kicior99 08.03.04, 12:25 Byl ktos w Nemo? Jakie wrazenia? Walczyly w kisielu czy w makaronie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scandixxx Re: Naturalni w Pile 17.03.04, 21:52 Z tego co się słyszy Nemo zabiera Edenowi imprezowiczów. Byłem raz, niestety nie walczyły. Ale muzyczka niczego sobie, technomaniacy mogą się wyszumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Szkoły językowe w Pile 18.03.04, 14:53 Nemo ma zla prase, np. w Pilskim opisali kilka zadym (nic nikomu nie mowili tylko w morde bili =) ) Odpowiedz Link Zgłoś
scandixxx Re: Naturalni w Pile 21.03.04, 13:27 No niestety zdarza się aczkolwiek ja się nie spotkałem. W Nemo nie zauważyłem żadnego Pana który pilnowałby porządku a szkoda. W Edenie spotyka się kilku kręcących się po sali barczystych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Naturalni w Pile 21.03.04, 18:52 eden jest w miare bezpieczny, ale nie jego okolice, zwalszcza bydgoska w strone stadionu. Wczoraj jakies dzieciaki napadly mnie wieczorem i zazadaly papierosow Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya gościnna ta Piła 23.03.04, 17:19 kicior99 napisał: > eden jest w miare bezpieczny, ale nie jego okolice, zwalszcza bydgoska w strone > > stadionu. Wczoraj jakies dzieciaki napadly mnie wieczorem i zazadaly papierosow I jak tu do Was w gości przyjechać? Trochę straszno... Odpowiedz Link Zgłoś
michal-ochlik Re: Naturalni w Pile 26.03.04, 19:31 no proste bo w dzisiejszych czasach niemożna noca czuć sie bezpiecznie i nietylko w pile ale w kazdym z miast Odpowiedz Link Zgłoś
scandixxx Re: Naturalni w Pile 22.03.04, 22:38 Tak zgadza się. A gdzie jest policja czy straż miejska? Powinni częściej kontrolować tamten rejon skoro dochodzi tam do wielu niebezpiecznych sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
michal-ochlik Re: Naturalni w Pile 26.03.04, 19:33 bardzo cie popieram chociaż jusz sie polepszyło więcej poliucji jusz chodzi po mieście Odpowiedz Link Zgłoś