Dodaj do ulubionych

Dobry sklep muzyczny w Wa-wie, gdzie?

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.12.03, 19:54
Szukam zwłaszcza muzyki świata. Empiki są kiepskie, Planet music zamknęli
gdzieś ze dwa lata temu... Gdzie jest duży i wykraczający poza popową normę
asortyment ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ANKAra Re: Dobry sklep muzyczny w Wa-wie, gdzie? IP: *.chello.pl 17.12.03, 19:56
      Cudów nie ma. Nie ma idealnego sklepu (i to wg każdego 'idealnego').
      • Gość: cds Re: Dobry sklep muzyczny w Wa-wie, gdzie? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.12.03, 19:59
        Idealnego brak, ale chodzi mi o jakiś lepszy, porządnie zaopatrzony sklep
        oprócz Empików i Media Marktu.
        • Gość: ANKAra Re: Dobry sklep muzyczny w Wa-wie, gdzie? IP: *.chello.pl 17.12.03, 20:01
          To powiem krótko: nie wiem.
          • Gość: cds Re: Dobry sklep muzyczny w Wa-wie, gdzie? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.12.03, 21:32
            To po co się odzywasz, hę? Może wybrąchaj sobie cfongla, albo co innego...
            • Gość: ANKAra Re: Dobry sklep muzyczny w Wa-wie, gdzie? IP: *.chello.pl 17.12.03, 21:43
              Ech, niektórzy ludzie nie umieją docenić dobrych chęci... Ja tu tylko, że nie
              ma ideału... I nie wiem, o co to osądzenie, gdyby nie ja, szanowny internauta
              nudziłby się, bo innych odpowiedzi jakoś nie widzę...
    • Gość: Maciek Makowski Traffic Club i second-handy IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 22:20
      Polecam Traffic Club
      • Gość: st_vitus Zdecydowanie Traffic Club IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 21:19
        ZDecydownie Traffic Club, jak wiesz gdzie dom braci Jabłkowskich, to trafisz.
        Wybór większy niż w empiku, a poza tym, obsługa równie kompetentna jak w
        empiku, ale mniej zmanierowana i mniej tam pracuje osób co mają tzw muchy w
        nosie i z wyższościa patrzą na klientów.

polecam., warto.
        • ilhan Jaki Traffic?! 18.12.03, 21:23
          Odpuść sobie Traffic, już w Empiku jest szerszy wybór, cenowo jest minimalnie
          na korzyść Traffica, ale nie jest to jakaś szokująca różnica.

Od obu znacznie lepszy zarówno pod względem cenowym jak i bogactwa oferty jest
          MediaMarkt.

Kiedyś często odwiedzałem sympatyczny sklep Music Media przy Pl. Wilsona na
          Żoliborzu - nie wiem jak tam jest teraz, ale to też było nienajgorsze miejsce.
          • ilhan Aaaaa przepraszam :) 18.12.03, 21:26
            Teraz cofnąłem się raz jeszcze w górę i widzę że kolega pisał z naciskiem
            na "muzykę świata". W takim razie proszę nie sugerować się zbytnio moim
            poprzednim postem. Być może pod tym względem Traffic faktycznie jest najlepszy,
            już się zamykam smile
            Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie i pozdrawiam.
            • Gość: cds Dzięki Ilhan :-) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 22:55
              Muszę nawiedzić Traffic Club. Trochę dziwnie go ulokowali, dokładnie pomiędzy
              dwoma najwiekszymi Empikami w Wa-wie. Ale może przyjemnie mnie zaskoczy?
              Liczyłem że ktoś zna może jakiś mały, zapomniany sklepik. W takich często
              można znalezć prawdziwe muzyczne skarby. No, ale to nic... Pozdrawiam także
              ANKArę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka