Gość: pipka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 19:11 Wylosujemy Anglię jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Patrykkról Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.range81-158.btcentralplus.com 30.11.07, 19:32 Zawsze wasz serwis wydawał mi się obiektywny, natomiast nie chciałbym czytać dalej tekstów w stylu (gdziekolwiek Polonia zagra nie będzie kibiców - no i skreślony Bytom) bo na Groclin czy Odrę nie naskakujecie a jak awansuje biedny klub który wszystkie mecze gra na wyjeździe to zamiast nas dopingować obrzucacie błotem. Zobaczymy czy za rok jak wasza kochana Warszawka przyjedzie do BYTOMIA to nie będzie kibiców.. pozdrawiam-zniesmaczony kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Ale Wam zazdroszcze zabawy!!!!! IP: *.chello.pl 01.12.07, 03:13 Jutro robie sama losowanie i wysylam wyniki do Was :) Proponuje, by jeszcze troche ludzi zrobilo i zobaczymy jak statystycznie wyglada na kogo trafimy :) Pozdrawiam...i znowu zazdroszcze....i szkoda, ze to nie ja jestem "przyjacielem ZCzuba" :(((( Pozdrowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendriu JEszcze jest Milan Juve, ale chyba niestety bez IP: *.icpnet.pl 30.11.07, 19:33 ronaldo;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zleb Re: Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.zicom.pl 30.11.07, 19:42 mi anglia nie przeszkadza, bylebysmy nie musieli za czesto jezdzic za Kaukaz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Czy jestes debilem? IP: 81.196.55.* 01.12.07, 01:40 Nie ma Anglii w Euro 2008! A po co jechac do Kaukaz jak finaly w Austrii i Szwajcarii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwro Ski jumping is just WRONG IP: *.citynet.pl 30.11.07, 20:26 ... moim zdaniem; nie 'bad' ani 'evil' :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm "wylosujemy Anglię", dobre :] IP: *.multicon.pl 30.11.07, 20:45 "wylosujemy Anglię", dobre :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.escom.net.pl 30.11.07, 21:10 Pie..cie... Na meczach Jagiellonii bedzie kupa kibicow przyjezdnych, a na Koronie nie zobaczycie ani jednego GeKaeSiaka z Belchatowa... Na Koronie "atmosfera"? Co wy piszecie, dziewczyny? Podoba sie wam stadion ale nie atmosfera, tej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mms Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.acn.waw.pl 30.11.07, 21:16 A czy przypadkiem w ćwierćfinałach nie ma par A1-C2, A2-C1, B1-D2, B2-D1? Bo nie wydaje mi się, żeby gospodarze mogli trafić na siebie już w ćwierćfinale, poza tym z tego co pamiętam turniej jest zorganizowany tak, że kraj pobytu zmieni tylko jedna drużyna - ta, która z szwajcarskiej "połówki" wejdzie do finału. Gdyby drużyny z grup które grają w różnych krajach miały spotkać się już w 1/4, to powstałby niezły chaos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuti Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: 80.240.190.* 30.11.07, 23:29 wstęp genialny... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 00:20 Chopaki, ale będzie afera, jak się w Lucernie wszystko tak samo co do joty wylosuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.chello.pl 01.12.07, 01:50 Chłopaki muszą się nieźle bawić w redakcji... filmik świetny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyreal Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.autocom.pl 01.12.07, 08:50 "16 lat temu Jan Urban strzelił 3 bramki Realowi, więc głupio byłoby przegapić powtórkę. A Casillas podobno ostatnio pokasłuje, więc może będzie dwóch Polaków na boisku." Pytanie tylko, czy występ dwóch Polaków nie jest jedyną szansą na 3 bramki Ebiego:) Ok, to było chamskie wobec Dudka, ale nie mogłem się powstrzymać. Pozdrawiam P.S. Te trzy bramki Smolarka, które Dudek puści mogą paść z winy obrońców:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soodack1 Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.lns4-c11.dsl.pol.co.uk 01.12.07, 10:18 kretyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 12:10 Witam! a mi wyszły takie grupy : gr A gr B gr C gr D Szwajcaria Austria Holandia Grecja Turcja Rosja Portugalia Francja Chorwacja Czechy Wlochy Szwecja Hiszpania Rumunia Polska Niemcy a wiec nic gorszego... grupa SMIERCI ! ale nie bede mia nic przeciwko jezeli tak jutro by bylo. hehe pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fab Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.150.166.198.catro.com.pl 01.12.07, 17:04 powtórke czego na Bernabueu? 3 goli Urbana? w wykonaniu Smolarka? to chyba panowie redaktorzy raczą żartować skonczy sie 3:0 dla Realu a Smolarek minuty nawet nie zagra i ot cała powtórka bedzie Odpowiedz Link Zgłoś