Dodaj do ulubionych

Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi

IP: *.acn.waw.pl 12.06.08, 10:59
Pepegi? Chyba raczej korki. Ale i tak wydaje mi się, że warto śledzić do końca mistrzostw niespodzianki Bożydara zza stolika. Może Bożydar chce w ten sposób oznaczyć każdy mecz. Ułatwi to życie kibicom:
-pamiętasz mecz Portugalia - Czechy?
-nie?
-ten, na których Bożydar nie miał skarpetek...
-aaaa, ten.
Obserwuj wątek
    • Gość: pre Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:20
      Ojjjj zazdrość przez was przemawia, że on tam, a wy tu.
    • Gość: zi Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: 195.47.201.* 12.06.08, 11:26
      no, ja zazdroszczę, że jego skarpy tam a moje skarpy tu. ale nie ma tego złego, za cztery lata mam nadzieję, moje skarpy odbiją sobie wszystkie lata upokorzeń.
    • Gość: gość Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:28
      A komunijne lakierki Borka widzieliście? :D
    • bacin Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi 12.06.08, 11:29
      "wy tu" ? Tzn. sugerujesz, że Zczubacy chcieliby siedzieć w studio i wyświetlać się nam w przerwie meczu? : )) To byłby dopiero hit. Wtedy Bożydar musiałby założyć serwis bliźniaczy do Zczuba, np. Zezboża.pl.
      Myślę, że za dwa lata koncepcja godna do przetestowania.
    • Gość: kk Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: 78.133.200.* 12.06.08, 11:33
      Bożydar stara się o urozmaicenie, a wy sie czepiacie. chyba facet jest na tyle rozgarniety, zeby kojarzyc, ze bedzie widac co ma na stopach
    • Gość: m Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: *.crowley.pl 12.06.08, 11:42
      BŁAGAM o screeny z poniedziałku!!! Borek w białych "adidadasach" do garniaka! czy ktoś ma? to się nadaje na "spodenki Wasilewskiego"!!!
    • Gość: zi Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: 195.47.201.* 12.06.08, 11:43
      spoko, przecież tylko jaja sobie robimy, tak na prawdę wiadomo, że ma totanie wypasione skarpeciochy które darzymy szacunkiem i sympatią.

pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Bo%C5%BCydar_Iwanow&oldid=12902079
    • Gość: cc Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 12:50
      Oj tam... wczoraj widziałem jak gość na targowisku przewalał worki z kartoflami w garniturowych spodniach, kracianej koszuli i adidasopodobnych butach... aha.. marynarkę odwiesił bo gorąco. Taka widac moda ostatnio.
      A swoja drogą moda w Polsacie to naprawdę... LOL to za mało. Panowie pomylili ekstrawagancję z extrabezguściem. Boniek tylko z brzęczkiem wygląda normalnie. Reszta jak dresiarze zaopatrzeni w sklepie od Armaniego. To widać
      A swoją drogą... skarpy wyglądały żywcem zdjęte z odnóży Gucia albo to pończoszki panny Mai. Obaj z Borkiem wyglądają i gadaja jak pajace
    • Gość: fifi Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: 195.47.201.* 12.06.08, 13:05
      Boniek z Brzęczkiem wyglądają normalnie bo siedzą za stolikiem i się nie wychylają, tzn. ich stopy sie nie wychylają. stawiam, że Boniek ma "ciastka" po komunii a Brzęczek białą skarpę do sandacza.
    • Gość: Bart Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.06.08, 13:45
      Te Pepegi Bozydar ma na sobie juz bodajze 3 raz podczas tych spotkan studio takze wypas konkretny.
    • ekspert_polsatu Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi 12.06.08, 14:10
      uważam że biało-czerwone byłyby lepsze :)
    • fatprofil Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi 12.06.08, 14:18
      łeee ja tam wolę modne najki:p
    • Gość: a Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 14:52
      Eee...nie ma screenów w HD?:P
    • jmormul Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi 12.06.08, 16:31
      Pamiętam jak niegdyś Ibisz raczył ubrać trampki do garniaka.
    • Gość: grrr Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 21:43
      miesięczne? moje roczne...
    • Gość: nasza-klasa Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 21:44
      jak to się mówiło w podstawówce, najki nierozpie..jki, riboki szmacioki :-)))
    • Gość: SieWie Re: Obczaj skarpy Bożydara 2: Sprawdź pepegi IP: *.toya.net.pl 04.01.09, 23:45
      ładne ma buty.. szkoda ze nie pasuja do reszty. Zreszta racja, dziewczyny ogladajac mecz, nie wszystkie maja pamiec do nazwisk, lepiej kojarzyc to z faktami haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka