neta_78 Re: jaki podkład 11.05.07, 10:06 witam mam problem z cera a mianowicie z doborem odpowiedniego podkładu . Nie lubie jak twarz wygląda jak maska :) i jak wida na niej żle rozprowadzony podkład a niestety moja twarz jakoś dziwnie przyjmuje podkłady tz. rozprowadzam je zazwyczaj wilgotną gąbką a mimo wszysko jest on widoczny na twarzy . Uzwyawm raczej dobrych podkładów Loreal . Czy ktoś mi może zaproponowac podkład z którego jest zadowaolony tak na 100 % ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
j.jazgarska Re: jaki podkład 11.05.07, 12:27 Może nakłądasz go zbyt dużo lub krem pod podkład nie chce się z podkładem połączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
neta_78 Re: jaki podkład 11.05.07, 15:38 Ja naprawde minimalne ilości nakładam a mimo wszytko i tak sie żle rozprowadza Myslałam już też o zwykłym kremie koloryzującym zamiast podkładu np. Nivea Co tym myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jaki podkład 11.05.07, 16:59 zdecydowanie colour adapt max factora!!! rewelacja! polecany przez mnóstwo osób! ja jestem zadowlona ,super kryje i nie robi maski. ja uzywam koloru 70 naturalnego. na allegro koszt 28 zł( produkt oryginalny!) w sklepie ok 60zł Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_na_wierzbie Re: jaki podkład 20.05.07, 18:27 posmaruj buzie kremem nivea odczekaj troche i naloz podklad, powinien sie lepiej rozprowadzac:) albo wycisnij troche na wewnetrzna strone dloni, pod wplywem ciepla sie zrobi fajniejszy:) hmm tez polecam color adapt-swietny byl ale malo wydajny i dosc drogi wiec przezucilam sie na mf lasing cos tam i musze przyznac ze jest chyba lepszy:) przynajmniej dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzia Re: jaki podkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:34 ja w 100% jestem zadowolona zvichy dermoblend. Idealnie wygladza, a masi nie robi( bardzoooo ujednolica kolor, ma włsaciwosci korygujace) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: jaki podkład IP: *.rybnet.pl 22.05.07, 12:44 ja mogę zdecydowanie polecić jak już ktoś wyżej napisał Colour Adapt Max Factora :-) genialny podkład! używałam go już baaardzo długo, ostatnio skusiłam się na infallible l'oreala i zawiodłam się strasznie, po 2 dniach biegłam kupić Colour Adapt :) Wypróbuj Colour Adapt, napewno będziesz zadowolona :-) Odpowiedz Link Zgłoś