Gość: Autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 13:44 Żydek Farrel powinien na golasa po scenie latać, jak to miał w zwyczaju. Dopiero byłby dym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: the the Re: Janes Addiction w Polsce! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.04.09, 13:49 Właśnie dostałem zgode od żony na udział w koncertach NIN i Jane's Addiction Trudno sie mówi i trza bedzie jechać ze Śląska do Poznania Myśle że skórka będzie warta wyprawki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbuk Re: Janes Addiction w Polsce! IP: *.anicasystem.com.pl 22.04.09, 14:02 ile? z 15 lat. tyle czasu na to czekałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Re: Janes Addiction w Polsce! IP: 91.198.179.* 22.04.09, 14:13 Co najmniej 10 lat za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Janes Addiction w Polsce! IP: 213.185.212.* 22.04.09, 14:29 good things come to those who wait... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: Janes Addiction w Polsce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 14:31 Dokładnie: co najmniej 10 lat za późno. Dobija mnie to, że dobre kapele przyjeżdzają do Polski dopiero jak się dorobią statusu dinozaura i po piątej reaktywacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Janes Addiction w Polsce! IP: *.pentacomp.com.pl 22.04.09, 15:31 nie bylem nigdy zagorzalym fanem, ale ta muza nadal robi wrazenie, nie zestarzala sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbuk Re: Janes Addiction w Polsce! IP: *.anicasystem.com.pl 22.04.09, 16:03 @ iwan w przypadku red hotów czy jane's addiction na pewno tak jest. ale dlaczego? bo 10 lat temu Polska była przez zachodnie gwiazdy traktowana jak busz - dowiodła tego Whitney Houston. ale obecne świeże gwiazdy już nas odwiedzają jak i inne kraje podobnej wielkości i w podobnym położeniu. tyle, że większość z nich mnie nie kręci. ps. w szczenięcych latach mawiałem - zobaczyć rhcp i jane's addiction live i mogę umierać. i co ja zrobię po 08.07? trzy dni po urodzinach chyba czas się zabierać tylko kaca wyleczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Pieniążek Re: Janes Addiction w Polsce! IP: 213.77.27.* 22.04.09, 16:19 A kiedy Piccolo Coro dell' Antoniano!!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paxon Re: Janes Addiction w Polsce! IP: 80.48.211.* 22.04.09, 16:38 i to jest NEWS )))))))) poprosze jeszcze Van Halen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Janes Addiction w Polsce! IP: *.wroclaw.mm.pl 23.04.09, 10:32 Wszystkie marudy z forum niech zobaczą na YouTube fragment z koncertu Jane's Addiction sprzed kilku miesięcy i niech się zamkną. Ku... ludzie, malkontenctwo panujące na forach mnie dobija. Genialny zespół przyjeżdża: ale za późno, nie w tym terminie co trzeba, w złe miejsce, nie w czasie pełni księżyca. Trochę optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.mona Re: Janes Addiction w Polsce! 23.04.09, 20:06 Janne's Addition to byla super kapela lat 90-tych. Teraz niestety jest to tylko odgrzewanie starych numerów - niestety. Doslownie o 10 lat za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segal Re: Janes Addiction w Polsce! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.04.09, 16:20 Ludzie! widziałem Jane`s jakies 4 lata temu w LA i nie ma mocnych, panowie w ogóle sie nie starzeją. Mam nadzieję, że będą także te kobitki na scenie wiły sie wokól Perrego. A dla narzekaczy polecm zapoznać się z PfP Perrego albo Sattelite Party - chlopak nie próżnował!!! see yeah in Poznań! janes says)) Odpowiedz Link Zgłoś