Gość: Nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 09:30 GKS Belchatow - Górnik Zabrze1 Skra Belchatow - KS Jastrzębski Węgiel 1 Ruch Chorzów - LKS Lomza 1 Waterford - Drogheda2 polecam taki mecz jak belchatow zabrze LASK Linz - Parndorf 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: batlin Re: Piątek IP: 195.47.201.* 04.05.07, 14:48 Lokeren – Genk – 2. W wyscigu o mistrzostwo licza sie tylko dwa teamy: Anderlecht i Genk wlasnie. Lokeren ostatnio przewaznie remisuje, ale mysle ze nie tym razem. Kazdy inny wynik niz zwyciestwo Genk moze ich pozbawic szansy na 1 miejsce (anderlecht gra u siebie z jeszcze slabszym od Lokeren Beveren). Genk w tej kolejce gra wczesniej, wiec musi grac swoje i liczyc na potkniecie rywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typer Re: Piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:58 troche pozno ale zeszlo mi troche z reperowaniem samochodu:( moje typki na dzis Tours FC - Amiens typ 2 kurs 1,85 Lokeren - RC Genk typ 2 kurs 1,57 Waterford - Drogheda typ 2 kurs 1,6 moje typy nie roznia sie widze od Waszych. wiec opisze tylko typ na Amiens,na ktorego widze nikt dzis nie stawia a mysle ze warto!!! Amiens traci 4pkt do miejsca premiowanego awansem do I ligi.Do zakonczenia rozgrywek zostalo 4 kolejki czyli do zdobycia jeszcze 12pkt.Jesli mysla o awansie to mecze z ostatnia druzyna najslabsza ligi ktora juz praktycznie o nic nie walczy powinni gladko wygrac,nie moga starcic chocby punktu.Amiens w 3 meczach ponisolo 2 porazki ale w ostatnim wygrali 3:1 z Guingamp.Mysle ze ten mecz byl wlasnie meczykiem w ktorym pokazali ze kryzys formy maja za soba. pozdrawiam i trzymam kiucki razem z Wami za trafne kuponiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typer Re: Piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:14 chlopakom zabraklo koncentracji:( no nic dzis sie odegramy!!! macie jakies typy? Odpowiedz Link Zgłoś