uusiak 05.04.07, 15:02 co o nich możecie powiedzieć? Zastanawiamy się z mężem nad zakupem drzwi tego producenta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: montażysta drzwi Re: drzwi KOSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:51 a mozesz powiedziec co to jest ten kosz?nie slyszalem o czyms takim. moze ci chodzi o oscieznice skrzynkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: drzwi KOSZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.07, 13:08 KOSZ to producent drzwi. Dziwny z ciebie montażysta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montażysta drzwi Re: drzwi KOSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 17:26 bo ja byle dziadostwa nie montoje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastus Re: drzwi KOSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 19:13 nazwa producenta jakby sugeruje do czego te drzwi sie nadaja...tylko skad wziac taki kosz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uusiak Re: drzwi KOSZ IP: 193.164.157.* 10.04.07, 08:35 czy ktoś ma w swoim domu/mieszkaniu zamontowane te drzwi? potrzebuje konkretnych opinii, nie dywagacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też montażysta Re: drzwi KOSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:13 Myślę że powinnaś poszukać drzwi innej firmy.W Koszu szwankują i terminy i jakość.Twoja decyzja co zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
nagietki Re: drzwi KOSZ 13.04.07, 11:23 witam ludzie - jesli nie znacie firmy i nie wiecie co ma to sie nei wypowiadajcie. Odechciewa sie czytania takich postów jak Wasze. Ja sama mam te drzwi. Jestem z nich bardzo zadowolona. Wykonanie super, wygląd tez bomba - ale to zalezy co sie wybierze. Jestem zadowolona. Jedynym minusem był dłuzszy termin oczekiwania - ale kto teraz nie czeka na towar??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś