Gość: cds IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.12.03, 19:54 Szukam zwłaszcza muzyki świata. Empiki są kiepskie, Planet music zamknęli gdzieś ze dwa lata temu... Gdzie jest duży i wykraczający poza popową normę asortyment ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANKAra Re: Dobry sklep muzyczny w Wa-wie, gdzie? IP: *.chello.pl 17.12.03, 19:56 Cudów nie ma. Nie ma idealnego sklepu (i to wg każdego 'idealnego'). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cds Re: Dobry sklep muzyczny w Wa-wie, gdzie? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.12.03, 19:59 Idealnego brak, ale chodzi mi o jakiś lepszy, porządnie zaopatrzony sklep oprócz Empików i Media Marktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: Dobry sklep muzyczny w Wa-wie, gdzie? IP: *.chello.pl 17.12.03, 20:01 To powiem krótko: nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cds Re: Dobry sklep muzyczny w Wa-wie, gdzie? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.12.03, 21:32 To po co się odzywasz, hę? Może wybrąchaj sobie cfongla, albo co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: Dobry sklep muzyczny w Wa-wie, gdzie? IP: *.chello.pl 17.12.03, 21:43 Ech, niektórzy ludzie nie umieją docenić dobrych chęci... Ja tu tylko, że nie ma ideału... I nie wiem, o co to osądzenie, gdyby nie ja, szanowny internauta nudziłby się, bo innych odpowiedzi jakoś nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Makowski Traffic Club i second-handy IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 22:20 Polecam Traffic Club Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st_vitus Zdecydowanie Traffic Club IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 21:19 ZDecydownie Traffic Club, jak wiesz gdzie dom braci Jabłkowskich, to trafisz. Wybór większy niż w empiku, a poza tym, obsługa równie kompetentna jak w empiku, ale mniej zmanierowana i mniej tam pracuje osób co mają tzw muchy w nosie i z wyższościa patrzą na klientów. polecam., warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Jaki Traffic?! 18.12.03, 21:23 Odpuść sobie Traffic, już w Empiku jest szerszy wybór, cenowo jest minimalnie na korzyść Traffica, ale nie jest to jakaś szokująca różnica. Od obu znacznie lepszy zarówno pod względem cenowym jak i bogactwa oferty jest MediaMarkt. Kiedyś często odwiedzałem sympatyczny sklep Music Media przy Pl. Wilsona na Żoliborzu - nie wiem jak tam jest teraz, ale to też było nienajgorsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Aaaaa przepraszam :) 18.12.03, 21:26 Teraz cofnąłem się raz jeszcze w górę i widzę że kolega pisał z naciskiem na "muzykę świata". W takim razie proszę nie sugerować się zbytnio moim poprzednim postem. Być może pod tym względem Traffic faktycznie jest najlepszy, już się zamykam Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cds Dzięki Ilhan :-) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 22:55 Muszę nawiedzić Traffic Club. Trochę dziwnie go ulokowali, dokładnie pomiędzy dwoma najwiekszymi Empikami w Wa-wie. Ale może przyjemnie mnie zaskoczy? Liczyłem że ktoś zna może jakiś mały, zapomniany sklepik. W takich często można znalezć prawdziwe muzyczne skarby. No, ale to nic... Pozdrawiam także ANKArę. Odpowiedz Link Zgłoś