Dodaj do ulubionych

Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

IP: *.chello.pl 31.12.08, 15:01
proponuję utworzyć własną Playlistę - z 10 typów.

proszę o podawanie typów poważnych, i żeby tu były HITY a nie utwory nie
spełniające warunku definicji. najlepiej ze słynnym teledyskiem opatrzonym
dobrze w telewizji.

1) Prodigy - Voodoo People
2) Aqua - Barbie Girl
3) Alchemist Project - Hare Krishna
4) Real 2 Real - I Like To Move It
5) Benny Benassi - Satisfaction
6) Shnappi - Das Kleine Krokodil
7) Aphex Twin - Windowlicker
8) Gunther - Touch Me
9) Shaggy - Bombastic
10) Akcent - Kylie!
11) Dr. Alban - Hello Africa
12) Sash! - Equador
13) Papa Dance - Gdzie One Są
14) Nagły Atak Spawacza - Pedał Roman
15) Shazza - Bierz Co Chcesz
16) Depeche Mode - Personal Jesus
17) Mo-Do - Eins, Zwei Polizei
18) Scooter - How much is the fish
19) Darude - Sandstorm
20) Bjork - All Is Full Of Love
21) Technohead - I Wanna Be A Hippy !!!!!!!!
22) Rammstein - Do Hast
23) Rammstein - Ramstein
24) Rammstein - Ich Will
25) Depeche Mode - Barrel of a Gun
26) Ilona Metrecey - Un Monde Parfait - to był hit!!! smile

to tak z głowy jednym tchnieniem, proponuję dodać więcej z kręgu disco i disco
polo bo takie popowe wymieniłem żeby zacząć od naznańszych masowo.

Obserwuj wątek
    • maciej1909 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 31.12.08, 16:13
      OMG jak to są wg Ciebie hity wszechczasów to nie chciałbym trafic na
      impreze przez Ciebie zorganizowana wink wiekoszsc z tego badziewia
      przelaczam jak tylko slysze lub widze smile
      • Gość: forumowicz Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.08, 18:37
        Macieju1909 masz rację.
        Ewakuuję się z tego forum. Od kilku miesięcy jest ono w stanie agonalnym. Od
        dawna nie ma tu m.in. theagaty.
        Poza tym coraz więcej wielbicieli umc, umc, umc i klimatów w 3 paski oraz
        poszukiwaczy melodii z radia Zyyy itd.
        Pa!

• billy.the.kid Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 31.12.08, 19:10
          tak po prawdzie nie znam ANI JEDNEGO kawałka z tych 26 wymienionych.
          • Gość: Master Of Desire włącz Vivę, MTV, albo 4fun tv i będziesz miał! IP: *.chello.pl 02.01.09, 16:34
            wiele z nich leci w pasmach wieczornych, a ci powyżej to nie znają się na
            rozrywkowej muzie, tylko dla nich wiesz - pewnie wyznacznikiem gustu jest
            "ambitna" Maria Peszek czy inne wielkie damy i gwiazdy tylko że powiedzmy z
            noszące nazwiska typu Osiecka albo Demarczyk, i to jest pewnie dla nich wyższy
            poziom wink.

• tok33 master of desire! 25.01.09, 19:14
              ty gdzie jesteś? chyba nie przestraszyłeś sie trolla 'waha'?
              Przecież ty facet jesteś!wink
              pozdr!
          • tic.69.tac Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 04.03.09, 15:42
            billy.the.kid napisał:

> tak po prawdzie nie znam ANI JEDNEGO kawałka z tych 26 wymienionych.
            Rammstein , Depeche Mode znasz na pewno!
        • maciej1909 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 31.12.08, 19:48
          bardziej radiem esssss zalatuje wink
        • cennder Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 25.04.09, 21:32
          Gość portalu: forumowicz napisał(a):

> Macieju1909 masz rację.
          > Ewakuuję się z tego forum. Od kilku miesięcy jest ono w stanie agonalnym. Od
          > dawna nie ma tu m.in. theagaty.
          > Poza tym coraz więcej wielbicieli umc, umc, umc i klimatów w 3 paski oraz
          > poszukiwaczy melodii z radia Zyyy itd.
          > Pa!
          >
          forumwicz masz racje, niestty tak jest,
          • raijasol Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 14.06.10, 15:55
            Ja tam nie wiem, dla mnie najważniejszą osobą muzyki jest Michał Bajor, potem Turnał, Grechuta.
            Nie słucham tych hurtowych produkcji które można znaleźć na płytach RMFu. To nie muzyka tylko zagłuszacz ciszy
        • Gość: obr Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 11:53
          ''forumowicz'' ty sie nie osmieszaj z ta cala 'theagata' pamietam ja
          ona tylko umiala napisac ,ze lubi rock ,janerke i zadnej pozadnej
          dyskusji nigdy nie rozwinela Taka upierdliwa baba co to dla niej
          tylko rock byl pozadna muza , co nikt jej nie libil poza toba tylko.
          baba nie umiejaca dyskutowac w ogole!Idz lepiej tam gdzie ona pisze
          i jąliż a tu sie nie wymadrzaj mundrolu
    • bulczanka Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 01.01.09, 18:40
      1. iron Maiden - Holy Smoke
      2. Black - Wonderful Life
      3. Nightwish - Ghost Love Score
      4. Amy mcDonald - This Is The Life
      5. Him - Funeral Hearts
      6. Lynard Skynard - Sweet Home Alabama
      6. Led Zeppelin - Starway To Heaven
      7. Lordi - Hard Rock Hallelujah
      8. Nightwish - Islander
      9. Danny Elfman - Birth Of The Penguin
      10. Therion - Mega Therion
      11. Offspring - Why You Don't Get A Job
      12. T.Love - Ajrisz
      13. Uncle Kracker - Follow Me
      14. Within Temptation - Blue Eyes
      15. Starstylers - Keep On Moving

Lista moich najlepszych utworów ma 175 pozycji. Te powyższe to te z serii "Best
      Of The Best"tongue_out
    • caroli_ne_86 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 01.01.09, 23:44
      1.Zuzia lalka nie duża
      pl.youtube.com/watch?v=21UB3eOsokM&feature=related2.Ogórek
      pl.youtube.com/watch?v=2_stCnMJVGw
      3.Bo ja tanczyć chcę.
      pl.youtube.com/watch?v=kkNEmKTuLnA&feature=related
      4.Ewolucja tańca
      www.maxior.pl/film/18557/
      5.Chicken Little "I'm Just a Kid"
      pl.youtube.com/watch?v=vrunJucqxeI&feature=related
      5.Złociste Promienie
      pl.youtube.com/watch?v=oG2vGg-VfZI
      6.Belye rozy
      pl.youtube.com/watch?v=hO0gKKpQv_U
      7.Hej Sokoły
      pl.youtube.com/watch?v=iKBmj8vDpIA&feature=related
      8.Słodka Karolinasmile
      gniewo123.wrzuta.pl/audio/r55aO7gvsi/andrzej_cierniewski_-_slodka_karolina
      9.A Teraz Idziemy Na Jednegosmile
      pl.youtube.com/watch?v=I-NUX01XZG8&feature=related
      Pozdrsmile)
      • caroli_ne_86 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 01.01.09, 23:56
        Jeszcze raz link do "Slodkiej Karoliny" ,bo poprzedni nie działasmile
        j4sko.wrzuta.pl/audio/4txav1dKdv/andrzej_cierniewski_-_slodka_karolina
        • Gość: Master Of Desire ooo, te dwa ostatnie w moim klimacie!!!!!!! IP: *.chello.pl 02.01.09, 00:45

Bahamas - Karolina z moich snów - to też dla Ciebie smile

też niezłe!

Akcent - Pszczółka Maja

to mój faworyt!

i Cliver też jest ekstra:

Cliver - Chodź kochanie - tylko nowa wersja!

to też dobre!

Boys - A ja się teraz bawię
          • caroli_ne_86 Re: ooo, te dwa ostatnie w moim klimacie!!!!!!! 02.01.09, 00:54
            Cieszę się ,że trafiłam w Twoj ..gust ,tylko dwoma ale zawsze to ..COSsmile
            Ja jestem ..( po nocy Sylwestrowej) zmeczona troszeczke muzyka ..dla 'elit'(
            ciekawe co na to 'tok33'smile)i takie SOKOLY to dla mnie ..relaks dziś ,haha
            • Gość: Master Of Desire muzyka dla elit jest nudna. tu jest proszę Ciebie IP: *.chello.pl 02.01.09, 01:06
              prawdziwa twórczość, słucham tych dźwięków jak natchniony, czasami potrafię
              słuchać takiej klasyki z tydzień pod rząd!!

jedynie jedna stacja promuje taką muzykę dziś w Polsce jest to

ITV - ładna prowadząca tam czasem jest taka co rozdaje prezenty, prawie tak
              ładna jak moja kotka! i można tam nawet takie płyty wygrać smile

• caroli_ne_86 Re: muzyka dla elit jest nudna. tu jest proszę Ci 02.01.09, 01:35
                ktoś kiedyś mi napisał ,ze nie należy wierzyć w to co mówią ....męzczyzni smilemuszę znieczulić ..myśleniesmile

ITV - nie znam ,może gdyby prowadził jakiś 40-letni przystojny mężczyzna to bym się skusiła, .może?
                pl.youtube.com/watch?v=jwP9kTMRM88
                Idę oddać się w w objecia ...Morfeusza,grzecznie jak na kobietę przystało
                <usmiech>
                Dobranoc ..Zielonookismile
                pl.youtube.com/watch?v=ubZvLBwoLSE
                • Gość: Master Of Desire tak samo jak w to co mówią kobiety :) IP: *.chello.pl 02.01.09, 02:04
                  posłuchaj sobie Vip i będziesz wiedzieć - nigdy nie ufaj kobiecie!

Vip - Z kobietami

matthew91.wrzuta.pl/audio/8pgII14ZWc/vip_-_z_kobietami
                  Itv to jest jedyna normalna stacja telewizyjna dla normalnych ludzi, leci tam
                  muzyka disco polo, i ładne panie obsługują. polecam, aczkolwiek środowisko jest
                  ostro związane z mafią (jak całość zjawiska disco polo pośrednio pokrótce smile.
                  ale Polsat i przyjaciele Michnika jeszcze wymowniej więc nie ma się co bać smile

mnie mężczyźni nie interesują, ja lubię tylko ładne panie smile.

Morfeusza też polecam - jeden z fajniejszych polskich projektów ambientowo,
                  industrialno, elektronicznych, zagrał z Pawlakiem na City Songs 2 (Nemezis).

uśmiech bo jeszcze nie jesteś w pełni kobietą? (czyli niegrzeczną? smile

wcześnie chodzisz spać, ja dopiero się rozgrzewam.

• caroli_ne_86 Re: ooo, te dwa ostatnie w moim klimacie!!!!!!! 02.01.09, 00:57
            O .ooo TA Karolinka tez mi sie ..podoba,dzkbsmile
            pl.youtube.com/watch?v=RUjTZjqw0G8
            • Gość: Master Of Desire a Shnappi znałaś? bo jak nie oglądasz tv to jak Ty IP: *.chello.pl 02.01.09, 01:25
              mogłaś posłuchać i zobaczyć?

a Ty lubisz kreskówki także to jest obowiązek!

www.lastfm.pl/music/Schnappi/+videos/+1-Oe3FG4EOgyU
              www.lastfm.pl/music/Schnappi/+videos/+1-ilBGdK_tS88
              • caroli_ne_86 Re: a Shnappi znałaś? bo jak nie oglądasz tv to j 02.01.09, 01:35
                Dostałam od ..koleżanki ,nagranesmile
                pa
              • caroli_ne_86 Re: a Shnappi znałaś? bo jak nie oglądasz tv to j 03.01.09, 00:56
                Gość portalu: Master Of Desire napisał(a):

> mogłaś posłuchać i zobaczyć?
                >
                > a Ty lubisz kreskówki także to jest obowiązek!

Schnappi..koooofam!!smiledzkbsmile

Mam nagrane kilka różnych bajek z ..cartoon network ,a anime z muzyczką są
                aaaaaaaaaa super !smile
                szkoda tylko ze wiekszość produkcji traci 90% 'smaczkow jezykowych' w
                tłumaczeniu...sad(
                czy ja kiedyś wyrosnę z tych ..bajek??smile
                • Gość: Master Of Desire no to poszukaj sobie Ilony Metrecey - to jest IP: *.chello.pl 03.01.09, 01:07
                  animowane tak jak Schnappi.

www.dailymotion.pl/video/x3tfv_ilona-metrecey-cest-les-vacances_music
                  Ilona - Une Monde Parfait
          • s.os55 Re: ooo, te dwa ostatnie w moim klimacie!!!!!!! 18.02.09, 14:51
            i w moim też!My polacy lubimy sie bawić .Znani jestesmy z tego i z dobrej
            wodeczki!smile
          • s.os55 Re: ooo, te dwa ostatnie w moim klimacie!!!!!!! 18.02.09, 15:09
            Gość portalu: Master Of Desire napisał(a):

>
            >
            > Bahamas - Karolina z moich snów - to też dla Ciebie smile
            >

można jeszcze zadedykowac naszej miłej , sympatycznej forumowiczce Carolinie ,
            stara piosenkę ,Neil Sedaka Oh Carol
            www.youtube.com/watch?v=LdsDXgILDsg
        • Gość: wiem to caroline ,przeciez ty tego nie sluchasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 14:46
          chyba odplaciłas Masterowi Of Desire prowokacja na jego
          prowokacje .
          dysko polo da sie sluchac po kilku głebszych kielichach!!
          • Gość: Master Of Desire nie zasz się na muzie, disco polo jest super!! IP: *.chello.pl 02.01.09, 16:22
            wolę często od Zorna, albo Btotzmanna.

słucham zamiennie.
            • Gość: tak Re: nie zasz się na muzie, disco polo jest super! IP: *.ip.netia.com.pl 19.06.09, 19:28
              Dysko polo to muzyka wszechczasow!!!!smilesmilesmile
          • caroli_ne_86 Re: caroline ,przeciez ty tego nie sluchasz 02.01.09, 23:46
            mylisz się...uważam ,ze nie można skupić się wyłącznie na jednym gatunku...muzycznym .
            słucham bardzo dużo różnych gatunków ..muzyki : alternatywnej , awangardowej , instrumentalnej, klasycznej i. różne odmiany jazz’..itede ..itepe .Odkryłam wiele obszarów ...muzyki, które działają na podświadmość , mają dobre ...przesłanie, wyzwalają wiele pozytywnuch ..doznańsmile
            Jakże bogatą dziedziną jest obszar muzyki .elektronicznej, ech można by pisać i ..pisać
            Pozdrsmile
            pl.youtube.com/watch?v=pB5h_SiiTH4
            • Gość: hh Re: caroline ,przeciez ty tego nie sluchasz IP: *.ip.netia.com.pl 11.01.09, 15:54
              alektronika tak ,ale nie rob sobie jaj z tym dyskopolo!
        • tok33 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 02.01.09, 17:39
          Ostatni 'kawałek' jest taki nasz POLSKI-smile
          Ten o S.Karolinie pasuje do Ciebie ,juz ja to wiem-smile
          Pozdr!!
          • caroli_ne_86 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.01.09, 01:42
            tok33 napisał:

> Ostatni 'kawałek' jest taki nasz POLSKI-smile
            Przecież ty nie ..pijesz ,podobno?
            pl.youtube.com/watch?v=D0kyY0quvIs
            > Ten o S.Karolinie pasuje do Ciebie ,juz ja to wiem-smile

Stanowczo za dużo ..wieszsmile
            pl.youtube.com/watch?v=HI8trEQBBno&feature=related
            • tok33 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 07.04.09, 15:20
              Dziś wiem znacznie więcej iskierko!!-wink

Wyjeższam do Norwegii , jeśli tam beda jakieś zabytki do zwiedzania to Ci
              opiszę Już na 'religii' napisałem.
              Trzymaj sie malutka!
              Wesolych Swiat.Pozdr.
    • Gość: i tyle Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 14:52
      czego ty sluchasz chlopie.Nie masz gustu muzycznego Wybrałeś same
      badziewie dla malolatow
      • Gość: Master Of Desire jeśli nie znasz się na muzyce to się nie IP: *.chello.pl 02.01.09, 16:24
        wypowiadaj. to są same super hity, moje ulubione kawałki z stacji muzycznych -
        dopełniłem skład wątkiem o klipach - jak napisała słusznie pani powyżej,
        ulubionych hitów jest z ponad 100, ale czekam na inne wypowiedzi. Ty widać hitów
        nie lubisz - nie dojrzałeś jeszcze do nich.
        • Gość: ja to wszystko podchodzi pod dysko polo IP: 77.88.133.* 02.01.09, 16:54
          Nie cierpiałem kiedys takiej muzyki z wiadomych wszystkim względów,
          na czele z banałem osiągającym na wydawnictwach disco polo poziom
          całkowicie absolutny. Teraz jednak, gdy widzę powrót do łask tej
          muzyki przyjmuję to z uśmiechem, a to wszystko dzięki Panu Piotrowi
          Rubikowi. To właśnie dzięki niemu poczułem, że disco polo może było
          żałośnie proste, ale również szczere, u podstaw nieobarczone
          wparciem wielkich firm. Wiem, że muzyka disco polo jest infantylna
          jak “Tęczowy Music Box”, ale przynajmniej nie jest fałszywa. Za
          uświadomienie tego wielkie dzięki Panie Rubik.
          • Gość: Master Of Desire nie podchodzi pod disco polo wszystko, oj nie. IP: *.chello.pl 02.01.09, 19:18
            muzyka disco polo, jest tworzona dla ludzi umiejących się bawić, i mieć dystans,
            do tego co robią czy słuchają. jest z założenia jaka jest. twórcy disco polo
            mają jak wszyscy twórcy disco najwięcej w sobie poczucia humoru, którego brakuje
            zadętym bufonom którzy silą się na oryginalność. jeśli mam się bawić - słucham
            disco polo, bardzo mi się podoba, i buzia mi się śmieje od ucha do ucha - taki
            jest cel tej muzyki, przecież nie ma ona być poważna! idealnie pasuje na hita.
            natomiast kiedy szukam 'powagi', to słucham awangardy i eksperymentów, i wtedy
            sobie włączam "poważne" dźwięki. hit nie ma być poważny, aczkolwiek może nieść
            inny przekaz niż disco polo. muzyka disco polo to jest największy luz, fun, i do
            tego wszystkiego, największy dystans i autoironia. to muzyka dla ludzi z
            poczuciem humoru. tylko prawdziwi melomani mogą czerpać przyjemność z takich
            dźwięków. natomiast kicz to właśnie dopiero jest Rubik, to są Marysie Peszek, to
            jest dopiero coś co jest śmieszne bo udaje niby mocne, i poważne. i to jest żenujące

• Gość: nuta Re: nie podchodzi pod disco polo wszystko, oj nie IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 00:19
              > muzyka disco polo, jest tworzona dla ludzi umiejących się bawić, i mieć dystans
              > ,
              > do tego co robią czy słuchają. jest z założenia jaka jest. twórcy disco polo
              > mają jak wszyscy twórcy disco najwięcej w sobie poczucia humoru, którego brakuj
              > e
              > zadętym bufonom którzy silą się na oryginalność. jeśli mam się bawić - słucham
              > disco polo, bardzo mi się podoba, i buzia mi się śmieje od ucha do ucha - taki
              > jest cel tej muzyki, przecież nie ma ona być poważna!

W takim razie odkryłeś, że do lat 90. XX w. ludzie nie potrafili się bawić.
              Masz ambicje być na tym forum ekscentrycznym, kontrowersyjnym guru a robisz co
              najwyżej za błazna. Bynajmniej nie Stańczyka.
              Chłopcze, baw się dalej ku uciesze fanom "muzy" i "funu".
              • Gość: Master Of Desire nie mam ambicji być nikim na tym forum :). IP: *.chello.pl 05.01.09, 01:10
                jestem kim jestem, a określenia nasuwają Ci się same - dziękuję za komplementy smile.

jeśli chodzi o zabawę, to tylko tyle powiem, iż dostęp do technologii, w tym
                mediów, dał ludziom możliwość tworzenia tego, czego nie można było stworzyć
                kiedyś w innych realiach, i innymi metodami. zauważ, że wcześniej ramy
                kulturowe, obyczajowe, a przede wszystkim ograniczenia techniczne nie dały
                możliwości tworzenia takiej muzyki. tym bardziej, jeszcze kilkadziesiąt lat temu
                nie było rozrywkowej muzyki, a już zwłaszcza w Polsce, "bawili się" tylko
                wybrani ludzie na salonach, reszta była muzyką ulicy, "folkiem", tradycją.
                dopiero zmiany obyczajowe, zmiany w społeczeństwie, dostęp do mediów, oraz
                instrumentów elektronicznych, doprowadziły kolejno do tego że :

a) normalni ludzie - zwykli ludzie, mogli tworzyć swoją muzykę i uniezależnili
                się od

1) mediów masowych i ich wpływu na dobór muzyki
                2) uniezależnili się od "profesjonalnych muzyków"

b) mogli ją wraz z pojawieniem się nośników i możliwości zakładania własnych
                wytwórni wydawać.

c) dzięki czemu muzyka mogła się rozpowszechniać.

i w ten sposób wraz za dance, i disco, dopiero mogła poznać najlepsza odmiana -
                disco polo.

wcześniej ludzie nie mogli tego stworzyć.

nie mówię że się nie umieli bawić w inny sposób - ale ani nie umieli stworzyć
                odpowiednika stylu disco polo, ani nie mieli możliwości - rozpowszechniać tego
                stylu a więc nawet gdyby ktoś wymyślił cokolwiek - nie było szans na powielanie,
                tworzenie sceny ogólnopolskiej, masowe wydawnictwa.

mimo że disco polo sprzedaje się w milionach egzemplarzy rocznie, do dziś nie ma
                praktycznie OFICJALNEJ DYSTRYBUCJI tej muzyki, i wbij to sobie do głowy, a
                dlatego nie ma, że jest o muzyka "zwykłych ludzi" i niezależnych kompozytorów a
                nie rynku medialnego oficjalnego, komercyjnego który do dziś nie jest w stanie
                stworzyć takiej muzyki, ponieważ muzyka disco polo - jest muzyką AUTENTYCZNĄ, a
                muzyka koncernowa, jest tylko wyreżyserowanym produktem. to taka różnica między
                imprezowaniem z autentycznymi panienkami, a zdjęciem z znaną modelką. za które
                musisz zapłacić smile

• Gość: wah Re: nie podchodzi pod disco polo wszystko, oj nie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.01.09, 00:38
              macie racje panie masta, pozerstwo i pseudointelektualizm zawsze się wyczuje,
              mnie to nie wkurza, raczej śmieszy, artyści dp i hh produkują dla kasy, wcale
              tego nie ukrywają i to jest ok
              najlepsza muza to dobry pop/rock wyprodukowany przez zawodowców kupionych za
              duże pieniądze
              niedowartościowani ludzie szukają na siłę czegoś oryginalnego, żeby poczuć się
              elitarnie, kimś lepszym
              najlepsza potrawa to pizza, napój piwo a najwygodniejsze ubiór to dresik
              • Gość: Master Of Desire częściowo się zgadzam, częściowo się nie zgadzam. IP: *.chello.pl 05.01.09, 01:20

• Gość: bebe_lilly;) Re: nie podchodzi pod disco polo wszystko, oj nie IP: *.static.espol.com.pl 08.03.10, 22:41
                a najsłodsza jest...

www.youtube.com/watch?v=XEQv5rTRJd0
                • Gość: wah witka! jak zdrówko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 11:27
                  dawno nie klikaliśmy, pozdrawiam
                  • Gość: fanelektro77 Re: witka! jak zdrówko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 15:42
                    Taaaa, chesz ja wydac na pożarcie trolli gazetowych?
                  • Gość: Piotr Re: witka! jak zdrówko? IP: *.pl 15.03.10, 13:44
                    szkoda ,ze ona nie pisze ,forum zeszlo teraz na psy,nic tu sie nie dzieje ciekawego,niema zadnych dyskusji,ja tez juz tu nie pisze.
                  • Gość: bebe_lilly;) Re: witka! jak zdrówko? IP: *.static.espol.com.pl 16.03.10, 20:11
                    Gość portalu: wah napisał(a):

> dawno nie klikaliśmy, pozdrawiam

Zdrówko ma sie ..dobrze ,gorzej z duszyczką, jakieś demony nią targaja ,mącą spokój swą ohydną ....egzystencjąsad
                    Pozdrawiam.
                    Welterustensmile
                    www.youtube.com/watch?v=585yo-4otwo

• Gość: fanelektro77 Re: nie podchodzi pod disco polo wszystko, oj nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 15:52
                  może moglabyś kiedys odezwac sie do nas tu:
                  ccjn.wrzuta.pl/
                  byloby milowink
                  Bedac w klimacie jaki rzuciłas przesyłam ci kroliczkasmile
                  www.youtube.com/watch?v=CWZxcAeSoVI&feature=related
                  • Gość: bebe_lilly;) Re: nie podchodzi pod disco polo wszystko, oj nie IP: *.static.espol.com.pl 16.03.10, 20:17
                    Dziękuję..Faniesmile
                    Mam teraz mało czasu,kończę uczelnię ,musze sie 'obronić' no i poza tym Ktoś ..bardzo sie denerwuje kiedy wchodzę w wirtualny świat , ale, cierpliwości , coś tam wrzuce kiedyśsmile
                    Pozdrawiamsmile
                    www.youtube.com/watch?v=pjfXkG8drK4
        • Gość: idama40 Re: jeśli nie znasz się na muzyce to się nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 11:34
          na niczym sie nie znaja a na seksie to juz wogole.siedza tu i pisza takie ble
          ble ze czytac sie nie chce
          najlepsze hity to dykopolowe hity!!!
    • tok33 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 02.01.09, 17:41
      Z tej listy jestem w stanie zaakceptować tylko Rammstein ,Scooter,Depeche Mode i
      Prodigy !!
      Pozdr!!
      • caroli_ne_86 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 03.01.09, 01:29
        tok33 napisał:

> Z tej listy jestem w stanie zaakceptować tylko Rammstein ,Scooter,Depeche Mode
        > i
        > Prodigy !!
        > Pozdr!

A..Papa Dance - Gdzie One Są!???
        Nie??
        Ups ..chyba się ..naraziłamsmile
        ha ha
      • Gość: Master Of Desire też nieźle, Scooter jest super, Depeche Mode IP: *.chello.pl 03.01.09, 01:53
        miało wiele dobrych hitów, Prodigy w całości znak epoki, pewnie Tobie się
        podobają bardziej te z "Fat Of The Land". ciekawe jak Ci się podobają poboczne
        projekty członków zespołu? smile

Papa Dance jest genialny, doskonały hitowy zespół z Polski.
        • caroli_ne_86 Re: też nieźle, Scooter jest super, Depeche Mode 03.01.09, 02:09
          Napiszę innym razem .Dziś nie moge sie na niczym ...skoncentrowaćsad
          dobranoc
    • cooninato Moja prywatna lista wszechczasów 04.01.09, 23:14
      Przynajmniej na dzisiaj.

Sparklehorse & PJ Harvey - Eyepennies
      Bjork - Play dead
      Nick Cave - So slowly goes the night (i prawie wszytko z The boatman's call)
      Beirut - Sunday smile
      Sia - Beautiful calm driving
      Rufus Wainwright - Greek song
      Sufjan Stevens - Casimir Pulaski Day
      Elton John - Bennie and the Jets
      Timdersticks - Can our love
      Morphine - The night
      Tom Waits - Another Man's Vine (i całe Nighthawks at the diner też)
      Barry Adamson - Twisted Smile
      Pink Floyd - Comfortably numb
      Bob Dylan - Isis, Idiot Wing
      Kate Bush - Pi
      Dave Matthews - Dodo
    • Gość: i tyle Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: 77.88.133.* 09.01.09, 14:20
      Co WY tu piszecie!!Hitem to jest ten Czesiu co spiewa 'Maszynka do
      Świerkania'To najlepszy numer muzyczny 2008 roku!!
    • 1_bad_d Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 09.01.09, 15:30
      Zostaw to pospolstwo Tu nie ma dla kogo pisać Oni nawet nie wiedza o czym do
      nich piszesz.
      bad_d
      • Gość: m.mm54 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 12:39
        1_bad_d napisał:

> Zostaw to pospolstwo Tu nie ma dla kogo pisać Oni nawet nie wiedza o czym do
        > nich piszesz.
        > bad_d

Pospolstwo?? kim ty jesteś??bo napewno nie dżentelmenem.
    • Gość: Addy Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 16.01.09, 19:08
      wow,wow,wow.. w pierwszym poście (tak na samej górze) jest błąd w tytule 22
      piosenki.. Jeżeli ktoś nie umie pisać tytułu to chyba nie za dobrze o nim
      świadczy,prawda,a już zwłaszcza w tego typu temacie? W roli ścisłości (Du Hast).
      Dziękuję za uwagę.. Polecam się.
    • Gość: wah Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.01.09, 20:20
      www.youtube.com/watch?v=vOR_jq9M53c
      • Gość: tak bylo Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 17:29
        przeciez ta Marya to gwiazdka sezonu!!
    • tic.69.tac Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 16.02.09, 15:29
      "Schody do Nieba"
      Bema pamieci rapsod żalobny"
      "Dziecko w czasie"
    • Gość: h29 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.02.09, 23:49
      morden.wrzuta.pl/audio/luh8ERLoKh/
      • rnk_6 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 19.02.09, 10:17
        Czesław Niemen " Dziwny jest ten świat" smile)
        • impresja_switu Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 19.02.09, 10:27
          Hołdując klasyce: "Stairway to heaven", "Good times,bad
          times", "Immigrant song", "Heartbreaker" (w sumie cała twórczość Led
          Zeppelinwink. Niestety z teledyskami będzie gorzejsad
          Niesłabnącą popularnością cieszy się także "nothing else
          amtters", "Whisky in the jarrow" w wykonaniu Metallicy oraz "Smoke
          on the water" Deep Purplewink
          • Gość: he Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 10:29
            kobito ,to nie sa hity ,co ty p.ie.pszysz?? hehe
          • Gość: lee Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.ip.netia.com.pl 19.02.09, 11:10
            impresja ty przestań na tym forum wypisywac te durnoty!!Nie znasz się
            Hity to nie klasyka !! nie zaśmiecaj forum durnotami!
    • Gość: polak Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 19:51
      HITEM jest MANDARYNA!!
      • Gość: hehe Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.09, 20:56
        i doda!
    • lisa_115 Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 22.06.09, 21:54
      wybacz, aleutwory które wymieniłeś to z pewnością nie są hity wszechczasów, są
      to być może piosenki które ci wpadły w ucho na dyskotece, lub po prostu nie
      znasz się na muzyce, jestem ciekawa czy wiesz kto to był Elvis Presley, Zespół
      The Beatles(w tym John Lennon), Zespół Queen(w tym Freddie Mercury), Bob Dylan i
      wile innych wielkich artystów którzy na twojej dość nędznej liście się nie
      pojawili...
      • Gość: L Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.bagu.cable.ntl.com 22.06.09, 22:11
        The Beatles oooo yes smile

Pozdrowienia z Liverpoolu suspicious
      • Gość: Adam Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 23.06.09, 12:24
        lisa_115
        wybacz, aleutwory które wymieniłeś to z pewnością nie są hity wszechczasów

Kobicinko ,ty nie wiesz co to jest HIT!!Nie pouczaj innych jak sama nie masz
        zielonego pojecia
        The Beatles ,Led Zeppelin i im podobni i ich utory to jest klasyka, szlagiery a
        nie zadne HITY!!
        Ludzie nawet nie znaja definicji ale klepia na forach co im slina najezyk przyniesie
        • Gość: wiem Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:44
          boto takie niedouczone jednostki tu teraz pisza...
        • Gość: lisa Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 20:43
          tematem są chyba hity WSZECHCZASÓW, czyli utwory które zawsze będą na czasie a
          nie jakies monotonne disco disco polo, i nikogo tutaj nie pouczam tylko wyrażam
          swoją opinię, chyba po to jest forum, prawda?
          • Gość: olabpga Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 16:11
            Ty piszesz o standardach nie hitach
            Czy ty tego nie rozrozniasz??
            • Gość: ja Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 10:02
              A guzik prawda. To lisa pisze o PRAWDZIWYCH HITACH, o których większość fanów umcyk, umcyk nie ma zielonego pojęcia!
    • Gość: JaCeK Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: 89.228.117.* 20.01.10, 14:10
      jak patrze na te tytuły nie uważam że są hitami wszechczasów a tylko znane przez
      masy nie wiem czy można porównywać rock and roll z disco tongue_out moim skromnym
      zdaniem na miano hitu zasługują:
      1. In My Life (Lennon/ McCartney), 1965, The Beatles
      2. Satisfaction (Jagger/Richards), 1965, Rolling Stones
      3. Over The Rainbow (Arlen/Harburg), Judy Garland
      4. Here, There And Everywhere (Lennon/McCartney), 1966, The Beatles
      5. Tracks Of My Tears (Robinson, Moore, Tarplin), 1965, The Miracles
      6. The Times Are A-Changing (Dylan), 1964, Bob Dylan, The Byrds
      7. Strange Fruit (Allan), 1939, Billie Holiday
      8. I Can't Make You Love Me (Reid/Shamblin), 1991, Bonnie Raitt, George Michael
      9. People Get Ready (Mayfield), 1965, The Impressions, Aretha Franklin, Jeff Beck
      10. You've Lost That Lovin' Feelin' (Mann/Weil/Spector), 1964, The Righteous
      Brothers
      11. Yesterday (Lennon/McCartney), 1964, The Beatles (najczęściej coverowany na
      świecie)
      12. I Say A Little Prayer (Bacharach/David), 1967, Dionne Warwick, Aretha Franklin
      13. God Only Knows (Wilson/Asher), 1966, The Beach Boys, David Bowie
      14. Something (Harrison), 1969, The Beatles (ponad 150 wersji)
      15. Every Time We Say Goodbye (Porter), 1944, Nan Wyn, Ella Fitzgerald, Annie Lennox
      16. Fire And Rain (Taylor), 1969, The Isley Brothers
      17. Moon River (Mancini/Mercer), 1961, Andy Williams
      18. Stand By Me (Leiber/Stoller/King), Ben E King, John Lennon
      19. Eleanor Rigby (Lennon/McCartney), 1966, The Beatles
      20. Ain't No Sunshine (Withers) 1971, Bill Withers
      21. I Heard It Through The Grapevine (Whitfield/Strong), 1967, The Pips, Marvin Gaye
      22. Be My Baby (Barry/Greenwich/Spector), 1963, The Ronettes, John Lennon
      23. Many Rivers To Cross (Cliff), 1973, Jimmy Cliff, UB 40
      24. Without You (Ham/Evans), 1970, Badfinger
      25. There Is A Light That Never Goes Out (Morrissey/Marr), 1986, The Smiths
      26. Somewhere (Bernstein,Sondheim), 1957, Marylin Cooper, Barbara Streisand
      27. Jersey Girl (Waits), 1980, Tom Waits, Bruce Springsteen
      28. I Go To Sleep (Davies), 1965, Peggy Lee, The Pretenders
      29. Hey Jude (Lennon/McCartney), 1968, The Beatles
      30. I Think It's Going To Rain Today (Newman), 1966, Judy Collins, Nina Simone
      31. Mack The Knife (Weil/Brecht), 1929, Kurt Green, Bobby Darin, Sting, Nick Cave
      32. It's Too Late (King), 1971, Carole King
      33. Tired Of Being Alone (Green), 1971, Al Green, Texas
      34. There She Goes (Mavers), 1988, The La's
      35. I'm Stone In Love With You (Bell/Creed), 1972, The Stylistics
      36. Just Like A Woman (Dylan), 1966, Bob Dylan
      37. Feel Like Going Home (Rich), Charlie Rich, 1992
      38. Song To The Siren (Buckley/Beckett), 1971, Tim Buckley
      39. Live Forever (Gallagher), 1994, Oasis
      40. In The Ghetto (Davis), 1969, Elvis Presley, Nick Cave
      41. Love Letters (Young/Heyman), 1945, Dick Haymes, Elvis Presley, Alison Moyet
      42. River Man (Drake), 1969, Nick Drake
      43. The Long & Winding Road (Lennon/McCartney), The Beatles
      44. Dark End Of The Street (Moman/Penn), 1966, James Carr, Aretha Franklin
      45. America (Simon), 1968, Simon And Garfunkel, Yes
      46. Tower Of The Song (Cohen), 1988, Leonard Cohen
      47. First Time I Ever Saw Your Face (MacColl), Peggy Seeger (1957), Roberta
      Flack (1969)
      48. Sweet Jane (Reed), 1970, Velvet Underground, Lou Reed
      49. It's All In The Game (Dawes/Sigman), Tommy Edwards (1951), Cliff Richard
      50. Everybody's Talking (Neil), Fred Neil
      51. Johnny B. Goode (Berry), 1958, Chuck Berry
      52. A Case Of You (Mitchell), 1971, Joni Mitchell
      53. Suspicious Minds (James), Mark James, Elvis Presley (1969)
      54. Who Knows Where Time Goes (Denny), Sandy Denny & The Strawbs
      55. The Weight (Robertson), 1968, The Band, Travis
      56. Walk Away Renee (Lookofsky/Calili/Sansone), 1966, The Left Banke
      57. Someone To Watch Over (Gershwin/Gershwin), 1926, Gertruda Lawrence
      58. Only Love Can Break Your Heart (Young), 1970, Neil Young
      59. If You Don't Know Me By Now (Gamble/Huff), 1972, Harold Melvin &The Blue Notes
      60. Let It Be (Lennon/McCartney), 1970, The Beatles
      61. Waterloo Sunset (Davies), 1967, The Kinks
      62. Windmills Of Your Mind (Legrand/Bergman) Noel Hairrson (1968)
      63. White Christmas (Berlin), Bing Crosby (1942), Frank Sinatra, Elvis Presley
      64. God Bless The Child (Herzog/Holiday), 1941, Billie Holiday, Blood Sweat & Tears
      65. Bridge Over Troubled Water (Simon), 1970, Simon And Garfunkel
      66. Baby I Need Your Loving (Holland/Dozier), 1964, The Four Tops
      67. Kiling Me Softly (Leiberrman, Gimbel, Fox), 1971, Roberta Flack, Fugees,
      L.Vandross
      68. If You Go Away (Brel), 1959, Jackques Brel
      69. Jealous Guy (Lennon), 1971, John Lennon
      70. One For My Baby (Arlen/Mercer), 1943, Frank Sinatra
      71. To Love Somebody (Gibb), 1967, The Bee Gees
      72. Walking In Memphis (Cohn), 1991, Marc Cohn
      73. Blue Moon (Rogers/Hart), 1935, Glenn Grey, Benny Goodman
      74. Just My Imagination (Whitfield, Strong), 1971, The Temptation
      75. What Becomes Of The Brokenhearted (Dean/Riser/Whiterspon) 1966, Robson & Jerome
      76. Superstition (Wonder), 1972, Stevie Wonder
      77. Maybe I'm Amazed (McCartney), Paul McCartney
      78. Guantanamera (trad), The Weavers (1963)
      79. My Funny Valentine (Rogers/Hart), 1937, Chet Baker (1954)
      80. Different Drum (Nesmith), Linda Ronstadt (1967)
      81. Make It Easy On Yourself (Bacharach/David), 1962, Jerry Butler
      82. Summertime (Gershwin/Heyward), Abbie Mitchell (1935)
      83. Makin' Whoopee (Kahn/Donaldson), Eddie Cantor (1929)
      84. By The Time I Get to Phoenix (Webb), Johnny Rivers, Glen Campbell
      85. September Song (Weil/Anderson), Walter Huston (1938)
      86. Proud Mary (Fogerty), 1969, Creedence Clearwater Revival
      87. What A Wonderful World (Weiss/Douglas), Louis Armstrong (1967)
      88. Always On My Mind (Christopher/Thompson), 1972, Brenda Lee, Elvis Presley
      89. Reason To Believe (Hardin), 1966, Tim Hardin, Bobby Darin, Rod Stewart
      90. This Land Is Your Land (Gurthie), Woody Gurthie, Bruce Springsteen
      91. Ode To Billie Joe (Bobbie Gentry), 1967 Bobbie Gentry
      92. Losing My Mind (Stephen Sandheim), Dorothy Collins (1971)
      93. As Time Goes By (Hupfeld), 1931, Jacques Renard, Bryan Ferry
      94. Smells Like Teen Spirit (Cobain/Nirvana), 1991, Nirvana
      95. Goodnight Irene (Ledbetter), Leadbelly, The Weavers
      96. The Moon's A Harsh Mistress (Webb), Glenn Campbell (1974)
      97. Baby One More Time (Martin), 1999, Britney Spears
      98. Ever Fallen In Love? (Shelley), 1978, Buzzocks
      99. We Shall Overcome (nieznany) Peter Seeger, Joan Baez, Bruce Springsteen
      100. Desperado (Henley/Frey), 1973, The Eagles, Ringo Starr

Te piosenki to klasyka co mówi samo za siebie zawsze dobrze się ich słucha i są
      ponad czasowe tongue_out
    • Gość: !!! Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 15:54
      dysko polo rzadzi!!!
      www.youtube.com/watch?v=mg4vAnOgI6U
    • Gość: heh Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 15:57
      www.youtube.com/watch?v=Ux8JHZhbbR0&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=fSaVnHTnyi4&feature=related
      he he heee
    • Gość: piotr Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.pl 15.03.10, 13:45
      Depeche Mode - Barrel of a Gun
      Rammstein - Ich Will
    • Gość: ha ha Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 14.06.10, 16:47
      szla dzieweczka do laseczkasmile
      • agt_bond Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 14.06.10, 17:28
        siekiera, motyka, piłka ... smile
        • Gość: m Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.pl 15.06.10, 12:04

> siekiera, motyka, piłka ... smile
          graca niech pan glowy nie zawracasmile
          • agt_bond Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 15.06.10, 13:06
            siekiera, motyka, bimber, szklanka ... :]
            • Gość: m Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.nitka.net.pl 16.06.10, 11:01
              w nocy nalot w dzień łapanka?smile
    • Gość: wah Re: Hity Wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.125.86.137.dynamic.cablesurf.de 08.04.16, 22:36
      bez szpaka to se tem liste majster wiesz gdzie se wsadz se

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka