Gość: piotr IP: 212.153.235.* 28.05.01, 10:41 ponawiam pytanie czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? jestem nowy w tym mieście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konstancja Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? 07.06.01, 15:29 Ciekawe co masz na mysli interesujace: ich biust czy to co maja w glowie? Zreszta to pytanie chyba pochodzi od typowego, meskiego szowinisty, a wiesz dlaczego? Wszedzie mozesz spotkac interesujace kobiety, dlatego tez Piotrze to pytanie nie jest na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semafor Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: 195.41.66.* 07.06.01, 16:38 Konstancjo, ale mu przywalilas. Teraz pewnie nie moze wstac i jest liczony w narozniku do 9. A propos, czy Ty jestes do rzeczy? pozdr gornc. Twoj semafor Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? 07.06.01, 22:49 Mialam nie odpisywac na Twoje zapytanie, ale dzisiaj mam dobry dzien. Poza tym nie lubie gdy mezczyzni jak i kobiety patrza na okladke, liczy sie wnetrze, prawda? A co znaczy "do rzeczy"? Lubie siebie taka jaka jestem, jak kobieta robie wszystko, by nia byc, nie tylko na zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semafor Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: 195.41.66.* 08.06.01, 11:35 Konstancjo, Glupio sie pewnie zapytalem ale to byla tylko taka zaczepka. Uwazam, ze generalnie kobiety sa duzo bardziej interesujace niz mezczyzni no bo i biologiczna nieprzewidywalnosc nastrojow, zdroworozsadkowe myslenie i fizyczna odmiennosc - to daje piekny bukiet. Mezczyzni to duzi chlopcy i nudnawi z ta swoja nie znajdujaca dobrego ujscia w nowoczesnej kulturze agresywnoscia. Tak miedzy wierszami wydajesz sie bardzo ciekawa choc tych wierszy nie napisalas jak dotad za wiele. Lubie Pile bo pochodze stad ale teraz nie mieszkam w Polsce. Pozdrowienia. Semafor Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? 08.06.01, 13:16 Semaforze Dlaczego poruszyles temat moich wierszy? A tak poza tym to gdzie morze Ciebie wyrzucilo? Ja rowniez przebywam w innym porcie niz Polska. Pozdrawiam Konstancja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semafor Konstancja IP: 195.41.66.* 11.06.01, 09:40 Przepisz mi jeden z Twoich wierszy. Wyrzucilo mnie na brzeg w malej Skandynawii. A czy ty mieszkasz w Konstantynopolu? Czy moze w Holandii? Pozdrawiam cieplo z zimnej ale slonecznej plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja Re: Konstancja 11.06.01, 13:47 Semaforze, Obecnie mieszkam w Holandii, domyslny jestes. Na wiersz, jesli jestes cierpliwy, poczekaj. Czy masz swoj adres internetowy? Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: *.pnl.philips.com 08.06.01, 09:55 konstancja napisał(a): > Ciekawe co masz na mysli interesujace: ich biust czy to co maja w glowie? > Zreszta to pytanie chyba pochodzi od typowego, meskiego szowinisty, a wiesz > dlaczego? Wszedzie mozesz spotkac interesujace kobiety, dlatego tez Piotrze to > pytanie nie jest na miejscu. Konstancjo gdybym napisał, że biust i wygląd kobiet w ogóle mnie nie interesuje, to byłoby to oczywiscie wierutne kłamstwo. Nie mniej wydaje mi się, że również doceniam pozostałe przymioty kobitek typu inteligencja, poczucie humoru, wiedza - ogólnie błyskotliwość intelektualna (może nawet bardziej). Z drugiej strony trudno nie doceniać walorów fizycznych. Myslę, że każdy z nas niezależnie od płci odwróci głowę za atrakcyjną (atrakcyjnym) kobietą (mężczyzna)- tak niestety jest ten świat skonstruwany. pozdrawiam wszystkie kobiety niezależnie od urody i inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: *.pila.dialup.inetia.pl 05.07.01, 19:38 Dziekuje za pozdrowienie. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semafor Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: 195.41.66.* 11.06.01, 14:37 Mam okropnie oczywisty adres wiec moze Ty podaj swoj. Napisze na pewno! PS Do Amsterdamu ma tylko 6 godzin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstan. Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: *.tnt29.rtm1.nl.uu.net 11.06.01, 17:36 Semaforze Napisz na adres konstancja@poczta.gazeta.pl wtedy zobaczymy. Dokladnie to mieszkam 10 km od Rotterdamu. A co Ty robisz tam gdzie jestes? Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? 12.06.01, 13:23 Semaforze Otrzymalam e-mail i wyslalam na Twoj adres odpowiedz. Pa K. Odpowiedz Link Zgłoś