Dodaj do ulubionych

pustaki suporex

06.06.06, 16:36
Czy ktoś z tego buduje ?
i może podzielić się swoim zdaniem ?
Obserwuj wątek
    • andrzej.sawa Re: pustaki suporex 06.06.06, 16:54
      Jeden z najtańszych materiałów.Powiem szczerze,że nie rozumiem problemu.
      • redudek Re: pustaki suporex 06.06.06, 17:12
        nie,nie nie mam problemu.
        Chcemy wybudować dom ,ktoś nam doradził pustaki suporex,chciałam się dowiedzieć
        czy to dobry materiał,czy można z niego spokojnie postawić sciany i tyle.
        Nigdy sie nie budowaliśmy więc nie mam doświadczenia,a chcemy to zrobić za w
        miarę rozsądne pieniądze.
        • andrzej.sawa Re: pustaki suporex 06.06.06, 17:22
          Popularny materiał,nie widzę problemu.
          • Gość: ? litości pomóżcie ja nigdy nie widziałem pustaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:10
            pustaków z SUPOREXU

pustak to coś takiego:-) :
            www.prima-bud.pl/img/obrazki/budownictwo/pustak_scienny.gif

Z DZIURKAMI...

Proszę o link do pustaka z suporeksu/czyli jakiegoś betonu komórkowego :-)
            • andrzej.sawa Re: litości pomóżcie ja nigdy nie widziałem pusta 06.06.06, 18:20
              Na upartego,biorąc pod uwagę ilość powietrza zamkniętego w porach jest to
              pustak,ale większośc ludzi mówi pustaki na wszystko,też na bloczki,bo w wypadku
              belitu tak powinno się mówić.
              • Gość: ? to ta większość niestety źle mówi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:48
                pl.wikipedia.org/wiki/Pustak_%C5%9Bcienny
                • andrzej.sawa Re: to ta większość niestety źle mówi 06.06.06, 20:20
                  Nie mówią,że nie,ale tak jest i kopii o to nie ma co kruszyć.
    • Gość: Anika Re: pustaki suporex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:07
      Ja też miałam budować z suporexu bo najtańszy, ale aktualnie suporex poszedł w
      górę i okazuje sie ze w cenie suporexu mozna kupic YTONG tej samej średnicy ( a
      jest lepszym materiałem) więc prosze sie zorientować ile kosztuke YTONG bo
      jeżeli wychodzi tak samo cenowo to warto budować z YTONGA.
      Pozdrawiam
      • andrzej.sawa Re: pustaki suporex 07.06.06, 13:26
        O i to jest sicher odpowiedź.Lokalne ceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka