzo rozumiem te głosy rozczarowania. Spędziłam przemiły wieczór, a koncert pozostanie niezapomniany... Odpowiedz Link Zgłoś