Gość: mareo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 08:51 Witam Macie jakieś doświadczenie z tymi farbami. Warto pomalować tymi farbami mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bleble Re: farby beckers IP: 213.17.232.* 07.05.08, 07:14 Witam, Mam pomalowane cale mieszkanie tymi farbami(np elegantem). Warto. Beckers to nie tylko farby. Z powazaniem, Odpowiedz Link Zgłoś
virgo7771 Re: farby beckers 13.05.08, 13:52 Po raz pierwszy kupiłam farby Beckers w 1995 roku i pomalowałam nimi boazerię na korytarzu (na niebiesko- wyszło super- taki skandynawski styl),oraz sufity (na biało).Przez 12 lat praktycznie nie straciły koloru, nie było żadnych odprysków. W ubiegłym roku "odświeżyłam" kolory.Wystarczyło jednokrotne malowanie. Oprócz tego w ubiegłym roku pomalowałam wszystkie drzwi wewnątrz domu farbami Beckersa (mają bardzo bogatą gamę kolorów). Drzwi wejściowe do domu i bramę garażową też pomalowałam Beckersem ok. 8 lat temu i na pewno w najbliższym czasie ich nie pomaluję bo tego nie wymagają. Nawet rynny na budynkach przydomowych (dom ma plastikowe) pomalowałam tymi farbami. No i kaloryfery . Farby te są bardzo wydajne. Odpowiedz Link Zgłoś