czarny23-81
07.04.13, 23:01
Witam Państwa.
Zalogowałem sie po to aby przekazać Państwu opinie na temat zlewu granitowego czarnego firmy Pyramis. Jeżeli Państwo zastanawiacie się nad kupnem tego zlewu to ODRADZAM !!!. Gorszego zlewu jak ten to chyba nie ma. Kupiliśmy z żona mieszkanie i wyposażaliśmy je chcieliśmy trochę zaoszczędzić wiec kupiliśmy trochę tańszy zlew czarny granitowy firmy Pyramis. Po zamontowaniu zlewu wygladał ładnie, ale gdy się zaczeło już go używać to czar prysł, żona zmyła kubek i odłożyła go na ociekacz, gdy się podniosło kubek spowrotem to na ociekaczu już został biały odbarwiony ślad. Kupiłem pastę specjalaną do granitowych zlewów aby go zainpregnować żeby sie nie odbarwiał ale to nic nie pomogło. Z każdym dniem użytkowania zlewu to była tragedia cały zlew sie odbarwił ( komora w której się zmywa ). Obecnie ta komora już jest prawie biała, tam gdzie kapnie woda i się odrazu nie zetrze do sucha to powstaja odbarwienia. Po dwóch miesiącach użytkowania postanowiliśmy zgłosić reklamacje na ten zlew. Po około dwóch tygodniach przyjechał przedstawiciel firmy Pyramis i jak mu się pokazało jak ten zlew wygląda to nie był zdziwiony za bardzo tylko się mądrzył i mówił że nie wolono w tym zlewie zmywać, ziemniaków odlać jak sie gotuje a tym bardziej zmywać.( Drodzy Państwo cały czas mówimy o zlewie kuchennym granitowym czarnym z firmy Pyramis). Była lekka wymiana zdań z Panem przedstawicielm i się na tym skończyło kazał czekać na odpowiedź, po około tygodniu dostaliśmy list że reklamacja została odrzucona, wiec napisałem odwołanie które nie przyniosło żadnego skutku. Zadzwonił Pan i mówił że jak się zlew nie podoba to trzeba go z góry zeszlifować i powinien odzyskać czarny kolor z białego, mówił żeby wrzucić tabletkę od zmywarki i nalać wody do zlewu i pozostawić na ok 15 min, nic nie pomogło. Drodzy Państwo NIE POLECAM !!!!!!!! zakupu tego zlewu bo to jest pomyłka nasza lepiej dołożyć trochę pieniążków i kupić zlew lepszej firmy. Jak się patrzy na ten zlew to cały czas się człowiek wkurza a od zakupu minelo dopiero 7 mcy. ZAKUP TEGO ZLEWU TO POMYŁKA I NIE POLECAM ZAKUPU W/W ZLEWU. szkoda Państwa pieniążków na to ...