Gość: kruk IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 14:50 Czy ktoś wie co nowego słychać u Rodneya i jego Cassandry? Jakieś plany koncertowe, nowa płyta itp.? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur.dent Re: CASSANDRA COMPLEX 24.01.02, 15:02 Gość portalu: kruk napisał(a): > Czy ktoś wie co nowego słychać u Rodneya i jego Cassandry? Jakieś plany > koncertowe, nowa płyta itp.? > pozdr. Woow! To ten zespol w ogole zyje jeszcze? Pamietam plytke "Cyberpunx", fajna. A czy ktos w ogole na tym forum pamieta/lubi Front 242 i inne takie, np. Borghesia, Chris & Cosey, Nitzer Ebb, Poesie Noire, 23 Skidoo...??? pozdrawiam dent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: CASSANDRA COMPLEX IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 15:06 to pytanie zadałem raczej ludziom którzy wiedzą coś o tym zespole, w końcu ostatnia płyta została wydana nie tak dawno temu bo w 2000 roku, no ale zawsze dobrze dowiedzieć się że żyję ktoś jeszcze kto zna chociaż tę nazwę. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: CASSANDRA COMPLEX IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 17:32 Gość portalu: kruk napisał(a): > to pytanie zadałem raczej ludziom którzy wiedzą coś o tym zespole, w końcu > ostatnia płyta została wydana nie tak dawno temu bo w 2000 roku, no ale zawsze > dobrze dowiedzieć się że żyję ktoś jeszcze kto zna chociaż tę nazwę. > pozdr. W 2000? To musiałem ją przegapić. Ostatnią mam pt. The War Against Sleep. Wcześniej: Theomania, Cyberpunx, Feel the Width, Hello America, Grenade, Satan Bugs Bunny and Me i 30 Minutes of Death. Kolejność niechronologiczna. Napisz coś więcej o późniejszych dokonaniach, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: CASSANDRA COMPLEX IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 08:14 dwupłytowa koncertowa Beyond the wall of sleep z 92, oraz dwie premierowe Sex & Death z '93 i wspomniana z 2000 Wetware pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: CASSANDRA COMPLEX IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:00 Wetware. Thx Będę szukał Odpowiedz Link Zgłoś