redudek 06.06.06, 16:36 Czy ktoś z tego buduje ? i może podzielić się swoim zdaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: pustaki suporex 06.06.06, 16:54 Jeden z najtańszych materiałów.Powiem szczerze,że nie rozumiem problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: pustaki suporex 06.06.06, 17:12 nie,nie nie mam problemu. Chcemy wybudować dom ,ktoś nam doradził pustaki suporex,chciałam się dowiedzieć czy to dobry materiał,czy można z niego spokojnie postawić sciany i tyle. Nigdy sie nie budowaliśmy więc nie mam doświadczenia,a chcemy to zrobić za w miarę rozsądne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: pustaki suporex 06.06.06, 17:22 Popularny materiał,nie widzę problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? litości pomóżcie ja nigdy nie widziałem pustaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:10 pustaków z SUPOREXU pustak to coś takiego:-) : www.prima-bud.pl/img/obrazki/budownictwo/pustak_scienny.gif Z DZIURKAMI... Proszę o link do pustaka z suporeksu/czyli jakiegoś betonu komórkowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: litości pomóżcie ja nigdy nie widziałem pusta 06.06.06, 18:20 Na upartego,biorąc pod uwagę ilość powietrza zamkniętego w porach jest to pustak,ale większośc ludzi mówi pustaki na wszystko,też na bloczki,bo w wypadku belitu tak powinno się mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? to ta większość niestety źle mówi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:48 pl.wikipedia.org/wiki/Pustak_%C5%9Bcienny Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: to ta większość niestety źle mówi 06.06.06, 20:20 Nie mówią,że nie,ale tak jest i kopii o to nie ma co kruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: pustaki suporex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:07 Ja też miałam budować z suporexu bo najtańszy, ale aktualnie suporex poszedł w górę i okazuje sie ze w cenie suporexu mozna kupic YTONG tej samej średnicy ( a jest lepszym materiałem) więc prosze sie zorientować ile kosztuke YTONG bo jeżeli wychodzi tak samo cenowo to warto budować z YTONGA. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: pustaki suporex 07.06.06, 13:26 O i to jest sicher odpowiedź.Lokalne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś