tomcrac 13.12.03, 15:48 Jeremy Irons sprawdzilby sie w roli Iggy Pop'a, a Cate Blanchett od zawsze kojarzy mi sie z Tori Amos. Moze znacie jeszcze jakies inne podobienstwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Podobienstwa 13.12.03, 15:54 Oglądałem jakiś tydzień temu w telewizji amerykańską ekranizację "Gracza" Dostojewskiego. Nie pamiętam niestety jak nazywał się aktor grający główną rolę, nie jestem jakimś filmowym ekspertem, natomiast przez kilkadziesiąt minut przyglądałem mu się w osłupieniu, jako że wyglądał dokładnie jak... Bruce Springsteen Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_arc jesli ktos wymieni BUSHa i Nirvane to padne:P 13.12.03, 22:12 TE ZESPOLY NIE SA PODOBNE !! =) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac tak to jest 13.12.03, 22:29 jak sie nie czyta do konca lub nie zna filmowych twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC jak jest wg Cie :P IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 20:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC Re: jak jest wg Cie(bie) :P IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 20:55 poprawiam bo sie ktos przyczepi ze bledy robie choc to bylo celowe=) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: jesli ktos wymieni BUSHa i Nirvane to padne:P 14.12.03, 01:11 Bush i Nirvana są podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC i znowu sie spotykamy :P IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 20:53 nie sa podobne =) jakbys sie wsluchal w oba zespoly bys zauwazyl roznice ale chyba znasz te tworczosc pobierznie i tak mowisz=) oczywiscie nei trzeba byc specem i znac wszystkiego doglebnie by powiedziec ze dane zespoly sa podobne itd bo czasami sa ale w tym wypadku to nie jest prawda pozdrufka =) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: i znowu sie spotykamy :P 15.12.03, 21:35 Sa podobne =) jakbys posluchala dosrzeglabys podobienstwa ale chyba znasz te tworczosc blisko i nie trzeba ci udowadniac hahaha oczywiscie znac wszystkiego doglebnie tez nie musisz rotfl rotfl ale to prawda ze sa podobne =) Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_arc haha 15.12.03, 21:47 Ty mnie chyba lubisz bo mi caly czas dogryzasz na zdrowie am i right or am i right? Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: Podobienstwa 16.12.03, 03:12 Gabriel Byrne mógłby zagrać Davida Byrne'a (Talking Heads). I nie chodzi tylko o zbieżność nazwisk Odpowiedz Link Zgłoś