Gość: leser IP: *.lanet.wroc.pl 31.12.03, 09:45 bylem na koncertach ze dwóch... mają swoje www www.vonzeit.pl dla mnie bomba... jakieś opinie? pozdrawki i muzycznego nowego roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goosia Re: Von Zeit... znacie ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 10:26 pozytywnie pozytywnie...szkoda ze nie udało mi sie wygrac ich płyty na independent.pl.......pozdrowiam z NWWcity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: Von Zeit... znacie ? IP: *.lanet.wroc.pl 01.01.04, 22:55 witam i pozdrawiam niebawem Von Zeit w BYdgoszczy - w Mózgu... rozmowy w toku a po plyte zapraszam na strone www.vonzeit.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Von Zeit... znacie ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 20:56 w bydgoszczy i ja nic nie wiem......oj nie dobrze..jak bedzie cos wiadomo to prosze do mnie gargus4@go2.pl lub 603 063 143 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: Von Zeit... znacie ? IP: *.lanet.wroc.pl 03.01.04, 12:29 namiary zapisane dorzucilem Cie do listy mailingowej.. moze byc? jakby co... skasunek to moment pozdrawiam Seb ps. tymczasem najblizsze koncerty to Dolny i Górny Śląsk.. Odpowiedz Link Zgłoś