Gość: asia IP: 109.243.172.* 04.05.10, 23:01 Witam, jakiego materiału użyć, aby samodzielnie i niedrogo wykonać ozdobne ściany? Mas dekoratorskich, tynków, gipsu? Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolanta Adamiak Re: ozdobne ściany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.10, 10:04 U mnie w salonie wykorzystałam systemy dekoracji i wyszło bardzo fajnie. Magnat style ma takie oryginalne zdobienia i to w kilku wariantach kolorystycznych. Ja wybrałam trawertyn, który idealnie zgrywa się z nowoczesnym designem. Teraz zastanawiam się nad remontem korytarzy i użyciu pergameno, takiej struktury z fałdami przypominającej lekko pognieciony papier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olczi Re: ozdobne ściany IP: *.147.148.177.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.05.10, 07:41 Dobrym wyjściem na ozdobienie ścian są szablony malarskie. Przynajmniej nie ma z tym dużo pracy, a efekt równie zadowalający. Zadaniem męża jest przygotowanie ścian i zagruntowanie, pozostała część należy do mnie. Malowanie zawsze sprawiało mi przyjemność, tym bardziej teraz gdy używam barw natury Śnieżki. Na oku mam już nowy szablon w2 magnat, ale z remontem muszę się wstrzymać bo za tydzień córka przystąpi do pierwszej komunii świętej i mam na głowie całą masę innych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamon Re: ozdobne ściany 14.05.10, 21:27 W temacie, ale trochę w innym kierunku cenowym niż chciałaś... luksusowewnetrza.blox.pl/2010/03/Reliefy-na-sciany-wg-indywidualnego-wzoru.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierba Re: ozdobne ściany IP: *.chello.pl 30.05.10, 09:21 Gdyby jednak znalazło się trochę więcej pieniędzy na to zdobienie, to ja serdecznie polecam ostatnio modne mozaiki :) Ograniczać Cię będzie tylko fantazja, bo na takich stronach jak plytki24.pl możesz zaprojektować własną mozaikę Odpowiedz Link Zgłoś
trish1986 Re: ozdobne ściany 04.06.10, 12:55 Witam! Wiesz co? Na pewno zainteresuje Cię moja propozycja. Otóż znalazłam w Internecie bardzo fajną stronę sklepu zajmującego się wystrojem wnętrz. Znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz do urządzenia swojego domu czy mieszkania. Oto adres: plytki24.pl Ja już skorzystałam z ich usług. Pewnie Ty też znajdziesz tam coś dla siebie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś