krewetka 25.06.08, 18:45 czy ktos posiada płytki Opoczno Zebrano Jak sie prezentują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mc Re: Opoczno Zebrano IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.08, 16:28 ja dopiero zamówiłem i będę kładł we wrześniu... Odpowiedz Link Zgłoś
aggie_k Re: Opoczno Zebrano 26.08.08, 10:57 A ja się przymierzam do położenia ich w WC. Mój mąż na jednej ściance chce połączyć wszystkie dekory ( ciemne płytki w kółka - brąz modern na dole, nad tym krem flower centro i po bokach listwa crem classic). Nie wiem jak to będzie wyglądało, muszę to jeszcze przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Opoczno Zebrano IP: 212.87.25.* 27.08.08, 12:44 Nie róbcie tego!!! Wykorzystywanie wszystkich płytek, jakie zaproponował producent, to najczęstszy błąd, zwłaszcza w niewielkich pomieszczeniach, jak łazienka. Zwykle więcej nie znaczy lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinka Re: Opoczno Zebrano IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.08, 12:04 To, co napisała Ewa, to prawda. W niewielkich pomieszczeniach (WC) wykorzystanie wszystkich dekorów nie wygląda dobrze. Zastanawiałam się nad Zebrano, kiedy wybierałam płytki do swojego WC, podobają mi się. Jednak wybraliśmy inne - podobny wzór, ale mniejsze, w cieplejszych odcieniach i innego producenta. Z dekorów wzięliśmy tylko wąską listwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Opoczno Zebrano IP: *.autocom.pl 02.01.09, 00:38 I jak efekt?Czy moglabym Pana prosic o zdjecie lazienki? jestem bardzo ciekawa jak wygladaja na scianie te plytki -zastanawiam sie nad ich zakupem, czy warto? Bede wdzieczna za kontakt na maila maja@libera.net.pl Dziekuje serdecznie i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devi Re: Opoczno Zebrano IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 20.10.08, 20:19 i jak wam powychodzily lazienki??Rowniez przymierzam sie do zakupu Opoczno Zebrano i jestem ciekawa efektu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opoczno Zebrano IP: *.189.72.18.e-plan.pl 20.10.08, 20:37 Ja właśnie jestem w trakcie kladzenia (oczywiście nieosobiście) i bardzo mi się podobaja. Nie należy tylko przesadzać z ilościa dekorów. Odpowiedz Link Zgłoś
anita_sp Re: Opoczno Zebrano 13.11.08, 10:34 Witam. Jeśli to możliwe to proszę o Zdjęcia z wykonania łazienki płytkami Zebrani modern. Zamierzam je zakupić. Proszę o radę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marasbone Re: Opoczno Zebrano 17.09.10, 13:03 Ja też się przymierzam do zakupu płytek Opoczno, mają naprawdę duży wybór wzorów, kolorów i nawet kształtów :). I czytałem, że ich płytki są bardzo dobrej jakości. Ciężko coś wybrać, może mi coś doradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devi Re: Opoczno Zebrano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.08, 11:17 A czy można prosić o fotke jak to wygląda na ścianie. Będę wdzieczna ddevilka@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makono Re: Opoczno Zebrano 22.10.08, 12:57 Postaram sie zrobić jakąś fotkę w najbliższym czasie i przesłać. Ja przed przystapieniem do prac rozrysowałam soie wszytkie ściany z kafelkami. skopiowałam ze strony opoczna wzór płytk a potem w excellu utworzyłam sobie obrazki z wklejonymi do komórek płytkami. Polecam taką metodę. Można trochę pokombinować i zobaczyć co bedzie najlepiej wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzytkaaa Re: Opoczno Zebrano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 18:33 ja wlasnie tez zamierzam kupic zebrano, tylko nie wiem ... kwiatki czy kuleczki, wszystko mi sie podoba:) zamiescie moze jakies fotki na fotoforum wnetrz, bede bardzo wdzeczna albo jakby sie komus chcialo, to poprosze na magdartur@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita_sp Re: Opoczno Zebrano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 10:29 Mam zamiar zakupić płytki Opoczno Zebrano. Bardzo proszę o fotki z realizacji łazienki Zebrano modern. anita.psizczek@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Opoczno Zebrano IP: *.204.c89.petrotel.pl 06.12.08, 17:46 Ja dziś kupiłam do łazienki 35 m2 na ściany i 12m2 na podłogę. Żadnych dekorów tylko 2 ciemne pionowe pasy przy lustrze będą, podłoga ciemna a reszta ścian jaśniutka. Odwagi. Kupujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Opoczno Zebrano IP: *.autocom.pl 02.01.09, 00:31 Witam, Czy mogę Martynę prosic o kontakt na mojego maila maja@libera.net.pl -mam lazienke w podobnym wymiarze i wlasnie jestem na etapie jej planowania plytkami Opoczno Zebrano. Bardzo prosze o kontakt. Z góry dziękuję! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
madziasza Re: Opoczno Zebrano 08.12.08, 11:47 Ja również mam Zebrano, płytki prezentują się bardzo ładnie. Jednakże mój glazurnik stwierdził, że to straszna tandeta, płytki nie trzymają wymiaru milimetr mniej albo więcej - szczególnie podłogowe. Niektóre płytki mają lekką krzywiznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Opoczno Zebrano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 09:39 Witam ja równięż zakupiłam płytki Opoczno Zebrano. Miałam cięzki dylemat jak je poukładać. Zdecydowałam się nie kupować dekorów. Kafle własnie są kładzione. Kłade je w poziomie. Trzy jasne od góry pozniej dwa ciemne i nastpenie trzy jasne przez cała łazienke. Podłoga cała jasna. Efekt super,jestem bardzo zadowolona. Bardzo podobał mi się dekor modern ale zrezygnowałam. Gdyż teraz się podoba a za rok już nie. teraz szukam umywalki z szafeczka. łazienke mam dosyć mała 1,63 na 2,63. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Opoczno Zebrano IP: *.autocom.pl 02.01.09, 00:41 Czy bylaby szansa na zdjecie plytek na scianie? BYlabym bardzo wdzięczna:) Własnie przymierzam sie do zakupu tych plytek a i lazienke mam małą i nie wiem jak sie beda prezentowały..:( Moj mail: maja@libera.net.pl Bardzo prosze i z góry serdecznie dziękuję Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: Opoczno Zebrano IP: 79.97.84.* 13.04.09, 09:54 Witam. Wkasnie zamierzam zakupic te plytki i mam bardzdo podobną koncepcję do Twojej, tyle że zamiast drugiej płytki brązowej będzie delikatny dekor. Jestem ciekawa jak to wygląda w rzeczywistości:)Czy mogłabym prosić o jakieś fotki. Będę bardzo wdzięczna.Moj emial niekarol@yahoo.ie Odpowiedz Link Zgłoś
www.lazienki24.pl Re: Opoczno Zebrano 14.04.09, 11:49 Witam, dla wszystkich zainteresowanych glazurą Zebrano z Opoczna podsyłam klika aranżacji podpatrzonych na innych forach. Na ścianie Zebrano brąz oraz Zebrano krem 30x45 cm, a także dekory z kolekcji. Poniżej wrzucam linki: img370.imageshack.us/img370/1856/dsc05079yn5.jpg img370.imageshack.us/img370/6931/dsc05080oy4.jpg img14.imageshack.us/img14/7168/dsc05112w.jpg img14.imageshack.us/img14/8821/dsc05123v.jpg Pozdrawiam, Paula www.lazienki24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Opoczno Zebrano IP: 82.160.120.* 02.05.09, 16:09 Poniżej wrzucam całkiem niezłą realizację. decbud.bloblo.pl/zdjecie/42849 decbud.bloblo.pl/zdjecie/42854 decbud.bloblo.pl/zdjecie/42852 decbud.bloblo.pl/zdjecie/42853 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
www.lazienki24.pl Re: Opoczno Zebrano 05.05.09, 14:10 Witam, ponownie podsyłam zauważoną na innym forum aranżację. Bardzo udaną zresztą, moim zdaniem :) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/425a8762b95f779e.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7de7351b8a9de5b6.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0f8c8253c61b376d.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c98a406f8df26025.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/85d534360af7f7ed.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bacad14d51a18746.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/785237e4b735e030.html Pozdrawiam, Paula www.lazienki24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martka Re: Opoczno Zebrano IP: *.era.pl 18.03.10, 14:34 A to moja malutka łazienka w glazurze opoczno zebrano :) pozdrawiam img340.imageshack.us/img340/2628/dsc00021eg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gizmo292006 Re: Opoczno Zebrano 25.03.10, 00:39 Marto czy mogłabyś pokazać jeszcze jakąś fotkę Twojej łazienki - a dokładnie chodzi mi o te dekory z kropkami które właśnie Mi się spodobały i chcę takie wykorzystać w łazience u teściowej :) A mogłabyś jeszcze napisać jak się sprawuje taka ciemna podłoga? tj czy bardzo widać paprochy i takie tam inne :) będę wdzięczna pozdrawiam anett Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martka Re: Opoczno Zebrano IP: *.era.pl 28.03.10, 14:34 hej, dekory w kropki możesz obejrzeć w necie np. www.eplytki.pl/oferta.php?op=product&id=48192 nad umywalką są listwy, a na wannie płytki 30x45 ciemną podłogę na pewno trzeba częściej myć niż jasną, ale ja mam na szczęście jej nie dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
gizmo292006 Re: Opoczno Zebrano 28.03.10, 22:55 dzięki za odpowiedz te dekory w necie to Ja już widziałam ale chodzi o to że mało kto je wykorzystuje w swoich łazienkach - dlatego chciałam zobaczyć jakieś inne ujęcie gdzie lepiej by było je widać :) Jednak mam już inna opcję płytkową i teściowa będzie miała cersanit werbena w wc-ciku :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matika Re: Opoczno Zebrano IP: *.abg.com.pl 26.07.10, 09:50 Hej, z zainteresowaniem przeczytałam wątek i też zdecydowałam się na te płytki. Mam tylko wątpliwość co do terakoty. Czy może natrafiliście na terakotę w tym rozmiarze i kolorze ale z innej serii/producenta? bo mi się te prążki nie bardzo podobają. Fiji pasuje kolorem, ale niestety 35x35 :( mojalazienka24.pl/index.php?page=shop.product_details&category_id=2&flypage=flypage.tpl&product_id=1106&option=com_virtuemart&Itemid=75&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
mrukmrukmruk Re: Opoczno Zebrano 17.11.10, 12:19 Zobacz na opocznoplytki.pl , kategoria płytki podłogowe. Tam masz różne rodzaje terakoty, niektóre wzory bardzo ładne. Zobacz np. Ceramikę Tubądzin, bardzo ładne płytki moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
topmozaiki Re: Opoczno Zebrano 27.02.11, 21:59 Jeśli ktoś chce dobrać do kolekcji Zebrano ciekawe szklane dekory to polecam ten wzór. Pięknie załamuje światło bo to grube szkło krystaliczne( 8mm). dekor zebrano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Opoczno Zebrano IP: *.itcomp.pl 13.03.11, 12:00 widziałam je w sklepie, bardzo mi się podobały ale ja chciałam je do kuchni, tylko miały mały mankament, były strasznie upalcowane pod światło było widac każdą muzię i to mnie zniechęciło Odpowiedz Link Zgłoś