Gość: pik7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 22:18 Może ktoś udzielić informacji na temat tych okien i drzwi? Dziękuję za wszystkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka-28 Re: Okna firmy GRAB, Zenon Grabowski 14.03.08, 21:23 Witam, Na targach budowlanych w Lublinie wszystko wyglądało super dlatego zdecydowałam się na kupno w tej firmie drzwi zewnętrznych. Niestety rzeczywistość okazała się odmienna. Po pierwsze to mój mąż wykonał projekt tych drzwi z kompletnym zwymiarowaniem. Drzwi za 7 tys. były totalną niedoróbką - niedomalowane, elementy były w różnych kolorach i zrobione byle jak, oczywiście wykonane po terminie. Nikt nie raczył nawet zadzwonić i poinformować o opóźnieniu. Mało tego właściciel firmy wraz z kierownikiem produkcji uważali, że drzwi które pierwotnie przywieziono do montażu to powinien być szczyt moich marzeń i że jestem klientką upierdliwą i że się czepiam. Nie podobało mi sie ich podejście do klienta, dlatego nie polecam. Wydaje mi się, że w tych pieniądzach można znaleźć naprawdę solidnego wykonawcę. O oknach nie wypowiem się bo nie miałam styczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik7 Re: Okna firmy GRAB, Zenon Grabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 22:24 Bardzo dziękuję za tę informację. Napewno nie skorzystam z ich usług. Chyba jednak będą okna firmy KOBIUR. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Okna firmy GRAB, Zenon Grabowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.14, 13:36 nie polecam także okien, jakość pozostawia wiele do życzenia szczególnie jeśli chodzi o estetykę położenia silikonu, jest nie niechlujna, pozostawione resztki silikonu na listwach przy szybowych i czasami nawet 2 kolory silikonu w jednej partii okien, widać dużo żywicy co po wpływie słońca często powoduje odpryskiwanie farby. Odpowiedz Link Zgłoś