andrew30 30.09.06, 23:30 Chciałbym się dowiedzieć ile zarabia się na stanowisku j/w i ewentualnie przełożony takiej osoby w firmie logistycznej.Konkretnie operator logistyczny ,branża spożywcza. Z góry dziękuję. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena.jakubowska Re: Administrator Stanów Magazzynowych 02.10.06, 14:09 Witam, Uprzejmie proszę o dokładniejszą charaketrystyke obowiązków na inetersujacym Pania stanowisku. Serdecznie pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
andrew30 Re: Administrator Stanów Magazzynowych 02.10.06, 17:24 Osoba na w/w stanowisku zajmuję się przyjmowanie towaru do magazynu w systemie komp.Zarządzaniem magazyniem i całoscią towaru.Wszelkiego typu inwentaryzacje całścowe i jakościowe.Dysponowaniem towaru do klienta.Oczywiście wszytkie operacje wykonywane w systemie komp. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.jakubowska Re: Administrator Stanów Magazzynowych 09.10.06, 09:09 Witam, Dziękuję Panu za rozszerzenie opisu, z którego wynika, że jest to stanowisko odpowiadające naszmu kierownikowi magazynu z wyłączniem funkcji kierowania podległym mu zespołem pracowników. Średnia płaca to 3880 PLN brutto. Natomiast pracownik, a więc osoba wykonujące fizycznie wszystkie czynności związne z załadunkiem i rozładunkiem zarabia 2900 PLN brutto. (obywdwie stawki to mediany) Mam nadzieje, że udzieliłam wyczerpującej informacji. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
andrew30 Re: Administrator Stanów Magazzynowych 11.10.06, 19:08 Dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś