kamyk998 30.08.06, 16:09 Czy ktos ma dach z dachowki bitumicznej?Prosze o opinie. Jaki jest koszt 1m2? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.debe Re: Dachowki bitumiczne 01.09.06, 01:19 cena ok 40 zł lepsza. Lepiej poloz sobie nornmalna dachowke Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Dachowki bitumiczne 02.09.06, 12:17 Dachówka bitumiczna czyli gont papowy? Jesli tak to cena jest ok. 24-35 PLN/m2 netto Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: Dachowki bitumiczne, gont bitumiczny??? 02.09.06, 15:43 Po prostu papa ozdobnie wycinana. Dachówki są z ceramiki. gonty są z drewna. A papa to zawsze papa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Re: Dachowki bitumiczne, gont bitumiczny??? IP: *.attu.pl 02.09.06, 21:28 I dobrze żeś chłopie napisał jak takie badziewie można nazywać dachówką? no chyba że na Mcdonaldzie ale cóż jakie żarcie taka dachówka hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Dachowki bitumiczne, gont bitumiczny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:19 Pieprzysz jak potłuczony. Pracowałem za granicą przy takich - gwarancja 30 lat. Kładło się i 3 warstwy - z śmieszne pieniądze super dach na sto lat w systemie "zrób to sam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Dachowki bitumiczne, gont bitumiczny??? IP: *.48.jawnet.pl 19.09.06, 19:33 no no nie przesadzaj z gwarancja;) w sumie ok masz racje nie trzeba fachowcow zeby ja polozyc wystarczy troche wyobrazni i ulotka:) jedno jest pewne jest duzo lepsza od blachy profilowanej w stodolach o ondulinie nie wspomne;) po 4 latach uzytkowania mozna ja wyżąć jak szmate i wyrzucic pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś