Gość: Ewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 15:05 Co sadzcie o tego typu panelach. Mi znajomy mowił ze jego ekipa i tak kazała je przykleic do podłoza. Tylko do czego??? Do pianki???/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: panele samozatrzaskowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 16:16 Ewa, proszę powiedz temu znajomemu aby jak najszybciej zmienił ekipę, proponuję zatrudnić kogoś kto posiada udokumentowane umiejętności. Moja firma ma wydany certyfikat układania paneli przez Kronoflooring GmBH. Oczywiście do wglądu ;-). Prponuję zajrzeć na stronkę www.e-panele.pl w dziale podłóg laminowanych masz dodana instrukcję ułożenia paneli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: panele samozatrzaskowe 30.04.06, 17:16 Tomek,powiedz mi jak to jest,że bywają "fachowcy",których punktem honoru jest robić wbrew instrukcji producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: panele samozatrzaskowe IP: 87.207.114.* 01.05.06, 10:39 a moze kolega mowil o panelach drewnianych? te jak najbardziej mozna przykleic do podloza, ale oczywiscie nie kladac pod nie pianki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: panele samozatrzaskowe 01.05.06, 20:44 jeeeeeeeeeeessssssoooooooooo,aż strach tego słuchać.................ja proponuje te panele po przyklejeniu do podłoża przybić jeszcze gwoździami,albo przykręcić wkrętami................ Odpowiedz Link Zgłoś