GoĹÄ: Edi IP: *.icpnet.pl 15.06.13, 13:46 szukam dobrego sklepu internetowego - farby, dekoracje, tynki, sprzęt malarski itd. możecie coś polecić sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Raff Re: sklepy internetowe IP: *.icpnet.pl 18.06.13, 21:10 polecam sklep ekosklad.pl, zawsze mnie chłopaki ratują jak zabraknie mi czegoś na budowie. Mają całkiem duży wybór i przede wszystkim towar dostarczają w dobrym stanie, dobrze zabezpieczony i szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
laura988 Re: sklepy internetowe 20.06.13, 22:28 polecaj, polecaj sam siebie. niestety IP cie zdradza, mało inteligentna autoreklama Odpowiedz Link Zgłoś
inbudo.pl Re: sklepy internetowe 23.06.13, 01:52 Gość portalu: Raff napisał(a): > polecam sklep ekosklad.pl, zawsze mnie chłopaki ratują jak zabraknie mi czegoś > na budowie. Mają całkiem duży wybór i przede wszystkim towar dostarczają w dobr > ym stanie, dobrze zabezpieczony i szybko. Zapraszam kolegę do bezpłatnego zarejestrowania swojego sklepu do naszego portalu - Inbudo.pl i dodania swoich produktów za pośrednictwem XML'a do działu -> materiały budowlane Proszę do nas napisać przez formularz powołując się na forum gazeta - chętnie pomożemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antbm Re: sklepy internetowe UK IP: *.as13285.net 07.08.13, 09:56 Jezeli ktos potrzebuje sklepu budowlanego w UK / Londynie, to zapraszamy do sklepu internetowego polskiej hurtowni w Londynie: materialy budowlane Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cenas Re: sklepy internetowe UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 10:53 Jeżeli chodzi o dobre sklepy internetowe, to ja osobiście polecam wam ehak24.pl, to naprawdę dobry sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Xers Re: sklepy internetowe UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 17:29 Ehak24.pl najlepszy w polsce sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
volkenban Re: sklepy internetowe 21.06.13, 14:01 Jak wypada Flugger na tle konkurencji np. śniezki czy dekoral? Odpowiedz Link Zgłoś
0panpawlik Re: sklepy internetowe 11.07.13, 09:54 Hmm przypuszczam, że wszystkie te rzeczy znajdują się allegropodobnych portalach. Ja bym osobiście poszukał sklepu w swojej miejscowości lub jak nie ma do gdzieś podjechał żeby zobaczyć, dotknąć i ocenić, skonsultować ze sprzedawcą. www.favore.pl/uslugi/farby%20tynki.html tutaj są favorkowe usługi, które można sobie wyeliminować za pomocą lokalizacji, są tam również sklepy i hurtownie które sprzedają tego typu materiały budowlano-wykończeniowe. Może znajdziesz coś dla siebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: sklepy internetowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.13, 13:26 tapetuj.pl/ tu z pewnością znajdziesz niejedną tapetę do wystroju wnętrz. Ja jestem zadowolony z zakupu., dlatego POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawe-l131 Re: sklepy internetowe 20.07.13, 18:35 www.leroymerlin.pl/ działa w każdym dużym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Przem Re: sklepy internetowe IP: 89.191.152.* 21.07.13, 20:24 Zobacz tą stronę - została stworzona przez hurtownie budowlane z całej Polski - myślę, że tu kupisz najtańsze materiały budowlane, obojętnie z jakiego regionu pochodzisz - www.MateriałyBudowlane.eu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
0panpawlik Re: sklepy internetowe 22.07.13, 16:28 Do wyboru, do koloru. Dobrze, że wszyscy internauci są pomocni :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magic Re: sklepy internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 13:50 Ja zawsze kupuje na www.magicandstyle.com/ i jestem bardzo zadowolony,mają szeroki wybór fototapet. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polka Re: sklepy internetowe IP: *.249.90.17.net.telepuls.pl 26.11.13, 12:19 Znalazłam niedrogie farby silikonowe na stronie matbud.pl , słyszeliście może o tym sklepie? Jak z warunkami dostawy i obsługą? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: sklepy internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 21:11 Lista firm/sklepów (+ opinie o nich) zajmujących się sprzedażą okien, drzwi, bram garażowych, rolet zewnętrznych www.ocenio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamslo Re: sklepy internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 09:17 Ja polecam sklep DlaMalarzy.pl ceny o 25% mniejsze niż w sklepach detalicznych. Mają cała ofertę farb Caparol i różnego rodzaju efekty dekoracyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
wasco1980 Re: sklepy internetowe 06.06.18, 10:34 Nie wiem czy dobry ale opinie mają sztos sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
iwona247 Re: sklepy internetowe 20.12.18, 14:12 Polecam www.twojelazienki.pl/chemia-budowlana/grunty.html, ja kupowałam tu jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
januszemjestem13 Re: sklepy internetowe 29.01.19, 09:54 Jestem w trakcje kolejnego już remontu, i ponownie skorzystałem z usług sklepu Budomiks. Kupowałem między innymi Tynk Knauf, który już wcześniej sprawdzałem, świetny po prostu, kupiłem też inne materiały, póki co się nie zawiodłem na nich. Śmiało mogę polecić . Odpowiedz Link Zgłoś
a-mir_1 Re: sklepy internetowe 10.09.19, 08:53 Duży wybór <b>farb przemysłowych</b> i dekoracyjnych oraz lakierów i impregnatów do zabezpieczania drewna znajduje się w sklepie z farbami A-MIR . Miła i profesjonalna obsługa oraz możliwość negocjacji zapewnia zadowolenie klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
alina.mec Re: sklepy internetowe 13.08.20, 10:05 Ja poszukuję jakiegoś sklepu w którym znajdę jakieś fajne uchwyty do mebli dla dzieci, podrzućcie coś proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasniecki Re: sklepy internetowe 17.08.20, 10:25 Ja takich tematów zawsze szukaj tutaj akcesoria.meble.pl/akcesoria/uchwyty/ do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
oleksastasiak89 Re: sklepy internetowe 17.04.23, 01:26 hej! macie doświadczenia z Recynkiem? recynk.pl Produkują chemie cynkową a potrzebuje takich wyrobów. Jakie są wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
pomocnydlaludzi Re: sklepy internetowe 25.04.23, 08:40 Witam serdecznie ! polecam jak najbardziej sklep internetowy: www.ltaktak.pl Kupiłem już sporo materiałów budowlanych z tej strony i nie mam żadnych obiekcji co do tej firmy. Czym się wyróżnia ten sklep internetowy? - szerokim wachlarzem dostępnego asortymentu - szybką i fachową dostawą - konkurencyjnymi cenami (cena za wysoka? zadzwoń i dogadajmy się) - wysoką jakością oferowanych produktów Odpowiedz Link Zgłoś