Dodaj do ulubionych

Płyta 2003 wg Stelmacha

22.12.03, 01:38
Mam takie pytanie- czy ktoś może słuchał trójki z soboty na niedziele kiedy
to red. Stelmach prezentował swoje płyty roku? Załapałem sie tylko na dwa
pierwsze miejsca tj. 2.Blur i 1.Radiohead ale z czystej ciekawości chciałbym
poznać inne pozycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: kubasa Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 01:50
      Ja sluchalem.

Oto zestawienie:

20. Grandaddy "Sumday"/I am Kloot "I am Kloot"
      19. Raveonettes "Chain Gang of Love"
      18. Laika
      17. Travis "12 Memories"
      16. Mogwai "Happy Songs For happy People"
      15. The Stills "Logic Will break Your Heart"
      14. UNKLE "Never Never Land"
      13. Loose Fur "Loose Fur"
      12. Killing Joke "Killing Joke"
      11. South "With The Tides"
      10. Muggs "Dust"
      9. Mick Cave "Nocturama"
      8. B.R.M.C. "Take The On, On Your Own"
      7. British Sea Power "The Decline Of..."
      6. Jane's Addiction "Strays"
      5. Broken Social Scene "You Forgot It In people"/The White Stripes "Elephant"
      4. The Cooper Temple Clause
      3. Placebo "Sleeping With Ghosts"
      2. Blur "Think Tank"
      1. Radiohead "Hail To The Thief"

Pozdr.
      • Gość: greg Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: *.man.polbox.pl 22.12.03, 10:06
        Placebo na trzecim miejscu?!!!!Nie wierzę, nie na pierwszym??????????????
        Stelmiemu coś się chyba stało!smile
      • ilhan Re: Płyta 2003 wg Stelmacha 22.12.03, 10:56
        Stelmach spoko jest, jako jeden z nielicznych w tej chwili nawet w samej
        Trójce. Tylko żeby z tym Placebo się w końcu uspokoił smile
      • miecio4 Re: Płyta 2003 wg Stelmacha 22.12.03, 12:33
        Gość portalu: kubasa napisał(a):

> Ja sluchalem.

Dzięki kubasa!
        W sumie niezły ten Stelmi. Szkoda tylko że mu żona kompakty wyrzuca przez okno.
        No ale taki urok żon.
        • Gość: aasiek Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 12:39
          A co ta Joasia taka okrutna?smile
        • Gość: frank Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: 81.15.170.* 22.12.03, 12:44
          Moja żona też mi to robi. Przez nią straciłem Interpol i jedną z płyt
          Tindersticks. Najgorsze jest to, że parę tygodni temu wchodząc do domu zastałem
          ją przy defenestracji mojej ukochanej wieży. W ostatnim momencie ją uratowałem,
          a była już nad parapetem!!!
          • Gość: aasiek Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 12:49
            Żartujesz chyba...
            Ja taka nie będęsmile
            • Gość: frank Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: 81.15.170.* 22.12.03, 12:51
              Wszystkie tak mówią...
              • Gość: aasiek Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 12:53
                smile)))
              • miecio4 Re: Płyta 2003 wg Stelmacha 22.12.03, 14:45
                Gość portalu: frank napisał(a):

> Wszystkie tak mówią...

Prawda jest taka że z upływem czasu wszystkie nasze najwspanialsze rzeczy
                stają się naszym paniom zbędne- a to giną płyty, a to przycisk "power" w
                pilocie nie działa, a to otwieracz do butelek "się zawieruszył", a to "przeciął
                się" kabel łączący komp i monitor, a to "Max Payne 2" "się pożyczył", a to
                golonkę ktoś zjadł z lodówki. Ech taki już nasz los...
                • jack9 Re: Płyta 2003 wg Stelmacha 22.12.03, 15:07
                  miecio4 napisał:
                  > Prawda jest taka że z upływem czasu wszystkie nasze najwspanialsze rzeczy
                  > stają się naszym paniom zbędne- a to giną płyty, a to przycisk "power" w
                  > pilocie nie działa, a to otwieracz do butelek "się zawieruszył", a
                  to "przeciął
                  >
                  > się" kabel łączący komp i monitor, a to "Max Payne 2" "się pożyczył", a to
                  > golonkę ktoś zjadł z lodówki. Ech taki już nasz los...

...a to jakimś cudem forsa znikneła z konta...wink
                  • Gość: frank Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: 81.15.170.* 22.12.03, 15:26
                    Taaa....
                    Panowie, chodźmy na wódkę... smile
                    • Gość: aasiek Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 17:08
                      Nie,no chłopaki!Bez takich wątów mi tutaj!smile
                      • miecio4 Re: Płyta 2003 wg Stelmacha 22.12.03, 18:13
                        Aaasiek. My to tam jesteśmy pionki- mało wiemy, pewnie jak by Ci Stelmach
                        zaczął opowiadać o swoich doświadczeniach to byś się dopiero zdziwiła.
                        • Gość: aasiek Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 18:16
                          Nie brzmi to zbyt optymistycznie.Eee tam,gotowa jestem założyć się,że mnie to
                          nie dosięgniesmile
                          Odchodząc od tematu:kiedy poskładamy sobie życzenia?
                          • ilhan Re: Płyta 2003 wg Stelmacha 22.12.03, 18:19
                            Gość portalu: aasiek napisał(a):

> Odchodząc od tematu:kiedy poskładamy sobie życzenia?

Ja np. już teraz mogę złożyć. Wesołych świąt Aaaaśku.
                            • Gość: aasiek Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 18:22
                              Dzięęęękujęsmilebardzo.Takoż Ci życzę fantastycznych,zdrowych i wesołych.Świąt.
                              PS.Nie przesadzajcie z tymi "a" w moim nicku,ok?smilePozdrawiam
                              • miecio4 Re: Płyta 2003 wg Stelmacha 22.12.03, 18:24
                                Obyś nie była Aaaasiek taka jak te zołzy...
                                • Gość: aasiek Re: Płyta 2003 wg Stelmacha IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 18:31
                                  Nie będęwink
                                  Patrzę teraz na stronę naszego forum,jak podbijamy wątek o podsumowaniu roku wg
                                  Stelmacha...smileRzeczywiście,dyskusja o jego ulubionych płytach aż wrzesmile)
                                  pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka