Dodaj do ulubionych

jaki stzropian_

IP: *.home.aster.pl 16.03.11, 11:46
Słuchajcie muszę rodzicom docieplić dom, zawsze byłme przekonany że stryopian to najlepszy materiał budowlany, ekonomiczny i o dobrych parametrach, ostatnio jednak w prasie pełno infroamcji że duża cześć producentów oszukuje klientów co innego produkują, a co innego deklarują na opakowaniu. Nie chcę przepłacać i kupować wełny. Czy wiecie jakie firmy prdukują uczciwie, słyszałem ze warto przy wyborze produktu zwracać uwagę czy styropian jest markowy i posiada certyfikaty ośrodków naukowych i Instytutów?
Obserwuj wątek
    • Gość: lee2011 Re: jaki stzropian_ IP: *.legnica.vectranet.pl 22.03.11, 22:26
      Na elewację powinien być styropian fasada eps70 gr 80-150 Jeśli się wachasz co do uczciwości firm, zgłoś się do dużej hurtowni lub dużego marketu budowlanego
    • graiyetea Re: jaki stzropian_ 28.03.11, 12:04
      Jeśli boisz się, że możesz zostać oszukany to najlepiej pojedź do Leroya i zapytaj doradców jaki będzie dobry styropian na Twoją fasadę. Ja bym polecał Ci styropian Yetico EPS 70.
    • zenon_a Re: jaki stzropian_ 09.05.11, 15:54
      na temat styropianu i jego jakości toczyła się niedawno burzliwa dyskusja między dwoma stowarzyszeniami z nim związanymi. oto argumenty i kontrargumenty
      www.izolacje.com.pl/artykul/id911,kto-jest-liderem-jakosci-w-produkcji-styropianu-list-do-redakcji-izolacji
      www.izolacje.com.pl/aktualnosc/id772,psps-odpowiada-sps-inny-styl-inne-metody
      www.izolacje.com.pl/aktualnosc/id770,sps-ponownie-uderza-w-program-jakosci-sygnowany-przez-psps

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka