Dodaj do ulubionych

JUBILEUSZ:)

19.07.05, 22:32
mam kota- żywego i w głowie:)
Obserwuj wątek
    • kawa_malinowa Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:39

Chyba zostanę adminką tego forum...
      A jaki kolor?
      • umbradomini1 Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:41
        kota?????
        szary tygrysek:) gggggrrrrrrrr <pozdrowienia od kici o nazwie KOT>
        • kawa_malinowa Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:41
          Pozdrowienia zwrotne :)
          Ja chcę mieć czarnego/rudego...
          • umbradomini1 Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:43
            rude są milusie (cóż za infantylny język:))

a adminką zostań!
            • kawa_malinowa Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:47
              Moja sąsiadka miała takiego tygryska słodkiego. Fajniusi... :P
              Spróbowałam - i nie będę się lękać off-topików :)
              • umbradomini1 Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:50
                off- topic to piękna rzecz!!!!!
                przecież pisać na 1 temat to zbrodnia:)

to takiego kociaczka przygarnij:)
                • kawa_malinowa Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:51
                  POluję na rudego - znajdę i będzie mój :)
                  Mam nadzieję, ze duch chomiczka go nie spłoszy....
                  • umbradomini1 Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:53
                    odpraw gusła jakieś....
                    a kotka zaadoptuj- to takie szlachetne:0
                    i masz miejsce w kocim raju:)
                    • kawa_malinowa Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:54

Nie - ja jestem z moim chomikiem zżyta. Cudowny był...
                      • umbradomini1 Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:55
                        pewnie rudziuki jak... Ania z Zielinego Wzgórza:)
                        a kotka weź:)
                        jeśli nie masz alergii...
                        • kawa_malinowa Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:57

Nie - czarno biały z krawacikiem na brzuszku :)
                          Powiem, że chcę na urodziny i nie będą mieli wyboru :) Można trzymać w
                          akademiku można trzymać koty?
                          • umbradomini1 Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 22:59
                            nie wiem, ale kot byłby czystszy niż niektórzy studenci i milszy....
                            • kawa_malinowa Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 23:01

Kot byłby kotem po prostu...
                              Ale tak się zastanawiam, że pewnie nie...
                              Oznajmiłam rodzinie, że chcę kota. NA razie bez reakcji.
                              • umbradomini1 Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 23:04
                                już ci go zapewnią:)
                                uważaj lepiej i przenieś się do babci...
                                • kawa_malinowa Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 23:05

Babcia się nie zgodzi, bo powie.... Nie zgodzi się :)
                                  A o cyzm jest ta książka z poprzedniego wątku?
                                  • umbradomini1 Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 23:06
                                    dużo ich było...
                                    która dokładnie???
                                    • kawa_malinowa Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 23:07
                                      Czarne na białym/ białe na czarnym :)
                                      • umbradomini1 Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 23:11
                                        Białe na czarnym...
                                        rosyjska kaleka sierota z matki Wenezuelki czy innej Amerykanki z Południa i
                                        nn. ojca opisuje swe życie w domach dziecka epoki komunizmu.
                                        facet jest cały sparaliżowany- porusza tylko palcem wskazującym lewej ręki...

w 2003 czy 2004 dostał za to rosyjskiego Bookera

strasznie pocieszające, choć miejscami okrutne i wstrząsające
                                        • kawa_malinowa Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 23:13
                                          Brzmi szokująco. Poszukam....
                                          Pocieszające? Tak jak Kosiński?
                                          • umbradomini1 Re: JUBILEUSZ:) 19.07.05, 23:17
                                            nie, broń boże!!!!!!!!
                                            facet jest zdrowy na umyśle, choć ciało ma chrome.....

co z tym twoim adminowaniem?????

będę chyba musiał być posłuszny i miły:P
                                            • kawa_malinowa Re: JUBILEUSZ:) 20.07.05, 10:13
                                              Nie wiem - list napisany i czekam. :)
    • umbradomini1 Miłego dnia:) :) :) :) :) 20.07.05, 07:15
      ja dalej czekam:)
      ale czytałem, że dziś lub jutro wyniki już będą.....

<boleje nad swym monotematyzmem>
      • kawa_malinowa Tobie też :))))) 20.07.05, 10:14
        A od kiedy tak czekasz, co? :)
        <boleje również, ale wie, że w przyszłym tygodniu nie będzie myśleć o niczym
        innym jak o swojej rekrutacji>

To ja wracam do Leningradu.....
        • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 14:29
          Czekam od 7 lipca:)

Ty i tak już jesteś przyjęta!!! tylko czy na obu... pewnie tak:)
          • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 15:20
            To całkiem długo już.
            Oby, oby :) A wtedy będę miała kolejny problem- co wybrać.

pozdrowienia z Leningradu - zimno tam jak diabli.
            • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 15:38
              zimno to mi dzisiaj było w robocie, ale o tym sza, bo mnie rozgryzą.....

pozdrowienia z USA- Ruben tam jest:)
              • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 15:43
                Leningradzie (Petersburgu :)) to natomiast dużo róznych osób jest.
                Tam to jednak zimniej było. Uwierz.
                • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 15:46
                  właśnie się dowiedziałem, że wyniki mam jutro koło 14!!!!!!!!!
                  wreszcie!!!!!!!!
                  • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 15:49
                    To zaczynam opanowywać bezkciukową, jako że będę je trzymać, metodę ipsania na
                    klawiaturze i przewracania kartek.
                    :)
                    • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 15:51
                      <cieszy się>
                      dzięki:)
                      <uśmiech amerykański na 32 zęby>
                      ja za ciebie też:)
                      • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 15:53

Niewygodnie mi się czyta bez kciuków <sprawdziła>....
                        Co za ból...
                        i w jaki sposób teraz dokończę przygodę? <rozpacz>
                        • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 15:58
                          zębami sobie pomóż <kiedyś musiał>
                          albo łokciami <chyba niewygodne>

pozdrów petersburskie białe miśki:)
                          • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 16:00
                            <doszła do wniosku, że trzymanie kciuków to zbędna kurtuazja i na te ostatnie
                            kilka rozdziałów sobie podaruje>

W czasie wojny to z L uciekła wszystka zwierzyna (-> szczury na przykład).
                            Miśków brak...
                            • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 16:03
                              bo miśki żyją na wolności:P
                              tak jak u nas według niektórych... mój misiek siedzi obok mnie i mruczy...
                              pewnie mu jeść nie dali, gdy w robocie byłem:(
                              • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 16:06

To się ciesz, że byłeś w robocie - znam całe tłumy zazdrosnych.
                                Może mruczy tak sobie o, albo ma jakieś inne potrzeby... :)
                                • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 17:08
                                  potrzeb innych już nie ma:)
                                  • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 17:40
                                    Jak to? Nie chce wychodzić z domu, nie chce być drapany za uchem, nie chce pić
                                    (bo tam wcześniej o jedzeniu było)... Dziwne.

Idę na spacer....
                                    • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 17:56
                                      a ja do ogródka za godzinę....
                                      • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 18:57

Wróciłam :))
                                        W skrzynce znalazłam nową Jong :)))
                                        • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 21:58
                                          ja znajduję jedynie prośby o moralne wsparcie niedoszłych studentów:(
                                          ale może im się uda:)
                                          • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 22:03
                                            Ta książka jest suuuper... Bez egzaltacji, bez egzaltacji - b.dobra powieść.
                                            I wiesz co, tam jest o kocie, który.... a co będę opowiadać.

I zła wiadomość - straciłam wszystkie kontakty na gg. <rozpacz czarna>
                                            • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 22:11
                                              gg jest przereklamowane <złośliwy uśmiech>
                                              pewnie ten wyimaginowany kot to zrobił...
                                              • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 22:14
                                                Ten kot z książki był miły, był też nieżywy więc nie mógł...

Nie podoba mi się gg wybitnie od kilkunastu minut, ja protestuję.
                                                • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 22:23
                                                  na całym uniwerku są już listy przyjętych....
                                                  ja się tak nie bawię:P <wystawił język do Uni>
                                                  • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 22:26
                                                    A Ty masz już wyniki?
                                                    Na pewno nie na całym, bo wydział filologiczny chce wyrobić w kandydatach
                                                    anielską cierpliwość. Chyba zapomnieli, co napisał Pascal (?), ze kto chce
                                                    stworzyć anioła, ryzykuje stworzenie bestii. Niektórzy zdenerwowani robią się
                                                    groźni...
                                                  • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 22:30
                                                    będą jutro o 14- oby....
                                                    bo budzi się we mnie bestia, a zaręczam, że będzie jak Alien:D
                                                  • kawa_malinowa Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 22:31
                                                    Ja na swoje wyniki juz wzięłam dwutygodniową poprawkę. :)
                                                    Monotematycznie tu, tyle Ci powiem....
                                                  • umbradomini1 Re: Tobie też :))))) 20.07.05, 22:34
                                                    może we wrześniu się zmieni, bo coś czuję, że wtedy będą wyniki....

monotematyczność to potęga:)
                                                  • kawa_malinowa Zmiana tematu! 20.07.05, 22:35
                                                    Żądam zmiany tematu!
                                                    Już!
                                                  • umbradomini1 Re: Zmiana tematu! 20.07.05, 22:38
                                                    to puść nowy wątek- jest noc, ja się przejadłem i świeże powietrze mnie
                                                    zmęczyło- inwencja w twoich rękach- w końcu jesteś osobowością twórczą:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka