Gość: alive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 18:56 Jestem zwolennikiem takiego grania, jestem zachwycony płytę i sąsiedzi nie mogą ze mną wytrzymać Moim zdaniem płyta jest świetna i podobnie jak wcześniejsze albumy P.O.D. można jej słuchać bez końca. Pozdrowienia dla polskich Warriors'ów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hatches Re: P.O.D. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.03, 23:19 "Pan Recenzent" zapewne slyszal poprzednie plyta P.O.D., czy tylko przepisuje wlasnymi slowy reklamowke koncernu? Ten zespol popisal sie juz bardziej czadowymi crossami, rowniez z legendarnym wokalista Bad Brains. W swietle wlasnych dokonan, ta plyta jest bardo slabiutka, jedynie nowym elementem moze byc zarzucenie przez Sony (woklaista POD) rapowej maniery wykonawczej. Moze i dobrze ... na razie w calosci jest to najlsabszy krazek chlopakow. Brakuje Marcosa. Z przykroscia stwierdzam (pomimo uczestnictwa na dobrym, darmowym koncercie w Oberhausen). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: P.O.D. IP: *.chello.pl 29.11.03, 14:56 Jeśli już to Sonny, wielbicielu P.O.D. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: P.O.D. IP: *.softus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 10:57 Nowa Płyta NIE JEST TAKA ZŁA jak ty myślisz.Tak na serio Marcos nie żałował odejścia z grupy.Dopiero po jakimś czasie odmieniło mu się.P.O.D. to zespół który śpiewa dla Boga(przeczytałem go w jednym z artykułów) Nie pokazują się ze strony szpanerów ani takich chciwych kolesi którzy sępią na kasę.Masz jakieś pytanka pisz: eminem16@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: P.O.D. "Payable on Death" IP: *.softus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 10:50 Ten zespół jest poprostu ekstra.Niezłe granie świetne brzmienie i treści chrześcijańskie zawarte w ich tekstach np.(Youth Of The Nation i Will You) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: P.O.D. "Payable on Death" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.04, 17:46 Podono w teledysku POD "Sleeping awake" w pewnym momencie gitary zamieniają się w jakies guny. Ja tego nie widziałem. Kojarzycie może w którym fragmencie piosenki to miało byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAYER Re: P.O.D. "Payable on Death" IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 07.03.04, 15:20 payable on death jest zajebiste a utwor alive pobija reszte ich piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
aragorn_ts Re: P.O.D. "Payable on Death" 21.07.04, 14:34 ciekawa naprawde warto kilka piosenek z tego starego brzmienia sporo ciekawych zagrań muzyka żyje i zmienia się dobre jest to że nie pozostali przy jedynym tylko graniu ale coś zmienili spoko płytka wg mnie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: P.O.D. "Payable on Death" IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.07.04, 18:19 To równiejsza, ale zarazem też troszkę nudniejsza płyta niż jej poprzedniczka. Nie ma takich killerów jak "Alive" czy "Youth Of The Nation", ale z drugiej strony album poprzedni zawierał kilka kompozycji wybitnie nieudanych których na albumie najnowszym brak. Cieszy zarzucenie rapu na rzecz bardziej melodyjnego i klimatycznego śpiewu - podobnie jak Papa Roach na "Lovehatetragedy", P.O.D. na tym krążku udowadnia, że ucieczka z nu-metalowego getta jest możliwa. Okładka płyty wykonana z bardzo fajnego papieru (choć to nie wnosi do mojej opinii). Odpowiedz Link Zgłoś