Dodaj do ulubionych

czy w Pile są jakieś interesujące kobiety?

IP: 212.153.235.* 28.05.01, 10:41
ponawiam pytanie czy w Pile są jakieś interesujące kobiety?
jestem nowy w tym mieście
Obserwuj wątek
    • konstancja Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? 07.06.01, 15:29
      Ciekawe co masz na mysli interesujace: ich biust czy to co maja w glowie?
      Zreszta to pytanie chyba pochodzi od typowego, meskiego szowinisty, a wiesz
      dlaczego? Wszedzie mozesz spotkac interesujace kobiety, dlatego tez Piotrze to
      pytanie nie jest na miejscu.
      • Gość: semafor Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: 195.41.66.* 07.06.01, 16:38
        Konstancjo, ale mu przywalilas. Teraz pewnie nie moze wstac i jest liczony w
        narozniku do 9.

A propos, czy Ty jestes do rzeczy?

pozdr gornc.

Twoj semafor
        • konstancja Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? 07.06.01, 22:49
          Mialam nie odpisywac na Twoje zapytanie, ale dzisiaj mam dobry dzien. Poza tym
          nie lubie gdy mezczyzni jak i kobiety patrza na okladke, liczy sie wnetrze,
          prawda? A co znaczy "do rzeczy"? Lubie siebie taka jaka jestem, jak kobieta
          robie wszystko, by nia byc, nie tylko na zewnatrz.
          • Gość: semafor Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: 195.41.66.* 08.06.01, 11:35
            Konstancjo,

Glupio sie pewnie zapytalem ale to byla tylko taka zaczepka.

Uwazam, ze generalnie kobiety sa duzo bardziej interesujace niz mezczyzni no bo
            i biologiczna nieprzewidywalnosc nastrojow, zdroworozsadkowe myslenie i
            fizyczna odmiennosc - to daje piekny bukiet. Mezczyzni to duzi chlopcy i
            nudnawi z ta swoja nie znajdujaca dobrego ujscia w nowoczesnej kulturze
            agresywnoscia.

Tak miedzy wierszami wydajesz sie bardzo ciekawa choc tych wierszy nie
            napisalas jak dotad za wiele.

Lubie Pile bo pochodze stad ale teraz nie mieszkam w Polsce.

Pozdrowienia.

Semafor
            • konstancja Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? 08.06.01, 13:16
              Semaforze
              Dlaczego poruszyles temat moich wierszy? A tak poza tym to gdzie morze Ciebie
              wyrzucilo? Ja rowniez przebywam w innym porcie niz Polska.
              Pozdrawiam
              Konstancja
              • Gość: semafor Konstancja IP: 195.41.66.* 11.06.01, 09:40
                Przepisz mi jeden z Twoich wierszy.

Wyrzucilo mnie na brzeg w malej Skandynawii.

A czy ty mieszkasz w Konstantynopolu? Czy moze w Holandii?

Pozdrawiam cieplo z zimnej ale slonecznej plazy.

• konstancja Re: Konstancja 11.06.01, 13:47
                  Semaforze,
                  Obecnie mieszkam w Holandii, domyslny jestes. Na wiersz, jesli jestes
                  cierpliwy, poczekaj. Czy masz swoj adres internetowy?
                  Pozdrawiam
                  K.
      • Gość: piotr Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: *.pnl.philips.com 08.06.01, 09:55
        konstancja napisał(a):

> Ciekawe co masz na mysli interesujace: ich biust czy to co maja w glowie?
        > Zreszta to pytanie chyba pochodzi od typowego, meskiego szowinisty, a wiesz
        > dlaczego? Wszedzie mozesz spotkac interesujace kobiety, dlatego tez Piotrze to
        > pytanie nie jest na miejscu.

Konstancjo
        gdybym napisał, że biust i wygląd kobiet w ogóle mnie nie interesuje, to byłoby
        to oczywiscie wierutne kłamstwo. Nie mniej wydaje mi się, że również doceniam
        pozostałe przymioty kobitek typu inteligencja, poczucie humoru, wiedza - ogólnie
        błyskotliwość intelektualna (może nawet bardziej).
        Z drugiej strony trudno nie doceniać walorów fizycznych. Myslę, że każdy z nas
        niezależnie od płci odwróci głowę za atrakcyjną (atrakcyjnym) kobietą (mężczyzna)-
        tak niestety jest ten świat skonstruwany.

pozdrawiam wszystkie kobiety niezależnie od urody i inteligencji

• Gość: ania Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: *.pila.dialup.inetia.pl 05.07.01, 19:38
          Dziekuje za pozdrowienie. :-))))
    • Gość: semafor Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: 195.41.66.* 11.06.01, 14:37
      Mam okropnie oczywisty adres wiec moze Ty podaj swoj. Napisze na pewno!

PS

Do Amsterdamu ma tylko 6 godzin!
      • Gość: konstan. Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? IP: *.tnt29.rtm1.nl.uu.net 11.06.01, 17:36
        Semaforze
        Napisz na adres konstancja@poczta.gazeta.pl wtedy zobaczymy. Dokladnie to
        mieszkam 10 km od Rotterdamu. A co Ty robisz tam gdzie jestes?
        Pozdrawiam
        K.
      • konstancja Re: czy w Pile są jakieś interesujące kobiety? 12.06.01, 13:23
        Semaforze
        Otrzymalam e-mail i wyslalam na Twoj adres odpowiedz.
        Pa K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka