Dodaj do ulubionych

Podobienstwa

13.12.03, 15:48
Jeremy Irons sprawdzilby sie w roli Iggy Pop'a, a Cate Blanchett od zawsze kojarzy mi sie z Tori Amos. Moze znacie jeszcze jakies inne podobienstwa?
Obserwuj wątek
    • ilhan Re: Podobienstwa 13.12.03, 15:54
      Oglądałem jakiś tydzień temu w telewizji amerykańską ekranizację "Gracza"
      Dostojewskiego. Nie pamiętam niestety jak nazywał się aktor grający główną
      rolę, nie jestem jakimś filmowym ekspertem, natomiast przez kilkadziesiąt minut
      przyglądałem mu się w osłupieniu, jako że wyglądał dokładnie jak... Bruce
      Springsteen smile
    • martynka_arc jesli ktos wymieni BUSHa i Nirvane to padne:P 13.12.03, 22:12
      TE ZESPOLY NIE SA PODOBNE !! =)
      • tomcrac tak to jest 13.12.03, 22:29
        jak sie nie czyta do konca lub nie zna filmowych twarzy
        • Gość: Martynka_ARC jak jest wg Cie :P IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 20:51
          • Gość: Martynka_ARC Re: jak jest wg Cie(bie) :P IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 20:55
            poprawiam bo sie ktos przyczepi ze bledy robietongue_out
            choc to bylo celowe=)
      • vulture Re: jesli ktos wymieni BUSHa i Nirvane to padne:P 14.12.03, 01:11
        Bush i Nirvana są podobne.
        • Gość: Martynka_ARC i znowu sie spotykamy :P IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 20:53
          nie sa podobne =)
          jakbys sie wsluchal w oba zespoly bys zauwazyl roznice ale chyba znasz te
          tworczosc pobierznie i tak mowisz=) oczywiscie nei trzeba byc specem i znac
          wszystkiego doglebnie by powiedziec ze dane zespoly sa podobne itd bo czasami
          sa ale w tym wypadku to nie jest prawda tongue_out

pozdrufka =)
          • vulture Re: i znowu sie spotykamy :P 15.12.03, 21:35
            Sa podobne =) jakbys posluchala dosrzeglabys podobienstwa ale chyba znasz te
            tworczosc blisko i nie trzeba ci udowadniac hahaha oczywiscie znac wszystkiego
            doglebnie tez nie musisz rotfl rotfl ale to prawda ze sa podobne =)
            • martynka_arc haha 15.12.03, 21:47
              Ty mnie chyba lubisz bo mi caly czas dogryzasz big_grin
              na zdrowie wink am i right or am i right?tongue_out
    • pixie Re: Podobienstwa 16.12.03, 03:12
      Gabriel Byrne mógłby zagrać Davida Byrne'a (Talking Heads). I nie chodzi tylko
      o zbieżność nazwisk smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka