GoĹÄ: bjps IP: 83.230.21.* 03.04.08, 17:46 Witam,moze ktoras z Was poleci mi salon kosmeyczny w ktorym moglabym wykonac taki zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: anna Re: makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:20 www.akolor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: makijaz permanentny IP: 195.74.79.* 16.04.09, 10:08 w sharleju mojej kolaeżance ładnie zrobili usta ma duzo wieksze i ksztaltne bo dali jej dobry barwnik, a wczesniej ona miala usta cienkie i brzydkie jak niteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta W-wa Re: makijaz permanentny IP: 195.74.79.* 16.04.09, 10:13 ja zaluje że też tam nie zrobilam tylko poszlam gdzie indziej i tam zrobiono mi beznadziejnym sprzetem , najlepszy jest Long time liner (w sharleju taki własnie mja) tylko tam róbcie makijaż ja ztracilam kupe forsy i mam brzydsze usta niz mialam bez żadnego koloru- masakra!!Wiec uważajcie a najlepiej najpierw zobaczcie na żywo makijaże pern. tej osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: makijaz permanentny 13.05.09, 16:21 Polecam gorąco salon Livia www.livia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ghostmachine Re: makijaz permanentny 23.04.18, 15:12 Ja bardzo polecam www.miu.com.pl/ chyba najlepszy gabinet makijażu permanentnego w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
martastrach Re: makijaz permanentny 11.04.22, 09:52 Mogę polecić w Krakowie MIU Patrycja Deviron Makijaż permanentny, świetna specjalistka w swojej dziedzinie, bardzo miła i rozwiewa wszelkie wątpliwości na temat przebiegu makijażu :))) Odpowiedz Link Zgłoś