08.03.05, 13:25
i tak pewne jest że ma ukady, chociaż by na rajdzie rowerowym około roku
temu, w gazecie opublikował tylko zdjęcia córki burmistrza, a było 80 osób,
było 5 zdjęć i tylko ona, no i po co to???????, żeby sie podlizać
nadleśniczemu, po za tym zrobił takie nędzne dyplomy że aż wstyd było odbierać
Obserwuj wątek
    • tyka5 Re: koszmar 08.03.05, 14:42
      Ta tendencyjność to stały numer złotowskiej prasy i to nie tylko AL czy TN.
      Jakby ktoś miał wątpliwości, służę licznymi przykładami. To tendencyjność
      właśnie zniechęca ludzi do czytania tych gazecideł. Kiedy podpisywałem umowy na
      kolportaż Okolic, słyszałem bardzo często od sprzedawców i właścicieli (ew. od
      prezesów) firm słowa radości, że wreszcie pojawił się ktoś, kto przełamie
      monopol złej prasy. Istniejące gazety lokalne są wyraźnie nielubiane przez dużą
      część mieszkańców i to nie wina czytelników, jak sądzi trix-trax, ale
      właścicieli tych czasopism i dziennikarzy. Najwyższy czas przyznać się do tego
      przed samym sobą. Ocknijcie się, póki nie jest dla was za późno.
    • elmek Re: koszmar 08.03.05, 16:21
      dyscower napisał:

> i tak pewne jest że ma ukady, chociaż by na rajdzie rowerowym około roku
      > temu, w gazecie opublikował tylko zdjęcia córki burmistrza, a było 80 osób,
      > było 5 zdjęć i tylko ona, no i po co to???????, żeby sie podlizać
      > nadleśniczemu, po za tym zrobił takie nędzne dyplomy że aż wstyd było odbierać

Mała prośba - staraj się tak formułować tytuł i treść wypowiedzi, żeby każdy
      zrozumiał czego dotyczy.
    • franczesko2 Re: koszmar 08.03.05, 23:31
      Z tego co mi wiadomo projekt dyplomów przygotowywało Muzeum Ziemi Złotowskiej,
      które przekazało do druku gotowy projekt. Niech zatem wstydzi się kto inny. A
      córka burmistrza organizowała pokaz tresury psów, więc dlaczego nie mógł jej
      zdjęcia zamieścić? Zresztą całkiem ładna z niej dziewczyna. Discover,
      Leszczyński może nie jest święty i z tego co wiem do takiej roli nie aspiruje,
      ale doszukiwanie się wszędzie układów jest objawem chorobliwym. A poza tym
      sprawiacie mu wszyscy ogromną satysfakcję pisząc tak wiele na jego temat. Czyż
      może być lepsza reklama dla tego co robi?!
      • andzia31 Re: koszmar 09.03.05, 08:42
        Fracesco,
        to nie jest tak, ze ktos tu robi dodatkowa reklame dla AL.
        Pozornie moze ale tak naprawde to jest to miejsce gdzie mozemy zaprotestowac i
        walczyc o sprostowanie lub powiedziec AL prawde w oczy, pokazac im jakimi sa w
        naszych oczach.
        Poprostu tutaj mozna napisac to co sie o nich mysli.
        Bo listow do redakcji nie ma sensu wysylac - redakcja odpowiada tylko na
        chwalebne - jesli wysles list protestacyjny -
        to z pewnoscia redakcja nie bedzie miala czasu na odpowiedz.
        Dlatego tutaj na forum miedzy innymi zaczelismy pisac.
        Wiemy tez, ze naczelny pojawia sie na tym forum wraz z rodzina, wiec mysle ze i
        wnioski czasami wyciaga:-)
        Jedno czego nie lubi to komentarze do jego wypracowan.
        Szczegolnie jesli sie kazde zdanie rozbierze na czesci - to krew go zalewa:-)
    • flatower Re: koszmar 09.03.05, 11:06
      Kiedy ktoś kwituje w ten sposób jedną z lepszych imprez w powiecie to wówczas
      jest dopiero KOSZMAR. Zastanawia mnie często, gdy czytam posty zajadłych
      krytykantów:,, czym oni się mogą się pochwalić?" oraz ,,jak można żyć będąc tak
      naładowanym nienawiścią ?"
      • kubek4 Re: koszmar 09.03.05, 11:21
        Jesli kazda kolejna impreze bedziemy zaliczac do "najlepszych w powiecie" to TO
        DOPIERO BEDZIE KOSZMAR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka