Dodaj do ulubionych

okna pcv - szczecin.

IP: *.szczecin.mm.pl 21.06.06, 23:13
Czy ktos z was drodzy forumowicze kupowal okna plastikowe w Szczecinie?Jaka firma zrobi to dobrze i stosunkowo tanio, a jakich sie wystrzegac?Pytam na forum, gdyz ostatnio dostaje bardzo duzo roznych ofert i tak wlasciwie nie wiem juz co wybrac. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: JK Re: okna pcv - szczecin. IP: 213.155.165.* 04.07.06, 20:25
      Również planuję remont i rozglądam się za firmami, które oferują okna PCV.
      Może podzielicie się Państwo swoimi doświadczeniami. Jakie okna zamawiać
      jakich nie. jakie firmy polecicie Państwo w Szczecinie.
    • klient40 Re: okna pcv - szczecin. 27.09.14, 10:31
      ODRADZAM OKNA PCV OKNOPLAST!!!! Po 2 miesiącach od wstawienia okna opadły a na serwis czekałem 3 tygodnie ciągle słysząc jakieś tłumaczenia. Regulacja okien jest płatna dodatkowo pomimo tego że posiadam 7 letnią gwarancję. Zainwestowałem w droższe okna mając nadzieje że jakość będzie szła w parze, ale jak się szybko okazało ani okna ani przedstawiciele firmy Oknoplast w Szczecin- Dąbie nie spełniają oczekiwań. Ciekawe jest to że jak byłem zainteresowany zakupem i pomiarem okien Pan zjawił się na drugi dzień a jak klient marznie w domu bo coś się stało z oknami i się nie domykają to każą mu czekać 3 tygodnie.
      • oknoplast-service Re: okna pcv - szczecin. 29.09.14, 13:32
        Witam serdecznie,
        celem weryfikacji zaistniałej sytuacji, a w szczególności konfrontacji Pańskich wątpliwości, proszę o kontakt wraz z numerem zamówienia, jaki otrzymał Pan od dystrybutora realizującego zlecenie na adres: a.krawiec@oknoplast.com.pl. Obiecuję dopełnić wszelkich formalności celem pozytywnego rozwiązania sytuacji.

Do Państwa pełnej dyspozycji
        Z poważaniem
        Adriana Krawiec
        Specjalista ds. PR OKNOPLAST
        OKNOPLAST
        • bialymiss2 Re: okna pcv - szczecin. 01.10.14, 21:05
          Nie wiem czy sytuacja jest realna, po braku odpowiedzi sądzę, że raczej konkurencja działa natomiast reakcja firmy mistrzowska. Tak powinno się dbać o nowoczesnego klienta czyli takiego z internetu. Plus dla oknoplastu, minus dla konkurencji za działania z przedszkola :))))))))))

PS, plus otrzymaliście od bliskiego konkurenta ze Stargardu....tak od tego ;)
          Można być konkurentem i jednocześnie docenić, bez wazeliny.
          • oknoplast-service Re: Oknoplast Szczecin 17.10.14, 10:53
            Niestety "klient" nie podjął żadnej próby kontaktu z nami, co jest znamiennym w anonimowych realiach internetowych. Podobne sytuacje bezpodstawnych, czy nawet fikcyjnych zarzutów zdarzają się bardzo często, czego najlepszym dowodem jest powyższe roszczenie. Zdecydowanie i konsekwentnie napiętnujemy i egzekwujemy sytuacje, które stanowią naruszenie prawa i godzą w dobry wizerunek marki.
            Jednocześnie przypominamy, że Oknoplast stawia na transparentność działań, pełną współpracę oraz kontakt z naszymi potencjalnymi i aktualnymi klientami, do którego serdecznie zapraszamy w każdej sytuacji.

Z poważaniem
            Hubert Rudzki
            Kierownik Działu Komunikacji
            Marketingowej PL i CEE
            OKNOPLAST
      • sxumer Re: okna pcv - szczecin. 23.03.15, 15:37
        dlatego polecam WymianaOkien24.pl !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka