Gość: Krzysiek IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.02.06, 18:27 PERSONA NON GRATA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon5 Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 19:03 dolaczam sie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.arcor-ip.de 08.02.06, 10:43 a co to takiego komitet nieudacznikow-starcow???...bede pisal tak jak uwazam za stosowne i nie bede toleraowal waszej ksenofobii i zajadlej wulgarnosci...jestescie groteskowi...takie karzelki minionej epoki probujacy pod obecynymi rzadami kaczora pokazac swoj falszywy patriotyzm...na czele z zenkiem-recydywista....hej a moze poznaliscie sie w jednej celi??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mle Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.PMPoland.PL / *.jgora.dialog.net.pl 08.02.06, 12:24 to co, może jakaś "ustawka" w parku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hk Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.arcor-ip.de 08.02.06, 12:31 ooo gowniarzeria, :)) dziecko widze, ze uwazasz za "cool" slogany wiezienno- rynsztokowe jak zenon & Co i widac poziom...oki idz sobie pobiegaj wokolo drzewka w parku jak psinka:)))) ale potem szybko do domu..odrobic lekcje czas....nie bierz przykladu z zenka...on mial pod gorke i w jego czasach dobre oceny dostawalo sie za donosicielstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.ppp.tiscali.fr 08.02.06, 15:42 Z kim?ten szczur boi sie wlasnego cienia!A rodzina nawet u niemcow nie cieszy sie popularnoscia!A sam nigdy nie przyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: WILCZY BILET DLA HK IP: 62.48.236.* 08.02.06, 12:52 I co? Znowu się będziecie trzaskać, aż krew się będzie lala po ścianach? Chyba komuś na tym zależy. Glupole - nie dajcie sie prowokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.arcor-ip.de 08.02.06, 13:01 wiesz, bede wprwadzie za 10 dni w Jeleniej Gorze ale czas nie spedzam na spotkaniach w parku na jakies "groteskowe pojedynki dzieciarni"...preferuje cywilizowane rozrywki i ...napewno nie z motlochem piszacym do mnie w ten smieszny i nieudolny sposob..wyroslem juz z tego smarkatego wieku..coz niektorzy mimo podeszlego wieku...w glowach maja male spuchniete orzeszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:35 hk ,obrażasz Prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.arcor-ip.de 08.02.06, 14:47 jakiego prezydenta?? rozbawiles mnie:))) widze, ze jestes takim oszolomem jak ten szalejacy religijny motloch na bliskim wschodzie....jednak wiedzialem, ze jestes kmiotkiem czasow lizusostwa i donosicielstwa.... trzeba zamknac polowe Polski za rzekoma obraze:))) Wolnosc slowa....tego ty i twoi podobni mnie tu atakujacy nie znaja....ech czochraj sie w swoim zapyzieniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.ppp.tiscali.fr 08.02.06, 15:25 Prezydenta Polski chamie!Aha ,zapomnialem ,ty masz innych przodkow. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzup Re: WILCZY BILET DLA HK 08.02.06, 21:21 kmiotem to jestes ty, HK, cienko przedziesz i bedzie gorzej. Zmyj sie stad po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strejner Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:45 Kiedyś ktoś powiedział: - Nie ruszaj kupy, bo będzie śmierdzieć. Więc nie ruszajcie, niech przyschnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.ppp.tiscali.fr 08.02.06, 15:48 Masz racje ale ten gnoj prowokuje,a admin sie do matury przygotowuje i potrzebne mu teksty do tematu:jak pieknie wyglada jelenia gora i jej byli mieszkancy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz juz HK chapiesz dzide? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:53 Co jakies Jurgen popycha cie wiec stac cie na sprzataczke. Bedziesz w jg? to chetnie sie z toba spotkam. tez cie popchne a pozniej oddam kolegom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: HK chapiesz dzide? IP: *.arcor-ip.de 08.02.06, 16:21 ty juz juz...nie ierz wszystkich swoimi kategoriami..ze jestes jak zenek z jednej celi i mieliscie blizsze rektale spotkania i spodobalo sie jak widze..hm coz widocznie tak musi byc...wiesz ...nie spotykam sie z takimi przyglupami:)) delikatnie to ujmujac....popychaj sobie dalej kolegow jak widze sprawia to wam duza przyjemnosc...szanuje mniejszosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz juz mocniej? Re: HK chapiesz dzide? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:31 a blaszczesz pytonga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.arcor-ip.de 08.02.06, 16:19 Ja tego prezydenta nie wybieralem, wiec jest mi obojetny a zwlaszcza jego poglady...coz nie jestem sam w tym mniemaniu...zenon..nie miotaj sie ty nawet do Chiraka nie mozesz sie przyznac...ja mam wybor w obydwu panstwach....bo i w obydwu podatki place...wiec gnojem to jestes ty...juz niedlugo w pelnym tego slowa znaczeniu...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzup Re: WILCZY BILET DLA HK 08.02.06, 21:23 facet, ty znasz tylko jedno imie 'zenon'? Wez sie walnij kijkiem po zebach i zrob sobie przysluge i zaloz sobie forum jednego aktora. Ty wyraznie potrzebujesz sluchacza i tak dlugo sie czepiasz az ci ludzie musza wielokrotnie powtarzac: jestes gooopi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.02.06, 17:28 Wybrała Go wiekszoś!Więc na kolana chamie i czapkę z głowy!!!Trochę szacunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.arcor-ip.de 08.02.06, 17:35 hahaha ubawiles mnie swoim poddanczym podejsciem...nie zyje w tym samym sredniowieczu co ty..chwal swojego bozka i bij mu czolem...ja nie mam zamiaru..najmniejszego jak i inni zrowo myslacy ludzie nie popierajacy kaczostanu....twoim zachowaniem zrobilbys kariere na bliskim wschodzie...tam zyja tobie podobne oszolomy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KH Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:41 siorbiesz HK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.ppp.tiscali.fr 08.02.06, 17:43 Helmucik!zrob siusiu w przerwie miedzy postami!To szkodzi na twoje zdrowko!No i na pochodzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzup Re: WILCZY BILET DLA HK 08.02.06, 21:26 du, Arschloch, verpiss dich unauffaellig! Gość portalu: HK napisał(a): > hahaha ubawiles mnie swoim poddanczym podejsciem...nie zyje w tym samym > sredniowieczu co ty..chwal swojego bozka i bij mu czolem...ja nie mam > zamiaru..najmniejszego jak i inni zrowo myslacy ludzie nie popierajacy > kaczostanu....twoim zachowaniem zrobilbys kariere na bliskim wschodzie...tam > zyja tobie podobne oszolomy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.02.06, 20:41 Popatrz Zenon jaka wesz,plują mu w ryj a on mówi,że deszcz pada.hk !Goń się stąd popaprańcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: WILCZY BILET DLA HK IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.02.06, 20:44 Jaki ty kozak jesteś,siedząc w domu.Gdybys się tak kiedys wypowiedział prosto w oczy już byłby z toba spokój.Urwaliby ci łeb i nalali w szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzup Wyraznie teraz widze kim ten HK jest 08.02.06, 21:20 Otoz jest to osoba majaca podstawy marketingu polaczone z podworkowym przywodztwem dewiacja rozrabiactwa. HK, jestes kmiotem zrozum to i jestes na tym forum pod tym nickiem skonczony. To ze tego nie widzisz swiadczy o jednym - masz problem z glowa i jako taki kwalifikujesz sie do bezplatnej pomocy lekarskiej. Skorzystaj z tego bo najprawdowpodobniej jest juz za pozno, ale kto wie, moze jeszcze jakos cie psychiatrzy plataja pomaranczowymi pastylkami (drogie jak jasny gwint, nie pytaj skad wiem bo bedziesz zaraz chcial wiecej). A kysz, maro nieczysta, zniknij daleeeko! Odpowiedz Link Zgłoś