IP: *.skane.se 31.07.01, 02:03
Napiszcie dokad sie wybieracie.Ewentualnie z jakich wzgledow siedzicie
w domu.Wzgledy rozumiem finansowe.
Ja jade do Miedzyzdrojow.Potem nocnym sleepingiem z Warszawy do Wilna.
Powrot do Warszawy i na kilka dni do Bratyslawy.Ciekawe czy i tam
doszla powodz.Jezeli nie powodz to zawsze moga okrasc mnie w pociagu.......
Obserwuj wątek
    • Gość: bondido Re: WAKACJE IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.07.01, 13:27
      Ja siedzę w Jeleniej Górze, ponieważ szukam pracy i jak by co muszę być pod
      telefonem.
      • Gość: Swistak Re: WAKACJE IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.07.01, 18:19
        Ja tez szukam pracy, ale od czego są tel. komórkowe ?!
        • Gość: bondido Re: WAKACJE IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.07.01, 20:31
          Gość portalu: Swistak napisał(a):

> Ja tez szukam pracy, ale od czego są tel. komórkowe ?!

najpierw to trzeba go mieć :)

• Gość: MICHAL Re: WAKACJE IP: *.skane.se 31.07.01, 22:02
            Napiszcie jakiej pracy szukacie i czy jestescie studentami?
            • Gość: bondido Re: WAKACJE IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.07.01, 23:02
              Ja mam na dyplomie ''Informatyk'' i od miesiąca nie jestem już studentem (chociaż
              legitymacja jeszcze ważna)

P.S. Nie jestem atrakcyjny (na wypadek, gdybyś znał Artura) :)
              • Gość: MICHAL Re: WAKACJE IP: *.skane.se 01.08.01, 01:40
                Gość portalu: bondido napisał(a):

> Ja mam na dyplomie ''''Informatyk'''' i od miesiąca nie jestem już studentem (choci
                > aż
                > legitymacja jeszcze ważna)
                >
                > P.S. Nie jestem atrakcyjny (na wypadek, gdybyś znał Artura) :)

Czyli jestes na tkz. uwadze.............

• Gość: maurycy Re: WAKACJE IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:39
      Siedze w domu i pracuje.
      • szpiro Re: WAKACJE 05.08.01, 01:30
        Gość portalu: maurycy napisał(a):

> Siedze w domu i pracuje.

nad czym tak uporczywie pracujesz.

• Gość: maurycy Re: WAKACJE IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 18:13
          Jestem tłumaczem i tłumacze różne bzdety.
          • Gość: MICHAL Re: WAKACJE IP: *.skane.se 06.08.01, 01:31
            Gość portalu: maurycy napisał(a):

> Jestem tłumaczem i tłumacze różne bzdety.

Moze wiec zostaniesz moim przewodnikiem po Karkonoszach.Za kilka dni wybieram sie
            do Polski.

• Gość: SoSoS Re: WAKACJE IP: 62.87.135.* 09.08.01, 20:20
              Witam!
              Wlasnie przed chwila wrocilem z wypoczynku, a konkretnie z Mielna.
              Musze przyznac, ze bylo dosyc fajnie :-))
              • Gość: kama Re: WAKACJE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.08.01, 01:35
                Mogę jedynie pozazdrościć. Mnie w tym roku zostały domowe pielesze.
                • Gość: SoSoS Re: WAKACJE IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.08.01, 16:03
                  Gość portalu: kama napisał(a):

> Mogę jedynie pozazdrościć. Mnie w tym roku zostały domowe pielesze.

Nie trac nadziei.
                  Moj wyjazd tez do konca nie byl planowany, ale jednak wyjechalem i wcale nie
                  zaluje.
                  Pozdrawiam.

• Gość: kama Re: WAKACJE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.08.01, 01:52
                    W moim przypadku to nie brak pieniędzy czy czasu jest powodem,że przesiaduję w
                    domu. Niestety nie mogę go opuścić z bardzo przyziemnego powodu. Czeka mnie
                    jeszcze jeden pobyt na "białej sali" i muszę być na miejscu.
                    • Gość: SoSoS Re: WAKACJE IP: 62.87.134.* 13.08.01, 09:36

> W moim przypadku to nie brak pieniędzy czy czasu jest powodem,że przesiaduję w
                      > domu. Niestety nie mogę go opuścić z bardzo przyziemnego powodu. Czeka mnie
                      > jeszcze jeden pobyt na "białej sali" i muszę być na miejscu.

To bardzo przykre, ale moze w przyszlym sezonie uda sie Tobie gdzies wyskoczyc i
                      odpoczniesz sobie z nawiazka :-)

• Gość: kama Re: WAKACJE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.08.01, 13:13
                        Prawdę powiedziawszy, to od 10 lat nie mogę odpocząć tak jak bym chciała.
                        Zawsze mam towarzystwo. Jak nie męża to córki.Im organizuję co roku samodzielne
                        wypady a sama zawsze jestem z jednym z nich. Ale na tym polega (chyba)życie w
                        rodzinie.
                        • Gość: SoSoS Re: WAKACJE IP: 62.87.135.* 13.08.01, 19:52

> Prawdę powiedziawszy, to od 10 lat nie mogę odpocząć tak jak bym chciała.
                          > Zawsze mam towarzystwo. Jak nie męża to córki.Im organizuję co roku samodzielne
                          >
                          > wypady a sama zawsze jestem z jednym z nich. Ale na tym polega (chyba)życie w
                          > rodzinie.

Chyba tak :-))

• Gość: kama Re: WAKACJE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.08.01, 01:18
                            Po głębszym zastanowieniu, doszłam do wniosku,że pójdę na forum kobiet i zadam
                            nurtujące mnie pytanie. Razem czy osobno? Jak nie sprawić rodzinie przykrości a
                            jednocześnie mieć chwilę oddechu od niej? Chociaż raz na parę lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka