Gość: Cleopatris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 16:22 Potrzebuje kontakt do ludzi którzy odzyskują długi-pożyczyłam kasę na umowę tzw: ustną, i nie mogę się doprosić zwrotu. dajcie znac jak ktoś ma jakieś info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: killers Re: FIRMA odzyskująca DŁUGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 09:53 ile ci wisi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleopatris Re: FIRMA odzyskująca DŁUGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 09:59 OK 7,500 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuwuo Re: FIRMA odzyskująca DŁUGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 11:29 uuuu, za tyle to już łamią nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lach55 Re: FIRMA odzyskująca DŁUGI 06.10.09, 07:24 www.windykacjanaleznosci.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleopatris Re: Biuro obsułgi szkód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 09:03 dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleopatris Re: Biuro obsułgi szkód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 09:08 ale czy bez potwierdzenia ze ten kredyt nie był dla mnie da sie cos zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiler Re: Biuro obsułgi szkód IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.10, 21:56 odał kase!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cleopatris Re: Biuro obsułgi szkód 05.04.10, 18:31 Gość portalu: kiler napisał(a): > odał kase!!!!!!! A o co ci konkretnie chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
von_lewir Re: FIRMA odzyskująca DŁUGI 15.03.10, 00:02 BSO Outsourcing prosze pytać o windykację należności prowadzoną przez prawników. Odpowiedz Link Zgłoś
best.skorpion Re: FIRMA odzyskująca DŁUGI 19.07.10, 19:01 pomóżcie !!! facet wisi z faktur prawie 40 tyś zł.ja te pieniążki muszę oddać do hurtownii ,gdyz szedł towar przez moje nazwisko.dług przedawniony: (nic już nie da sprawa sądowa bo jest od 2004 roku.pracuje w firmie"LUX-MED" w Gdańsku na dobrym stanowisku,niżle zarabia a za jego długi mnie szarpie komornik.co mam zrobic?jak odzyskac pieniądze aby spłacic hurtownię:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: FIRMA odzyskująca DŁUGI IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.10, 21:08 Szybko się obudziłaś. Jak towar szedł na Twoje nazwisko, to niby dlaczego ma płacić ktoś inny ? Więc jakie "jego długi"? Głupota i naiwność kosztują. Jak nie masz na niego "kwitów" (oświadczenia, faktury lub jakiś inny konkretny papier) to płacz i płać ! Odpowiedz Link Zgłoś
best.skorpion Re: FIRMA odzyskująca DŁUGI 09.08.10, 21:47 no własnie,że mam jego oswiadczenie które wręczył w hurtownii budowlanej,że zobowiązuje się tą kwotę spłacic.podpisała sie nawet podbił pieczęc.ale nie wpłacił ani grosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: FIRMA odzyskująca DŁUGI IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.10, 23:15 Jezeli masz takie oświadczenie i jest w nim to o czym piszesz, to wal do sądu, który to oceni. Jeśli będzie OK, uzyskasz wyrok. Wtedy dopiero możesz na łobuza skutecznie napuszczać windykatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
best.skorpion Re: FIRMA odzyskująca DŁUGI 17.08.10, 16:02 mam z sądu pismo ,iż nie widzą znamion czynu zabronionego. potem będąc u adwokata usłyszałem ,że za póżno i skasował 100 zł. w Polsce prawa nie ma.liczę na pomoc windykacji,bo chyba wyjscia nie mam . Odpowiedz Link Zgłoś