Dodaj do ulubionych

Apel do BURAKÓFFFFFFFF

IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 10:35
Tak sobie czytam te komentarze odnośnie Pawła Kostrzewy i tego co sie wokół
Niego dzieje, tego jaką muzykę promuje (Negatyw, eM itp...), i co próbuje
zrobić dla muzyki w Polsce i tak sobie myśle, że jesteście zgrają buraków.
Mam dla Was propozycje "Buraczane Pole" - ZRÓBCIE COŚ lepszego, ale tak żeby
przekonać do tego więcej niż 10 osób, nie grono swoich znajomych lub
podobnych Wam sfrustrowanych Buraków, dajcie to do oceny tak żeby znaleźli
się inni Buraczani kolesie którzy będą krytykować to co robicie kompletnie
nie mając pojęcia o co Wam chodzi. Proszę Was o to BURAKI!!! BŁAGAM na
kolanach. BURAKI.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysiek Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 10:38
      Pop-pieram smile))
      • Gość: jack9 Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: 80.51.237.* 06.11.03, 10:51
        Pawle wiem że nie spodobało Ci się to co napisano o Twojej audycji ale dlaczego
        piszesz teraz jako Marti i jako krzysiek jednocześnie...wink
        • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 10:55
          Gość portalu: jack9 napisał(a):

> Pawle wiem że nie spodobało Ci się to co napisano o Twojej audycji ale
          dlaczego
          >
          > piszesz teraz jako Marti i jako krzysiek jednocześnie...wink

Dokładnie, też się nad tym zastanawiam.
          • pizmak31 Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF 06.11.03, 11:31
            Gość portalu: Meg napisał(a):

> Gość portalu: jack9 napisał(a):
            >
            > > Pawle wiem że nie spodobało Ci się to co napisano o Twojej audycji ale
            > dlaczego
            > >
            > > piszesz teraz jako Marti i jako krzysiek jednocześnie...wink
            >
            > Dokładnie, też się nad tym zastanawiam.

Ale niekwestionowany BURAK z tego Kostrzewysmile))))))))))
            • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 11:36
              pizmak31 napisała:
              > Ale niekwestionowany BURAK z tego Kostrzewysmile))))))))))

Kurcze jak bym mogła to bym Ci za ten tekst jakąś nagrodę dała...
              Hahahahahaha
              • Gość: Mari Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 12:47
                ale jaka nagrode w Kategori BURAK ocenia BURAKA?
                • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 12:54
                  A coś ty się tak na te buraki uwzięła. Poprostu wyrażamy tutaj swoje zdanie.
                  Chyba nam wolno, prawda. Wolność słowa chyba istnieje? Choć jak za każdym razem
                  jak wypowiemy swoje zdanie ktoś będzie nas wyzywał to wiesz może odrazu załóż
                  wątek: "Wszyscy jesteście burakami jeżeli tylko macie swoje własne zdanie na
                  jakiś temat".
                  A wiesz chyba mój przedmówca zaczerpnął tego BURAKA od Ciebie więc jesteś po
                  części winna tego że tak go nazwał.
                  • Gość: Mari Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 13:01
                    ale sie przyznajesz ze to "WY"? spiskowa teoria dziejów? smile)
                    • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 13:05
                      Rany teraz to już naprawdę nie wiem o co Ci chodzi.
                      Co znaczy zdanie: "ale sie przyznajesz ze to "WY"?"?
                      A co sama tutaj jestem? Na tym forum są dziesiątki ludzi więc dlatego urzyłam
                      słowa "My"...
                      • Gość: Mari Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 13:07
                        a sa My i WY? (to takie filozoficzne pytanie)
                        ps. ile Ty masz lat?
                        • Gość: jack9 Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: 80.51.237.* 06.11.03, 13:11
                          Z pewnością Ty to Wy ( Marti, mari i krzesiek oczywiście też ...wink
                          a My to som My ale nie wiem ile mamy w sumie lat...wink
                          • Gość: Mari Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 13:16
                            skoro nie wiecie to musi cos znaczyc?
                            albo to tak duza niepoliczalna liczba
                            albo tak mala... wink
                            • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 13:19
                              A przepraszam bardzo co do tej dyskusji ma mój wiek?

• Gość: mari Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 13:28
                                tylko tyle ile sama o tym zadecydujesz...
                                • pizmak31 Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF 06.11.03, 13:32
                                  Forum LAMIGLOWKA I SZARADY zaprasza. Tu jest FORUM MUZYKA.
                                  • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 13:38
                                    pizmak31 napisała:

> Forum LAMIGLOWKA I SZARADY zaprasza. Tu jest FORUM MUZYKA.

>tylko tyle ile sama o tym zadecydujesz...?

Nie rozumiem. Może faktycznie przenieś się na tamto forum.

• pizmak31 Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF 06.11.03, 13:51
                                      Gość portalu: Meg napisał(a):

> Nie rozumiem. Może faktycznie przenieś się na tamto forum.

Co to to nie! Tu mo dobrze, tu mi cieplo, tu sie bede rozmnazac. Powiedziala
                                      bakteria w serialu Bylo sobie zycia.
                                  • Gość: kubasa Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 13:41
                                    Ale sprobujmy

Jasiek - 666
                                    Pizmak - 31
                                    Cze - 67
                                    Jack - 9
                                    Miecio - 4
                                    Teddy - 4
                                    As - 2112
                                    Albercik - 13
                                    Janek - 0
                                    Gaspar - 4

Lacznie mamy co najmnie 2910 lat
                                    • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 13:45
                                      Gość portalu: kubasa napisał(a):

> Ale sprobujmy
                                      >
                                      > Jasiek - 666
                                      > Pizmak - 31
                                      > Cze - 67
                                      > Jack - 9
                                      > Miecio - 4
                                      > Teddy - 4
                                      > As - 2112
                                      > Albercik - 13
                                      > Janek - 0
                                      > Gaspar - 4
                                      >
                                      > Lacznie mamy co najmnie 2910 lat

Mari czy taka liczba Cie satysfakcjonuje?
                                      • Gość: Mari Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 13:57
                                        Brawo. Ale ja juz nie mam czasu gadac. Ten kto chce byc urazony bedzie i cos
                                        pewnie w tym jest....
                                        pa pa...
                                        • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 14:03
                                          Gość portalu: Mari napisał(a):

> Brawo. Ale ja juz nie mam czasu gadac. Ten kto chce byc urazony bedzie i cos
                                          > pewnie w tym jest....
                                          > pa pa...

A wiesz co odczep się. Bo wydaje mi się że sama nie wiesz o czym mówisz.
                                          I to jest fakt przecież sama napisałaś w wątku " Apel do Kostrzewy" że nie
                                          wiesz kim jesteś. W tym coś jest...
                                          • Gość: Mari Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 14:25
                                            Tak sobie przegladam fora i widze ze Ty tylko potrafisz wszystkich je..ać i
                                            nic wiecej...jestes jakas niespelniona wokalistka, prezenterka? Wszystko jest
                                            dla Ciebie do dupy. Mi tez sie nie chce juz z kims takim gadac. To nara!!!
                                            • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 14:31
                                              Co druga przerwę w pracy miałaś?
                                              A jeśli chodzi o inne fora (choć nie wiem o których mówisz) to ja jestem tu od
                                              niedawna. Przede mną była jeszcze inna Meg tylko że ona różnie pisała swój
                                              pseudonim albo meg albo Meg. Więc za wczasu znowu mnie nie obrażaj, ok?
                                              Gadasz że ktoś obrażą a sama obrażasz. Powodzenia.

Pozdrawiam
                                              Meg

PS: Znów powtórzę mam prawo pisać wszystko. A zaraz czemu się do innych nie
                                              przyczepisz którzy też wszystkich opieprzają?
                                              • Gość: MAri Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 14:33
                                                nie masz prawa pisac wszystkigo no chyba ze chcesz zebysmy MY CIE znalezli :-
                                                )))
                                                • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 14:38
                                                  Gość portalu: MAri napisał(a):

> nie masz prawa pisac wszystkigo no chyba ze chcesz zebysmy MY CIE znalezli :-
                                                  > )))

Dobra Mari nie mam już do Ciebie siły. Jak wszystko tak bierzesz dosłownie to
                                                  już nic do Ciebie pisać nie będę.
                                                  Kurcze kłócić to Ty się potrafisz. A ja i tak Cię lubię.

• Gość: Mari Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 14:40
                                                    przeciez to zarty wszystko...dla jaj - nie pamietasz?
                                                  • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 14:42
                                                    No pewnie że pamiętam... A co ty myślałaś że ja myślę że to na poważnie? No co
                                                    ty, był niezły ubaw.
                                                  • Gość: Mari Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 14:58
                                                    no to oki...
                                                  • Gość: boob Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wne.uw.edu.pl 06.11.03, 16:53
                                                    Ale ubaw hohohoho wszystkic wciągnęliścieeeeeeeeee
                                                    ahaaaaaaaaaaaaaaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                  • Gość: MAri Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 17:03
                                                    Gość portalu: boob napisał(a):

> Ale ubaw hohohoho wszystkic wciągnęliścieeeeeeeeee
                                                    > ahaaaaaaaaaaaaaaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

a to za burak?
                                                  • Gość: Meg Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 17:11
                                                    No ja nie wiem skąd on się urwał.
                                                  • Gość: boob Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wne.uw.edu.pl 06.11.03, 17:15
                                                    Znikąd kurwa
                                                  • Gość: Mari Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 17:18
                                                    czyli nie istniejesz?
                                                    to po co sie odzywasz?
                                                  • Gość: boob Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wne.uw.edu.pl 06.11.03, 17:20
                                                    Bo pokochałem wasz debilny wątek
                                                  • Gość: Mari Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wp-sa.pl 06.11.03, 17:44
                                                    "sam jestes głupi"
                                                  • Gość: boob Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wne.uw.edu.pl 06.11.03, 17:49
                                                    Ja nie mówię że jesteście głupi. NApisałem że watek jest głupi. to dwie rożne
                                                    rzeczy, zauważ. piszę w tym głupim wątku chociaż sam nie wiem czemu, a nie
                                                    zapomniałem! bo mi się spodobał smile
    • Gość: obi Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.icpnet.pl 06.11.03, 17:44
      A możesz sprecyzować o jakie BURAKI ci chodzi? O pastewne, czerwone, a może o
      cukrowe, bo akurat teraz na nie sezon...?

A tak a'propos - cóż takiego pan PKostrzewa robi "dla muzyki w Polsce"? Johnem
      Peelem ani Piotrem Kaczkowskim to on nie jest i nigdy nie będzie. A kim jest -
      o tym się wiele osób na różnych forach wypowiedziało, więc ja już nie muszę
      swojego dokładać, żeby się nie powtarzać. Poza tym zresztą już przekleństw
      brakuje smile
      • Gość: boob Re: Apel do BURAKÓFFFFFFFF IP: *.wne.uw.edu.pl 06.11.03, 17:50
        W tym wątku odpowiedzi nie otrzymasz. Poczytaj sobie wpisy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka