trix-trax 27.12.04, 21:05 Piszcie, co było hitem w sensie pozytywnym i negatywnym. Piszcie, co zostało po staremu,a nie powinno. Z hitem w tytule postu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmek Re: Dom Kultury 28.12.04, 13:57 Dla mnie największym hitem jest zdecydowane ożywienie miasta. Przejechałem się ostatnio i przeszedłem po mieście wzdłuż i wszerz i widzę wiele zmian. Przede wszystkim dużo inwestycji - rzucają się w oczy basen i hangar (sic!) Stokłosy, ale też wiele nowych domów na osiedlu "za rzeką". Nie jest prawdą, że to miasto powoli umiera, śmiem nawet powiedzieć, iż ono się właśnie budzi! Odpowiedz Link Zgłoś
trix-trax Re: Dom Kultury 31.12.04, 18:08 Może i się budzi. Tak jest zawsze krótko przed agonią... Odpowiedz Link Zgłoś
trix-trax Re: Dom Kultury 31.12.04, 18:10 Wolałbym jednak, żeby miasto było trochę lepiej zarządzane. I zgodzę się z tym co gdzieś na forum już wyczytałem - mamy obecnie najsłabszą radę miejską. Taką najmniej wyrazistą, to wszystko są cypajaki burmistrza, prócz dwóch, trzech pajacyków. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszklimek Re: Dom Kultury 02.01.05, 21:20 Ożywia się? Praktycznie rzecz biorąc kultura zaniknie, młodzież nie będzie mogła już opkazać swioch umiejętności i wykazać talentem, a Wy mówicie ze ożywia? Powiedziałbgym , że czeka je śmierc... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: Dom Kultury 02.01.05, 22:37 Było ostatnio kilka imprez w domu kultury, nie organizowanych przez pracowników i by rzec można, że zainteresowanie było znacznie większe, to by przeczyło tezie, że kultura zaniknie. Pożywiom, uwidziom. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: Dom Kultury 05.01.05, 20:59 Dla mnie hitem jest budowa dlugo oczekiwanego basenu oraz porzadnego supermarketu. No i likwidacja Domu kultury, gdzie po likwidacji dzieje sie wiecej niz przed! Mozna powiedziec ze pare osob w koncu wzielo sie do roboty. Poki byli na garnuszku miasta nic sie nie dzialo, jednak jak ich zmusic to zaraz sie pomysly znalazly. Wystarczy popatrzec chocby na repertuar kina, czy na to ze sala peka w szwach na imprezach. A czy ktos wie jak sie teraz kino nazywa? Pytanie za 5 punktow! Odpowiedz Link Zgłoś
trix-trax Re: Dom Kultury 06.01.05, 14:23 W szkole mówili że Gwarek. Madziara, co za te 5 pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Dom Kultury 06.01.05, 14:52 Gwarek kojarzy mi się z górnictwem, skąd taka nazwa w Złotowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: Dom Kultury 06.01.05, 23:08 No wlasnie chyba stara nazwa legla w gruxzach razem ze starym kinem. Na folderze jest napisane GWAREK! Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: Dom Kultury 06.01.05, 23:09 A za wygrane 5 pkt masz 50% zniżke na dowolny film - w kasie powiedz ze od Madziary wygraleś - nie sciemniam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
trix-trax Sprawa Elmeka 07.01.05, 14:04 Madziara! Przekazuję obniżkę na rzecz Elmeka. Chłop się napracuje przy moderowaniu, niech ma! Druga sprawa, że jeżeli Elmek jest naprawdę w tej chwili mieszkańcem Poznania, to czemu został naszym moderatorem. Nie mam nic przeciwko, ale to chyba z lekka jest pozbawione sensu. Ja kiedyś mieszkałem w Szczecinie, czy mam teraz być moderatorem forum szczecińskiego? Bez sensu.... Odpowiedz Link Zgłoś
klean Re: Sprawa Elmeka 07.01.05, 16:09 To chyba nie ma znaczenia skad ktos jest. Najwazniejsze zeby mu sie chcialo ta cala machine prowadzic. Sprawdzac czy ktos nie zlamal netykiety albo byc rozjemca w sporach, byc ciagle obiektywnym i milym. Na dodatek ciagle motywowac forumowiczow. Dla mnie to za duzo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rp12 Re: Złotowskie hity roku 2004 14.01.05, 16:46 Awans!!! Sparty do ....III ligi Odpowiedz Link Zgłoś