Dodaj do ulubionych

Superjedynki rozdane

• w2390tch Re: Superjedynki rozdane 14.06.09, 08:19
      Przyznam się szczrze: po tym cyrku jaki wyprawił inżynier dźwięku, przełączyłem się na Polsat obejrzeć "La Bambę" - film o Ritchie Valens-ie. Gdyby Ritchie nie zginął tak tragicznie i tak młodo, to nie wiadomo czy Elvis byłby królem rock and roll'a. A inżynierowi dźwięku z Opola należy się szubienica. W Debiutach chłopakom padł mikrofon, a wczoraj - źle było ustawione nagłośnienie. Instrumenty zagłuszyły wokalistów, więc z ich śpiewu wyszedł jeden bełkot. Jak można było zrozumieć O CZYM ŚPIEWALI, skoro nie można było zrozumieć CO ŚPIEWAJĄ?
    • Gość: Paulina Re: Superjedynki rozdane IP: *.csk.pl 14.06.09, 09:12
      jaja jak beretysmile zespół roku- pin, afromental i coma smile wspaniałe to było big_grin czy te ludzie z góry myślą ze wszyscy Polacy to przyglupy??
    • Gość: jasiu Re: Superjedynki rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 09:30
      naprawde wstyd..niby podsumowanie muzyczne roku..jeśli polacy słuchają takiej muzyki to ja sie nie dziwie dlaczego mamy tylu emigrantów
      p.s. ja też stąd spadam
    • Gość: poltergeist Re: Superjedynki rozdane IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 10:14
      "Honorową Superjedynkę za największą liczbę zdobytych statuetek odebrała Kayah." No patrzcie, jak w supermarkecie na promocji - kup dwa, trzecie gratis.
      Do rzeczy. Nie wiem co robi na tej imprezie Coma - toć to zupełnie inna bajka, ale rozumiem że chłopaki pozazdrościli zespołowi Feel.
      Pectus to nieporozumienie, jedna piosenka i wsparcie mediów powoduje, że słucha tego cała Polska. Żałosne choć pokazuje w jakiej kondycji jest scena pop w naszym kraju.
      Piasek.. Cóż mówić - robi swoje od kilkunastu lat i ktoś to kupuje, mimo że nie jest nachalnie reklamowany. Chyba mam do niego sentyment bo wróciły wspomnienia z dzieciństwa, ze współpracy z Chojnackim.
      Ewa Farna to jedyna wokalistka której płytę przesłuchałem kilkukrotnie - dla mnie kwintesencja popu. Tak trzymaj!
    • Gość: gosc Re: Superjedynki rozdane IP: 212.191.172.* 14.06.09, 10:19
      to to jasiu wypad - zapewne tylko mocny w gebie jestes ...
    • Gość: Gość Re: Superjedynki rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 10:21
      Żenada na całej linii, bo właściwie tylko Marika pokazała klasę, a festiwal zupełnie nie odzwierciedla sytuacji na polskim rynku muzycznym. Chyba już nie odzyskamy Opola sprzed lat.
    • akwilon_stg Re: Superjedynki rozdane 14.06.09, 10:24
      Najpierw ktoś wyciągnął Piaska z artystycznego niebytu i dał mu nagrodę w "Hit Generatorze", potem dał mu jeszcze 3 superjedynki - czy ktoś wierzy, że Piasek sobie je sam wyśpiewał.
    • Gość: huiar Re: Superjedynki rozdane IP: *.plock.mm.pl 14.06.09, 10:43
      Najładniejsza piosenka festiwaluto"Głosujcie pod 7350 a otrzymacie figie z makiem"
    • Gość: Gość Re: Superjedynki rozdane IP: *.chello.pl 14.06.09, 10:48
      rzetelna recenzja: www.modernrubbish.blox.pl
    • Gość: maryjan Re: Superjedynki rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 10:51
      śpiew farny zalatuje dodą tyle że nie ma tej chamskiej maniery w głosie i ogólnie doda może się schować
    • Gość: marek Re: Superjedynki rozdane IP: *.bredband.comhem.se 14.06.09, 11:00
      hahahaha Piasek-kompletne bezgłosie nagrodzony!!
      Wyłącz mu prąd to nawet dzwięku nie wyda. hahaha
    • Gość: K Re: Superjedynki rozdane IP: 82.139.62.* 14.06.09, 11:07
      Ewa Farna taaa , idź dziecko do szkoły a potem na scenę. Cytat jej wypowiedzi wczorajszej ,,chciałam podziękować Leszku i mojemu Fan Klubu..."
      ŻENADA!!!!!!!!!!!
    • Gość: fanka ewy Re: Superjedynki rozdane IP: *.static.espol.com.pl 14.06.09, 11:08
      ciesze sie ,ze Ewa zdobyla nagrode
      zaglosowalam na nia 4 razy na Trendy;d
    • Gość: redemenes Re: Superjedynki rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 11:14
      Ci wszyscy wykonawcy mają głos jak g... po szybkie przejechać. Aranżacje prymitywne, wszystkie piosenki identyczne ja te sprzed nastu lat. Ciemny naród wszystko kupi, będzie się bawił niezależnie co i kto mu zagra.
    • Gość: Karolina Re: Superjedynki rozdane IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 11:15
      @ K: Ewa Farna wychowała się w Czechach, a tam się tak mówi... Odrobina tolerancji by nie zaszkodziła.
    • Gość: SVVBSVBSB Re: Superjedynki rozdane IP: *.xdsl.centertel.pl 14.06.09, 11:17
      menczester , pectus, piasek ???? co to ma być! gdzie są muchy, cool kids of death, maria peszek, czesław i tesco value, disck 4 dick, nawet come bym starwił
    • Gość: VSBSBSB Re: Superjedynki rozdane IP: *.xdsl.centertel.pl 14.06.09, 11:18
      SOKÓŁ & PONO oraz COMA zachowali twarz bo nie beda uczestniczyc w tym cyrku
    • Gość: mass Re: Superjedynki rozdane IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 11:43
      tnij.org/dd7z
    • Gość: j. Re: Superjedynki rozdane IP: *.pam.szczecin.pl 14.06.09, 11:43
      ej dramat te superjedynki
    • Gość: michałł Re: Superjedynki rozdane IP: 194.156.44.* 14.06.09, 12:31
      Superjedynki - Superżenada. Ten festiwal nie ma nic wspólnego z podsumowaniem muzycznym roku, odpowiedzialni za ten żenujący festiwal powinni zająć się organizacją wiejskich potupajek. To skandal, że wielki krajowy festiwal jest na tak niskim i żenującym poziomie. Wstyd.
    • shaitis Re: Superjedynki rozdane 14.06.09, 12:50
      A ja mam az 6 czarnych dziewiatek zaglady, zdobylem je uczciwie i sie nie chwale, superjedynki sa kiepskie.
    • Gość: Past Re: Superjedynki rozdane IP: *.chello.pl 14.06.09, 12:54
      żenada. Zespoły które maja cokolwiek do powiedzenia na polskiej scenie muzycznej wycofały się z tego konkursu już dawno. Ci, którzy tego nie zrobili ośmieszają siebie do reszty.
    • Gość: jA Re: Superjedynki rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 13:06
      DNO, DNO, DNOOOOOOO, wygrało DNO!
    • Gość: gość Re: Superjedynki rozdane IP: 82.146.225.* 14.06.09, 13:33
      EWA FARNA! Wygrała crying aż się popłakałem !
    • Gość: Gog Re: Superjedynki rozdane IP: *.echostar.pl 14.06.09, 14:06
      2Pac hehe
      --
      ogrodypamieci.pl/profil/tupac-amaru-shakur-2pac-makaveli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka